REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Alexandra Stan, un nou proces penal la Constanţa: fostul impresar, acuzat de evaziune şi înşelăciune!

Alexandra Stan, un nou proces penal la Constanţa: fostul impresar, acuzat de evaziune şi înşelăciune!

Replica API 12 septembrie 2016 | 01:14 646

Alexandra Stan a depus o nouă plângere la Tribunalul Constanţa, de neurmărire/netrimitere judecată în ceea ce-i priveşte pe Marcel Prodan şi SC Maan Music Studio SRL Constanţa, de data aceasta fiind vorba de evaziune fiscală şi înşelăciune, dosarul fiind înregistrat pe 25.08.2016. Unul dintre termene a fost stabilit pentru data de 7 septembrie, atunci când magistraţii au decis să repună cauza pe rol. Prin urmare, va începe judecata! Următorul termen a fost stabilit pentru data de 27 septembrie.

"Repune cauza pe rol în vederea citării părţilor ( pet.Stan Alexandra Ioana, intim. Prodan Marcel şi SC MAAN MUSIC STUDIO SRL Constanţa ). Stabileşte termen de judecată la data de 27.09.2016, termen la care se va discuta admisibilitatea plângerii petentei în ceea ce priveşte soluţia de clasare a cauzei sub aspectul infracţiunii de evaziune fiscală şi excepţia necompetenţei materiale a Tribunalului Constanţa de judecare a plângerii formulate împotriva soluţiei de clasare a cauzei în ceea ce priveşte infracţiunea de înşelăciune", potrivit minutei. Termenul a fost stabilit pentru data de 27 septembrie.

Reamintim că Alexandra Stan susţine că a trecut prin momente foarte grele, în vara anului 2013, după ce a fost bătută de iubitul ei, care-i era şi impresar, Marcel Prodan. În urma bătăii, Prodan s-a ales cu o plângere penală pentru loviri şi şantaj, instrumentată de procurorii constănţeni, dar rezoluţia a fost în favoarea impresarului, aceea de NUP (neînceperea urmăririi penale). Pe de altă parte, fostul iubit şi celălalt fost impresar, Andrei Nemirschi, au deschis, pe numele Alexandrei Stan, o acţiune în instanţă, dorind, astfel, să obţină de la artistă o serie de drepturi de autor şi alte drepturi conexe. Nici cântăreaţa nu s-a lăsat mai prejos şi a formulat contestaţie împotriva rezoluţiei procurorilor. Alexandra a câştigat procesul cu Prodan în ceea ce priveşte drepturile de autor, în 2014, însă nu acelaşi noroc l-a avut în ceea ce priveşte plângerea acesteia formulată la Judecătoria Constanţa împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată a lui Prodan. Magistraţii constănţeni i-au respins, în vara anului 2014, acţiunea ca nefondată, soluţia fiind definitivă. Ulterior, cântăreaţa a depus o nouă plângere, numai pentru loviri sau alte violenţe, fără şantaj, care a fost admisă de magistraţi şi a început procesul. Pe 19 februarie anul curent, Prodan a fost condamnat la 7 luni de închisoare cu suspendare pentru loviri şi alte violenţe. Instanţa a admis, în parte acţiunea civilă formulată de Alexandra Stan şi l-a obligat pe Prodan să-i plătească fostei iubite daune de peste 10.000 euro, deşi cântăreaţa i-a cerut un milion de euro. Decizia nu a fost definitivă şi acum se judecă apelul la Curtea de Apel Constanţa (termen pe 15.09.2016).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614