REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Alexandra Stan, show erotic pe internet. A renunțat la lenjerie intimă și la inhibiții

Alexandra Stan, show erotic pe internet. A renunțat la lenjerie intimă și la inhibiții

Replica API 28 martie 2020 | 00:00 6359

Alexandra Stan

Alexandra Stan se află, din nou, în centrul atenției! Nu a lansat un nou hit, spre dezamăgirea fanilor, ci a luat cu asalt rețelele de socializare pentru a-și etala, fără rețineri, formele demne de invidiat cu care a fost înzestrată de către Mama Natură. Fără lenjerie intimă, dar cu mult curaj și chef de dans, așa s-a afișat vedeta pe Instagram.

Alexandra Stan este tânără și neliniștită. S-a despărțit de iubit, a revenit în România, după ce și-a încercat norocul în Statele Unite ale Americii și atrage atenția prin lipsa de inhibiții de care dă dovadă.

În urmă cu câteva săptămâni, pe Internet a apărut un filmuleț în care artista dansează goala, iar ea a susținut atunci că l-a făcut public în mod involuntar. Cu toate acestea, Alexandra încarcă adesea fotografii aflate la limita decenței, în care apare mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.

Se pare că solista nu a învățat nimic din comentariile negative pe care le-a primit data trecută și a decis să demonstreze, încă o dată, că vorbele răutăcioase nu o opresc din a se simți sigură pe sine, sexy și cu chef de glumă, scrie click.ro.

Celebra cântăreață și-a surprins din nou fanii cu un filmuleț pe care l-a postat pe Instagram și în care apare cu un tricou pe ,dar fără chiloți! Ca și în filmulețul din luna decembrie, Alexandra Stan a fixat un telefon să o filmeze în timp ce dansează. Așa cum era de așteptat, videoclipul în caree vedeta se unduiește lasciv a adunat mii de like-uri și de comentarii, care mai de care mai indecente.

Pe lângă aprecieri, Alexandra a primit și o doză de mesaje negative, cărora a decis să nu le acorde prea multă atenție. „Urât. Ai fi putut face ceva mai pozitiv pentru perioada prin care trecem, nu să dansesezi jumătate dezbrăcată”, „Serios , chiar așa ai ajuns să faci , nerușinato”, „Exagerezi! De la mine un unfollow. Ești o nesimțită”, „Ăsta tot din greșeală l-ai pus?”, „Alexandra, erai în top și te iubeam foarte mult, acum îmi pare rău, dar ai decăzut foarte mult. Ce trist”, „Piese mai lansăm și noi? Sau punem numai nuduri pe Insta?” și „De data asta nu ai mai postat din greșeală, nu? P.S: Foarte fain tatuajul” au fost doar câteva dintre comentariile negative.

Video: AICI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
poate o vedem si pe sorasa
4
0
Aseara era pe varianta una ca ea dar mai inalta putin
2
1
o votez. decat tutuianu, fagadau si altii neapetisanti ca ei...
3
0
Carne de tun! Avea dreptate Pastaie cand spunea ca vrea sa faca turism sexual si nu-l credeam. Avem material la greu si nu-l folosim. Avea dreptate si barba-su fufei cand ii umfla fata si machia bine. Ea saraca nu avea nici o vina, fierbea meseria in ea si nu stia...
2
1
s-o pupe-n..KUR..sa vada cata branza are..
1
5
Anexandra Stan arata foarte bine. Bucurati-va de ce vedeti. NU mai fiti nemultumiti.
8
3
machedoanca care nici la 15 ani nu arata asa. Alexandra arata minunat si-i multumim ! Noi astia care nu suntem machedoni !!!
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920