REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Alexandra Ungureanu vrea să înfieze un copil după ce s-a despărțit de iubit

Alexandra Ungureanu vrea să înfieze un copil după ce s-a despărțit de iubit

Replica API 20 mai 2022 | 00:00 931

Alexandra Ungureanu și-a deschis sufletul și a vorbit, în premieră, despre ultima sa relație de iubire. Cântăreața recunoaște că a trăit o poveste de dragoste toxică și că nu va trece prea curând peste bărbatul iubit. Cu toate acestea, e pregătită să facă o schimbare importantă și să devină mamă.

Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu nu se considera o persoană neapărat norocoasă, pe plan amoros, căci relațiile pe care le-a avut nu au fost tocmai sănătoase. Ultimul bărbat cu care s-a iubit a lăsat urme adânci în sufletul vedetei, căci aveau o compatibilitate incredibilă, însă iată că nu a fost suficient. Solista mărturisește că a avut o relație toxică, tradusă în numeroase despărțiri, urmate de împăcări intense, scrie click.ro.

Alexandra Ungureanu, despre relația toxică din care a ieșit: „Nu puteam trăi unul fără altul”

Doi ani a fost împreună cu cel pe care a ales să îl păstreze anonim, timp în care a realizat că încă mai are multe lecții de învățat. Alexandra Ungureanu susține că fostul său iubit a marcat-o și explică motivul pentru care a fost atât de atașată de el.

„Ultima relație a fost una toxică. Vreo doi ani și ceva cu pauze, adică ne-am împăcat și ne-am despărțit pentru că nu puteam trăi unul fără altul, dar nici unul cu altul. Eram făcuți să funcționăm împreună pentru că niciunul dintre noi nu era pregătit să renunțe la niște principii cu care defilează prin viață, în același timp era o chimie și o atracție incredibilă și cred că nu o să trec niciodată peste asta”, a spus vedeta, în emisiunea Teo Show.

Chiar dacă e proaspăt despărțită, Alexandra e gata să devină mamă. Vrea să înfieze un copil

În ciuda faptului că nu a avut parte de o relație tocmai fericită, Alexandra Ungureanu a transmis că își dorește să devină mamă. Până acum, la 40 de ani, nu se gândea neapărat la posibilitatea de a face un copil, dar iată că trecerea timpului i-a schimbat considerabil percepția. În acest sens, cântăreața se gândește serios să adopte un copil, în condițiile în care nu l-ar putea face pe cale naturală.

„E un subiect destul de sensibil. În ultima vreme cred că începe să funcționeze o senzație pe care nu am cunoscut-o până acum. Mă uit după copii pe stradă și simt un fior pe care nu l-am mai simțit până acum. Da, aș înfia un copil. Există posibilitatea să nu mai pot face biologic și este o variantă pe care o iau în calcul foarte serios”, a mai declarat Alexandra Ungureanu, în emisiunea citată.

Alexandra Ungureanu cântă încă din copilărie, a participat la „Cerbul de Aur” și s-a clasat pe locul al treilea la selecția pentru Eurovision, la începutul anilor 2000. În ultima ediție a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost încununată câștigătoare și, ulterior, a primit propria emisiune pe canalul de YouTube „The Xclusives”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218