REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Alexandra Stan, bătută crunt de impresar: a fost internată la Neurologie, în Spitalul Medgidia

Alexandra Stan, bătută crunt de impresar: a fost internată la Neurologie, în Spitalul Medgidia

Replica API 18 iunie 2013 | 00:00 751

Salvată din mâinile bătăuşului de Poliţia Rutieră - IATĂ, ÎN DETALIU, CALVARUL VEDETEI!

Salvată din mâinile bătăuşului de Poliţia Rutieră - IATĂ, ÎN DETALIU, CALVARUL VEDETEI!

Binecunoscuta artistă Alexandra Stan, din Constanţa, bătută de impresarul Marcel Prodan, a fost internată luni, 17 iunie a.c., la Spitalul Municipal Medgidia, cu diagnostic "sindrom vertiginos". Alexandra Stan este internată pe Secţia Neurologie, urmând să fie investigată şi de către un medic chirurg. Internarea a fost consemnată de medicii din Medgidia la ora 17.10. "Pacienta s-a prezentat la un cabinet privat, iar apoi a fost internată la Medgidia. A fost internată cu sindrom vertiginos cefalee post traumatică, respectiv ameţeli, dureri de cap ca urmare a loviturilor primite", a declarat, pentru "Replica", dr. Stere Buşu, managerul Spitalului Municipal Medgidia. Alexandra Stan va rămâne sub supravegherea cadrelor medicale minim 5 zile. "Este necesar să o vadă şi un chirug", a explicat dr. Buşu.

Alexandra Stan a fost bătută crunt de impresarul ei, pe corpul ei existând urme vizibile de violenţă. Ea a ajungs iniţial la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Constanţa. "Alexandra Stan a ajuns sâmbătă în Urgenţă, dar nu este internată în spital", a declarat, luni dimineaţa, dr. Cătălin Grasa, directorul medical al Spitalului Judeţean. Tânăra trece prin clipe de nedescris de aproximativ de un an de zile, însă ultima păţanie a făcut-o să dea totul în vileag, nemaisuportând situaţia. Şi în ultima clipă s-a încercat o muşamalizare, pe contul de Facebook al Alexandrei apărând în cursul zilei de sâmbătă un mesaj care spunea că artista a fost implicată într-un accident rutier, postat de către unul din impresarii ei, pentru a-i motiva lipsa de la concerte. "Totul este o minciună, nu am avut nici un accident de maşină. Este o invenţie a managerului meu, cel care m-a bătut până m-a băgat în spital. Vreau să ştie toată lumea că îndur tratamente oribile din partea lui de un an de zile şi nu mai pot! Accidentul a fost doar un pretext ca să justifice lipsa mea de la concerte!", a mărturisit Alexandra. Sâmbătă, Alexandra Stan a fost salvată de apariţia unui echipaj al Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, care se afla în zonă, la ieşire din Constanţa, spre localitatea Valu lui Traian. Totul a pornit de la faptul că Alexandra a "îndrăznit" să-l întrebe de bani pe Marcel Prodan, moment în care acesta a început să dea în ea ca într-un sac de box. Se pare că artista a leşinat, iar când s-a trezit, după două ore, bătăuşul a băgat-o cu forţa în maşină.

