REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Alexandra Stan acuză asistentele din Spitalul Județean că cer șpagă şi se declară şocată de condiţiile din unitate

Alexandra Stan acuză asistentele din Spitalul Județean că cer șpagă şi se declară şocată de condiţiile din unitate

Replica API 8 martie 2018 | 00:07 733

Alexandra Stan, cunoscuta cântăreață, a postat un mesaj tulburător pe pagina oficială de Facebook. Aceasta acuză asistentele din Spitalul Juedețean Constanța că iau șpagă pentru a schimba lenjeria patului. Tatăl artistei este internat la Secția 2 Medicală, unde mizeria a fost un alt punct slab pe care l-a scos în evidență constănțeanca. De altfel, postarea a devenit virală primind zeci de share-uri în doar câteva ore.

„Îmi iubesc țara și mă mândresc peste tot în lume cu faptul că sunt româncă, dar nu pot să înțeleg de ce noi între noi nu putem să ne respectăm și să ne oferim tot ce este mai bun!

Din septembrie m-am mutat în Los Angeles pentru o perioadă, dar pentru mine acasă înseamnă #România. Acum am venit în țară din cauză că tatpl meu se află în spital. Am fost să-l vizitez, să îi fiu alături și am rămas șocată de condițiile de la etajul 1, Secția Medicală 2, din cadrul Spitalului Județean Constanța.

Doamna doctor care are grijă de tatăl meu este deosebită și corectă, însă asistentele nu au vrut nici măcar să stea de vorbă cu mine când le-am atras atenția că trebuie schimbată branula. Ca să nu mai spun că pentru schimbarea cearșafului trebuie să le dai bani.

Mizerie, dezinteres și lipsă de respect față de pacienți. Asta am întâlnit astăzi. Eu cred, totuși că putem mai mult de atât”, a scris cântăreața pe Facebook.

Ce spune Spitalul Județean Constanța

„Vreau să exprim un punct de vedere al spitalului vizavi de un articol apărut într-un ziar local în care se semnalează faptul că s-ar fi solicitat bani în cazul unui pacient internat pentru a i se schimba lenjeria de pat și alte aspecte vizavi de curățenie și de tot ce ține de dezinsecție și de activitatea din Secția Medicală 2.

În primul rând, ne-am simțit obligați să ne sesizăm și să facem o anchetă internă, să vedem despre ce este vorba. Am solicitat și punctul de vedere al medicului șef de secție și m-am simțit obligat să vorbesc și cu pacientul despre care este vorba, care pacientul mi-a spus că nu există o astfel de situație. El nu a reclamat nimic și nu are nimic de reclamat. I-am spus că sunt interesat de orice aspect negativ care i s-a întâmplat pentru a-l putea remedia. Este primul pas și mi se pare normal. În principiu, actuala conducere este interesată de creșterea în permanență a calității actului medical și a siguranței pacientului. Este ideea centrală a tot ceea ce facem noi aici.

Pacientul mi-a spus că nu are nimic de reclamat. În ceea ce privește curățenia, ea se face la zi, dezinsecția se face la zi. Sunt secții renovate complet care sunt la standarde europene vizavi de infrastructură și tot ce ține de actul medical, și sunt secții care nu au fost complet renovate. Facem în continuare eforturi pentru ca calitatea actului medical să fie asigurată. Am schimbat uși în secțiile nerenovate, mobiliere, paturi.

