REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Alexandra STAN îi PROMOVEAZĂ afacerile lui ODAGIU de la Building Stefan

Alexandra STAN îi PROMOVEAZĂ afacerile lui ODAGIU de la Building Stefan

Replica API 21 iulie 2021 | 10:46 8378

Dacă în ultima perioadă concertele nu prea au mai mers ca pe vremuri, artiștii autohtoni s-au reprofilat. În timp ce unii au mers către turism sau către domeniul fashion, Alexandra Stan a apelat la o altă strategie. Mai exact, pe una dintre paginile sale de socializare, artista a organizat un giveaway în colaborare cu un cunoscut om de afaceri de la malul mării. Este vorba despre societatea Building Stefan AOP SRL, condusă de Vasile Odagiu și Paula Odagiu.

Două nopți de cazare în cadrul Resortului Building Stefan

Perioada pandemiei i-a afectat pe mai toți artiștii din România. Lipsiți de concerte și evenimente, aceștia s-au reprofilat către alte domenii care să le mai crească veniturile. Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute artiste de la malul mării care, prin prisma notorietății de care se bucură, a reușit să obțină contracte de publicitate care să îi rotunjească veniturile. Astfel, artista a acceptat, se pare, să fie imaginea și să organizeze un giveaway pe una dintre paginile sale de socializare. Cântăreața, în colaborare cu afaceristul Odagiu, oferă un weekend la malul mării în cadrul Resortului Building Stefan.

,,Hey, hey, hey! Revin cu un nou giveaway. Vreau să vă invit în lumea mea: acasă, la Marea Neagră. Și v-am pregătit o surpriză alături de Building Stefan Restort - un weekend cu două nopți de cazare într-un apartament din cadrul resortului. Ai timp până pe 25 iulie, ora 23:69, iar pe 26 iulie voi anunța, prin tragere la sorți, persoana care va petrece un weekend la mare. Mult succes!”, a fost mesajul artistei.

Nicole Cherry, imaginea afacerii lui Virgil Lixandru

Vă reamintim că, la începutul lunii, o altă artistă consacrată promova afacerile fostului consilier local municipal, Virgil Lixandru. Pentru a atrage clienții, afaceristul a apelat la o strategie care, speră el, nu va da greș. Plătește vedete care să-i promoveze afacerea. Astfel, acesta a ales-o pe Nicole Cherry.

"Am vrut mereu să stau aproape de mare și, în sfârșit, mi-am realizat acest vis. Totul e ca-n povești la Sea ON: de la poziționarea complexului, într-o zonă minunată a stațiunii, la rafinamentul cu care sunt amenajate apartamentele. Pentru aceste aspecte, dar și pentru multe altele, sunt cea mai fericită!", sunt cuvintele lui Nicole Cherry, alături de o fotografie pe care o regăsim pe o rețea de socializare a Sea On Mamaia.

Citește și: Virgil Lixandru bagă BANI în VEDETE să-i PROMOVEZE afacerea din MAMAIA

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e cordelia constantei sa ma kaaaka pe nasul ei de gogosar.
4
0
In farmacii fete frumoase si cuminti demne de admirat!
7
0
Fane de la Visina ? Ala e la munci agricole.
5
0
Bine a zis hahah. Brazzers te asteapta. Si eu. Astept sa imi comunici onorariul. Banuiesc meniu complet mumu pupu tutu. Las ca il intreb pe Fane.
12
1
E cam urata pentru reclame!
6
3
fane e baiat bun, a platit bine si mi-a reglat si mie avansul. multumesc
14
1
Alexandra face un oral de viss ca pe publi24
11
2
Ce sati povestesc, fane nu mai are cine sai faca reclama
11
1
incaasteptca Alexandra sa scoata un sextape sau sa se apuce de videochat !!
26
2
Cine-i asta?
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102