Cântăreaţa: Eram disperată. Îmi doresc să se facă dreptate

Însă, primul episod al bătăii s-a petrecut în centrul Constanţei, la studioul de înregistrări, după care Marcel Prodan a învelit-o ca şi cum ar fi dormit. Pe drum, bătaia a fost reluată. "Apoi a întors maşina pe strada Cuza Vodă şi a luat-o pe Tomis. În faţa magazinului Grand, el mă înjura în continuu şi apoi a oprit în faţa clubului aceluia mare (Fratelli - n.r.). A oprit maşina acolo, m-a scos din maşină, m-a aruncat în stradă, a început să dea în mine cu picioarele, m-a lovit în spate, în rinichi, eu mai am doar unul! Când a văzut că se apropie lumea, m-a luat şi m-a băgat în maşină. A luat-o spre Valu. În drum spre Valu a început iar să mă bată, îmi dădea palme. Atunci eu am vrut să ies din maşină, în mers şi am deschis uşa, la care el mi-a zis: "hai, mă, ieşi" - ceva de genul, şi a oprit maşina pe dreapta. Am ieşit, am început să fug în mijlocul străzii, am făcut cu mâna, a oprit un individ care nu era de naţionalitate română. A vrut să mă ajute, m-a luat de mână, după care el a întors maşina şi a venit după mine. Iar a început să mă smucească, am început să plâng. Am vrut să ies din maşină, din mers. M-a lovit. Eram disperată. S-a întâmplat să vină o maşină de Poliţie, a oprit, m-au legitimat şi m-au dus la spital. Vreau să ştie toţi fanii mei că nu am ajuns la concert din cauza lui Marcel Prodan. Avocatul meu a depus plângere. Am fost la medicul legist şi urmează să-mi fac toate analizele. Urmează să-mi reziliez contractul cu managerii mei (Marcel Prodan şi Andrei Nemirschi - n.r.), pentru că relaţia mea cu ei nu a fost foarte bună. Toată activitatea mea a depins numai de ei. Îmi doresc să se facă dreptate", a spus Alexandra Stan.

Alexandra Stan, salvată de rutieriştii constănţeni

Toată întâmplarea este confirmată şi de Seriviciul Rutier al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, care i-a legitimat pe cei doi, după care a dus-o pe Alexandra la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. "Sâmbătă, la ora 19.00, un echipaj din cadrul Poliţiei Rutiere venea de pe autostradă, de pe A4 să intre în municipiul Constanţa, pe DN3. Pe marginea drumului a văzut o maşină, un Jeep, şi un bărbat şi o femeie care se agitau pe lângă maşină. Nu se băteau! A oprit să vadă despre ce este vorba. I-a legitimat pe cei doi, a recunoscut-o pe tânără şi ea a spus că nu mai vrea să stea cu bărbatul, că e impresarul ei, că s-au certat şi nu mai vrea. Nu s-au lovit de faţă cu Poliţia, au avut un comportament civilizat. Poliţiştii au întrebat-o unde să o ducă: la spital, acasă, la Poliţie? Ea a spus că vrea la spital. Am dus-o la spital şi în urmă a venit şi impresarul. După ce a fost tratată, poliţiştii au întrebat-o din nou unde s-o ducă, la care ea a spus că vrea să plece cu impresarul şi a plecat cu el", a declarat, pentru "Replica", Ciprian Sobaru, şeful Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Potrivit poliţiştilor rutieri, ambele persoane prezentau răni la nivelul feţei. "După ce am plecat din spital m-am dus la o prietenă, în Constanţa, am stat acolo în acea seară, m-am calmat. Aveam concert, nu am putut să ajung, evident, şi a doua zi a apărut pe Facebook informaţia că am avut un accident rutier grav, că sunt pe moarte, ceea ce nu este adevărat. Vreau să ştie toţi fanii mei că nu am avut accident, şi că am ajuns în halul ăsta din cauza lui Marcel Prodan şi arăt aşa din cauza lui", a mai spus Alexandra Stan. Ea a adăugat că depune plângere.

Fanii Alexandrei Stan, mesaje de ameninţare pentru bătăuş

La Parchet, în cursul după-amiezii de ieri nu ajunsese încă nici o plângere. În schimb, după ce adevărul în cazul Alexandrei Stan a ieşit la suprafaţă, fanii ei au început să îl asalteze pe impresarul bătăuş, Marcel Prodan, cu mesaje de ameninţare pe Facebook! "P***o, bată-te cu mine, cu un bărbat şi nu cu o fată. Ai noroc că nu locuiesc în oraş cu tine, că te băgam în spital. F****i m***i m**i", i-a transmis un tânăr impresarului prin intermediul site-ului de socializare Facebook.

Liliana CHIRU, Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218