Analizăm orice sesizare scrisă de orice fel din partea pacienților noștri. Ne interesează foarte mult să le oferim ceea ce ei își doresc. Nu a fost o sesizare scrisă. A fost un articol din presă de care am luat act și orice cerere scrisă o analizăm și vedem despre ce este vorba, și îi dăm răspuns”, a spus reprezentantul spitalului în cauză, Bogdan Obada, director medical.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alt subiect legat de Judetean...spitalul colcaie de microbi care dau infectii nosocomiale ... Cand oare se va face curatenia, dezinfectia corect, dar si anchete epidemiologice responsabil, de persoane cu constiinta si nu doar pe hartie... Socrul meu, in ziua externarii, dupa 2 sapt in Judetean a facut Enterocolita cu Clostridium Dificile... Ptr ca dnele angajate responsabile cu curatenia si dezinfectia nu isi fac treaba. Iar spitalul colcaie de muuulti germeni care te duc direct la morga
1
0
Ieri l-am scos pe tata din spital si am ramas cu un gust amar , dr care la avut in grija sa comportat super cu noi , un om de nota 10,dimineata la 9:00 la pansat si a spus ca biletul de externare este pe masa si sa ma duc la asistenta sefa sa il iau , bineinteles ca nu au vrut sa mi-l dea si m-au pus sa astept pana la 11, am asteptat pana la 10 la USA dupa care l-au dat si pe tata afara din camera pt ca nu aveau locuri si uite asa am stat 2h in fata usei asistentei sefe fara sa ii dau nici un leu si cand a batut ceasul ora 11 doar a intins mana si mi-a dat in scarba biletul de externare
2
0
la Los Angeles nu e ca la noi, cantacioaso, dar tu ai uitat deja,nuu??
21
3
spaga e impamantenita pe toate sectiile. Angajarile se fac doar pe pile si nepotisme, iar pensionarile doar cand iese omul cu picioarele in fata. Treziti-va oameni buni, mafie in spitalul judetean e din anii '90. Daca aveti o problema de serioasa de sanatate, mergeti la Bucuresti, ca la judetean se moare cu zile.
5
1
Ar fi bine sa se faca unele controale sub acoperire si atunci veti intelege de ce Spitalul Judetean de Urgenta are o asa proasta reclama. Mizerie, incompetent,dezinteres si multe altele.Vezi CAPATANA et comp.
7
0
O adunatura de incompetenti ce isi jefuiesc semenii intr-o magaoaie infecta numita spital. Demolati nenorocirea asta plina de sobolani gandaci virusuri si bacterii.
8
0
pai, si artista in cardasie cu primarii, jefuieste banul public cu ocazia susanenlelor organizate pentru fomistii electori. ia sa incepem cu matale. sa incerci sa nu mai furi cu primarii si autoritatile locale, poate mai ajung niste bani si la spitale sau invatamant.
5
6
Chiar nu na ESTE RUSINE LA CEI CARE spuneti ccccccccccCA NU ATI DAT SPAGA IN SPITALUL CONSTANTA . Cind am fost EU am dat spaga de numai aveam bani DE AUTOBUZ sa ma intorc acasa...niste spagari
14
3
dumneata esti real? in spital pina si gaina cere ceva. mai iesi din birou daca vrei sa afli cum sta treaba si mai lasa dreptul la replica la Replica, pina-ti rezolvi problemele din spital.
5
3
aceleasi asistente poenaru si la neurologie,violente,criminale
9
1
Stim cu totii ca fata asta nu minte. Am dat bani la medic pe sectia Neurologie iar in ziua urmatoare stimabila a intrat in concediu. Ma intreb, oare s a gandit la mine sau la socriu care a murit atunci cind a cheltuit banii???
14
3
O tara de hoti si de minciuni si un viitor fara tineri care sa asigure ceva in tara asta.In schimb, vagabonzi si de puscariasi nu ducem lipsa.
11
0
sa acuzi personalul spitalului ca cere si ia spaga e ca si cum ai acuza cainii ca latra si pisicile ca miauna
16
4
Mars dracului de proasta!
9
11
