REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Alexandra Stan a fost externată: "Voi fi alături de alte femei împotriva violenţei"

Alexandra Stan a fost externată: "Voi fi alături de alte femei împotriva violenţei"

Replica API 22 iunie 2013 | 00:00 170

Alexandra Stan a ajuns, vineri, acasă după mai multe zile de spitalizare. Artista a declarat, la externare, că se va pune pe picioare după care se va alătura femeilor maltratate. Cât despre cariera ei, va continua ca şi până acum.

"Aşa cum am promis, voi fi alături de alte femei împotriva violenţei. Mă voi pune pe picioare, după care vom face ceva împreună. Sunt multe care au avut curajul să iasă în faţă după ce am apărut eu şi am spus adevărul. Mă bucur că au făcut asta. Vreau să am grijă de mine şi să mă pot alătura lor", a declarat Alexandra Stan. Cântăreaţa spune că nu se teme de Marcel Prodan, aşa că nu va cere un ordin de restricţie împotriva lui. Dacă va fi nevoie, o va face. Totodată, artista a precizat că, după ce îşi va reveni, va continua proiectele muzicale. "Voi continua să cânt, să fac ce am făcut până acum. Eu contez cel mai mult. Am pierdut contracte, am stat o săptămână în spital", a conchis Alexandra. La externare, ea a fost întâmpinată de fani, care i-au strigat numele, spre încântarea artistei. Chiar dacă a ieşit din spital, constănţeanca va continua consilierea psihologică. Reamintim faptul că artista a fost bătută, în urmă cu o săptămână, de impresarul ei, Marcel Prodan, la studioul lui, dar şi în faţa unui club din Constanţa, cât şi pe drumul spre localitatea de domiciliu a vedetei, Valu lui Traian. Iniţial, el a anunţat pe Facebook că a suferit un accident şi că este în recuperare, însă Alexandra a dezminţit a doua zi, când a povestit cu lux de amănunte în ce hal a fost bătută. Avocatul tinerei a depus plângere împotriva impresarului, însă nu pentru violenţă, ci pentru şantaj şi ameninţare. Alexandra Stan a fost deja audiată de poliţişti.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218