REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Alexandra Stan, înlocuită de managerul bătăuş. Uite cine-i va cânta piesele

Alexandra Stan, înlocuită de managerul bătăuş. Uite cine-i va cânta piesele

Replica API 20 iunie 2013 | 00:00 296

Vine tare din urmă studenta de la Jurnalism

Vine tare din urmă studenta de la Jurnalism

A urmărit Marcel Prodan înlocuirea Alexandrei Stan cu o ucraineancă? Se pare că managerul violent ar fi schimbat-o pe artistă cu o altă blondă, pe numele ei Alina Şleahtiţkaia, alias Kaiia. Se vehiculează că focoasa blondă va cânta piesele care au consacrat-o pe artista din Valu lui Traian.

Marcel Prodan îşi manageriază afacerea din ascunzătoare. Se pare că bătăuşul ar fi înlocuit-o deja pe Alexandra Stan cu o tânără sexi, tot blondă. Alina Şleahtiţkaia, pe numele de scenă Kaiia, are 22 de ani, s-a născut în Ucraina, a crescut în Chişinău, iar acum locuieşte în Constanţa, fiind studentă anul II la Jurnalism, în cadrul Universităţii Şaguna. Ea colaborează de peste un an de zile cu Maan Studio, respectiv cu Marcel Prodan şi Andrei Nemirschi. Ea a lansat în 2012, în colaborare cu cei doi impresari, piesa "Uhodi" , o melodie de dragoste care vorbeşte despre sentimente rănite şi dor, după ce un alt hit al ei, "Crazy Love", a făcut senzaţie. În 2009 artista a participat la Star Factory din Chişinău, concurs pe care l-a şi câştigat. De precizat faptul că există o legătură între Alexandra Stan şi Kaiia. Dacă nu sunt prietene, cel puţin sunt cunoştinţe. Drept dovadă stă o fotografie pe care cele două au făcut-o împreună cu o altă tânără şi postată de către ucrainiancă pe un site rusesc de socializare -o dnoklassniki.ru, în urmă cu câteva luni. Pe pagina Kaiiei de facebook, prietenii se arată îngrijoraţi de soarta ei şi o sfătuiesc să încheie colaborarea cu Maan Studio, respectiv cu Marcel Prodan. "Dacă continui să colaborezi cu criminalul ăla de Prodan, îţi dau dislike paginii! Love you, Kaiia, nu vreau să ajungi ca şi Alexandra. Nu te amesteca cu rahatul ăla de om", a postat o prietenă din lista blondei. Un alt amic spune: "Dacă nu scapă de el, de managerul Marcel Prodan, o vedem şi pe asta bătută de bătăuşul de femei...bine, dacă până atunci nu intră la puşcărie". De menţionat că Alina Şleahtiţkaia nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367