Eu am construit spitalui voi nici sa intretineti nu puteti rusine popor hot de dupa 89 iliesci psd a furat tot
6
1
incepand de la urgente pana la sectie dai intr-una fara numar .si daca mai esti si singur fara apartinator te mai si fura infirmiera aia bruneta care lucreaza la urgenta .halal spital ,este groaznic
13
5
Alt subiect legat de Judetean...spitalul colcaie de microbi care dau infectii nosocomiale ... Cand oare se va face curatenia, dezinfectia corect, dar si anchete epidemiologice responsabil, de persoane cu constiinta si nu doar pe hartie... Socrul meu, in ziua externarii, dupa 2 sapt in Judetean a facut Enterocolita cu Clostridium Dificile... Ptr ca dnele angajate responsabile cu curatenia si dezinfectia nu isi fac treaba. Iar spitalul colcaie de muuulti germeni care te duc direct la morga
15
2
Panarama e si "artista" asta porno, dar si asistentele de la Spitalul Judetean. Cand am fost cu maica-mea la urgenta, am stat cu ea pe banca de asteptare 2 ore, iar intre timp veneau altii, iar apartinatorii lor puneau banii in halatele asistentelor ca sa ii ia primii, si ii lua. Asa ca duceti-va dracului in afara tarii, daca in tara asta va comportati ca in Holocaust. Sa ramana cei care isi fac cat de cat treaba. Cand am fot la taica-meu internat in Spitalul Jud. C-ta, si am cerut putin leucoplast ca sa lipesc catetera, mi s-a spus ca mai au foarte putin...adica asteptau bani. AM cumparat.
16
6
M.ie, Alexandra...
5
12
Sper ca toti mancatorii de cacat si dintr-o parte si din cealalta sa fie sanctionati. Cei care spun ca le-a cerut cineva spaga si nu s-a intamplat si cei care spun ca totul este perfect in spital....
9
3
Ce usor puneti eticheta de curva.. Da tineti minte ca ce face.o femeie.ci capul si cu pzd ei..nu o sa.faceti vlj nici cu capul de pe.umero nici cu ala din pantalonii.ar trebui sa multumiti curvelor ca altfel din laba nu ati fi iesit.. Ati fi fost numai labari
16
9
Faceti filmulete cu bagaboantele si postatile.Sa vezi cum pleaca singure la capsuni in china.
9
4
Orice padure are uscaciunile ei asa ca sa nu generalizam.Tatal meu a fost internat 3 sapt in spital si nu am dat nici un ban asistentelor si nici nu mi au dat impresia ca asteapta.Au fost dragute si au facut f bine treaba.Am vrut sa i dam o mica atentie doamnei doctor dar surpriza ...nu a vrut sa primeasca .Abia a primit bomboanele si florile. IN SCHIMB INFIRMIERELE luau cu doua maini.Nu miscau un deget daca nu le bagai in buzunar.Repet Dna Doctor si asistentele au fost de nota 20
17
8
cand le-am atras atentia ca trebuie schimbata branula.... pai de ce nu l ai tratat acasa daca tot te pricepi?
17
10
du-l pe tatal tau in alta parte, in strainatate , la privat, dar nu in Spitalul Groazei.. aici se moare cu zile inca de pe vremea parnaiasului capatana putzut
25
9
Pentru toti fraierii care comenteaza aici, eu Alexandra Futacioasa Stan va anunt ca am ajuns la performanta ca atunci cand o sug sa nu o mai ud !!!
12
16
Cand dormea pe hol..batuta de pestele ei...nu mai comenta..curva ordinara.
20
17
ce tie si cu america,toate pocnitorile revin in tara cu pretentii marite,duduia teoretic este cantareata dar practic este si prostitutia,oare o face benevol si dezinteresat si acum doua veri mai venise o pupaza care demigra spitalul de contagioase pe motiv ca nu avusese conditii de cinci stele pe timpul cat insotise copilul bolnav,tratat gratuit nici ea neplatind nimic
20
17
Este mizerie in spital si trebuie sa dai spaga incepand de la poarta pana sus pe sectie...cine spune k nu li sa cerut bani ori lucreaza in domeniu ori are pile in spital...pt restul muritorilor de rand trebuie spaga...si nu asistentele schimba lenjeria dar stai dupa ele mult timp sati schimbe o branula...asa iam invatat de pe vremea lui impuscatu...dar ce sa zic dar la guvern este cum este...
