Alexandra Stan şi Marcel Prodan, căutaţi de turci pentru o ţeapă de zeci de mii de euro
Alexandra Stan şi Marcel Prodan, căutaţi de turci pentru o ţeapă de zeci de mii de euro
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestConcerte inexistente
Concerte inexistente
Pentru cântăreaţa Alexandra Stan, s-ar putea ca turcii să bată la ochi mai ceva ca Marcel Prodan, pentru că artista, împreună cu fostul ei impresar, sunt căutaţi de o societate comercială din Turcia pentru o înşelăciune de proporţii. Stan trebuia să susţină un concert în Turcia, în luna noiembrie 2012, însă românii s-au văzut cu "sacii în căruţă" şi duşi au fost. Potrivit societăţii de recuperare, Urban şi Asociaţii, care a pornit pe urmele celor doi autori, sumele datorate se ridică la 197.500 de euro. Mai mult, Alexandra Stan, Marcel Prodan şi Alin Soare, acuzaţi de evaziune fiscală, se vor confrunta cu această ocazie şi cu o plângere penală la DNA pentru spălare de bani.
Mai exact, societatea Aranes Produksion Tur.Sey.Rek. Ve.Org.Eml. Gida.San. Tic.Ltd Sti (Night Art Management), din Turcia, în baza contractului de mandat nr. 68716124.04.2014, susţine că Marcel Prodan, fostul impresar al Alexandrei Stan şi Alin Soare datorează un debit total în cuantum de 197.500 euro, din care debit principal în cuantum de 50.000 euro reprezentând avansul pentru concertele care trebuiau susţinute de Alexandra Stan, în baza înţelegerii din noiembrie 2012. Acestuia se adaugă penalităţi de întârziere / daune interese în cuantum de 100.000 euro, reprezentând beneficiu nerealizat prin nesusţinerea concertelor la datele stabilite şi cheltuieli urmărire debit în cuantum de 47.500 euro stabilite în baza contractului de mandat. Cu alte cuvinte, impresarul Marcel Prodan şi Alin Soare au încasat bani pentru concertele imaginare ale Alexandrei Stan şi, potrivit conducerii societăţii care a demarat recuperarea sumelor datorate, penalităţile de întârziere şi cheltuielile de recuperare se vor actualiza permanent până la data efectivă a plăţii.
Marius Florian VASILE
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News