REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Alexandru Arșinel și soția sa, ÎN SPITAL: s-au infectat cu COVID-19 după vaccinare

Alexandru Arșinel și soția sa, ÎN SPITAL: s-au infectat cu COVID-19 după vaccinare

Replica API 20 aprilie 2021 | 11:23 3043

Alexandru Arșinel și soția lui au fost depistați pozitiv pentru COVID-19. Cei doi s-au vaccinat în urmă cu două luni. Actorul a confirmat vestea și a ținut să precizeze că atât el, cât și soția sa sunt internați în spital. Alexandru Arșinel și Marilena ar fi trebuit să plece la Sinaia, dar rezultatul testului pentru COVID-19 le-a stricat planurile.

"Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii!

Dumneavoastră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!", a precizat Alexandru Arșinel, potrivit Fanatik.ro.

Actorul s-a vaccinat anti-COVID în urmă cu două luni. În luna ianuarie, actorul a făcut prima doză de vaccin, iar în data de 10 februarie a primit rapelul. Directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București s-a imunizat cu serul de la Pfizer.

În vârstă de 81 de ani, actorul sper că forma de COVID-19 pe care a dezvoltat-o este una ușoară.

Povestea dintre Alexandru Arşinel şi Marilena a debutat simplu. Anul acesta, pe 22 august, au împlinit 54 de ani de când s-au întâlnit, relația lor fiind însă una extrem de discretă, cei doi preferând să se bucure de dragostea pe care o împărtășesc departe de ochii presei.

Alexandru Arșinel suferă și de alte afecțiuni

Pe lângă infectarea cu SARS-CoV-2, din păcate, actorul suferă și de alte afecțiuni, iar printre ele se numără și diabetul.

În 2013, Arșinel a fost supus unui transplant de rinichi. La acel moment, intervenția a fost una controversată, mai ales când s-a aflat că actorul a primit transplantul chiar în ziua în care s-a înscris pe lista de așteptare.

Totodată, în 2017, actorul a fost supus unei intervenții la inimă, moment în care i-a fost montat un stent, conform antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jegul asta inca mai traieste?
2
1
un nemernic care uite ca isi ia plata pt ca a intrat in fata la transplant. luatear dracu de hodorog nenorovit!
3
1
umputa cu caca! nu o sa ajungeti niciodata ca el si nici el ca voi!
3
5
Nu va faceti probleme, Arshunica se baga in fata si la tubul de oxigen, si la cele mai bune medicamente. C-asa i-a fost educatia !
11
1
Hotul de rinichi mai are si tupeu. Hai pregatiti rezerva speciala la spital, tratamentul ala bun si daca se poate si un spor de necaz la salariu.
11
1
Un libidinos care a luat locul unui tanar la transplant care avea dreptul la vata,care avea o familie si care pote facea ceva pt tara,nu un actor analizati dvs de ce nivel
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218