39
7
ESTE F. ADEVARAT ! SA TE FEREASCA BUNUL DUMNEZEU SA AI BOLNAV IN SPITAL SI SA NU AI BANI!
49
7
Ce tzatze mari are!
17
8
sau Marcel Prodan, pe numele sau, e un parnaias rupt in fund.
17
2
Ca nu vi s-a cerut voua nimic inseamna ca ati fost norocosi. Am nascut in august si era o caldura insuportabila,venea sotul si baga 10 lei in buzunarul infirmierei sa imi schimbe lenjeria. Sa nu mai spun ca nesimtitele alea de moase cu care am nascut au avut nesimtirea sa imi zica in fata ca vor bani. Asta se intampla in majoritatea spitalelor de stat. Nu bagi nimic in buzunar,nu esti bagat in seama.
46
6
Minciuni!Am fost internata in spital si nu mi-a cerut nimeni spaga pentru nimic!Infirmierele schimba lenjeriile,nu asistentele!D-ra vrea sa atraga atentia cu acest lucru,banuiesc ,ca urmeaza sa lanseze vreun videoclip,ceva.
17
37
Da cine schimba cearceafurile?mata? Incutii mintali ce sunteti.. Tara din lumea a 3 a. Mizerii de oamenii ce sunteti..a-ti ramas in tara doar analfabetii.. Retarzii si incuiatii mintali.. Muriti si de la o simpla.gripa..asta.e tara voastra ordinarilor.. Auzi la el nu asistenta schimba cearceaful.. Ai dreptate.. Vine mata de akasa sau din groapa sa il schimbe.bleah
11
31
nu poti deschide o usa fara sa dai ceva bani,rusine.....
47
9
draguta americanca, lenjeria patului nu se schimba de asistente.
45
30
Eu am fost in spital si nu am vazut sa se ia spaga eu am vrut sa dau si nu sm avut lui cine.
11
43
Adevarat ceea ce se intampla in spitalul judetean C-ta ! Sa nu mai vorbimde sectia cardiologie care lasa e dorit din acest punct de vedere cu schimbatul lenjeriei.Asistentele si infirmierele nu stiu decat sa se planga oricat de multi bani vor primi ,,spaga'' ramane tot spaga.Bunul simt ,constiinta nu au loc la aceste persoane .Rusine maxima !
49
7
lu asta i a apus steaua si cauta scandal e de inteles . Foamea e mare
16
37
Pacat. Mare pacat. Trist este ca inca se plang de salarii. Si marele paradox pe care nu-l inteleg, ca sa poti sa te angajezi in spital sau intro clinica privata trebuie sa dai spaga ! WTF !?! Ne plangem ca ducem lipsa de personal medival dar cand bati la usa spitalului cu o diploma, nu sunt locuri! In alta ordine de ideii, vad doamne asustente sau infirmiere care vin la munca cu masini scumpe de la suvurii pana la cabriolete. Si nu sunt modele vechi. Nu nuuu. Sunt masini de ultima fitza. Asadar, unde e realitatea? Sau si aici este de vina statul pararlel ?!?
45
6
A ramas doar o vorba ca imi iubesc tara . Care tara ? Tara hotilor , tara infractorilor , tara clanurilor , tara politistilor corupti , tara politicienilor corupti . Romania a ajuns de rasu lumi . Au ajuns sa fuga romani din tara . Inainte plecau de saracie , acum se pleaca ca sau saturat de toate mizeriile care ni se intampla . Imi bag pula in ea de romanie .
50
8
Credeam ca numai mie mi-au cerut ..acum ma simt mai bine
57
5
Tot ce misca in servicii, se cere spaga, de la spitale si pina la camine de batrini, este o intreaga economie financiara la negru.
68
5
Prostule....cand sugi pl, tragi in piept?? Cat de mult poate sa te roada invidia,caca-m-as pe natia ta de NULITATE!!!
50
9
bai parlito. ai muscat mana care te-a facut mare si acum stai la los angeles. hai ca uiti si tu la lingua rumena. cine ti-a cerut ma spaga? saracie care esti. vedeta, auzi tu. esti o prosti.............muzicala
21
61

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218