REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

PRIMELE IMAGINI cu Alexandra Stan, după ce Emanuel Necatu a confirmat DESPĂRȚIREA

PRIMELE IMAGINI cu Alexandra Stan, după ce Emanuel Necatu a confirmat DESPĂRȚIREA

Replica API 19 septembrie 2021 | 00:03 7229

Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au despărțit la doar câteva luni, iar informația a fost confirmată chiar de tânăr în urma unui mesaj postat pe Instagram. Iată că și artista confirmă acest lucru, asta deoarece a renunțat la verigheta pe care o purta până acum.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au despărțit, iar vestea a fost confirmată chiar de către tânăr în urma unui mesaj pe care l-a publicat pe Instagram cu privire la poveștile de iubire. Totodată, el a șters toate fotografiile cu cântăreața și pare să vrea să uite complet de ceea ce a fost până acum între ei doi.

Primele imagini cu Alexandra Stan, după ce Emanuel Necatu a confirmat despărțirea

Același lucru l-a făcut și artista, asta pentru că și ea a șters fotografiile în care apărea alături de partenerul ei de viață, dar a renunțat și la verigheta de la deget pe care a purtat-o începând cu ziua nunții.

Vedeta a publicat recent câteva imagini, de altfel primele imagini după ce Emanuel Necatu a anunțat separarea prin mesajul cu subînțeles, iar ea apare fără bijuteria la deget pe care trebuia să o poarte împreună cu partenerul ei de viață.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au căsătorit la scurt timp după ce s-au cunoscut

Vestea că Alexandra Stan s-a căsătorit a luat prin surprindere pe toată lumea, asta deoarece nimeni nu știa că artista ar fi într-o relație, ba mai mult, chiar că are planuri de nuntă. Ea și Emanuel Necatu nu s-au cunoscut cu mult timp înainte de a face pasul cel mare, dar nici nu au stat pe gânduri atunci când au ales să-și unească destinele.

Totul s-a întâmplat în luna aprilie, la Câmpulung Muscel, orașul natal al tânărului, însă întregul eveniment a fost unul extrem de discret și fără a fi mediatizat la acel moment. Abia după ceva timp vedeta a anunțat că s-a măritat.

”A fost un eveniment foarte impresionat, a fost cea mai impresionată oficiere de căsătorie pe care am făcut-o de când sunt primar, și am făcut multe. Cred că am depășit de mult suta. M-am bucurat foarte mult că Alexandra a apelat la mine. Emanuel, soțul Alexandrei este câmpulungean, dar are domiciliul în București și m-a rugat foarte mult dacă pot să țin în secret acest lucru și eu știu să țin un secret și astăzi când am văzut că au publicat că s-au căsătorit am făcut și eu postarea. Această oficere a avut loc la sfârșitul lunii aprilie, a fost foarte impresionant cu lacrimi”, a spus Elena Lasconi, primarul care i-a cununat civil, la Antena Stars, conform spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O tanti care a fost prea mult bagata in seama. Nemachiata arata ca vanzatoare de la taraba. Muzica ei e banala si incolora
10
1
o catea rea de musca ...
17
1
Urma si afterul de la Sunwaves...cat sa mai stai maritata?
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218