REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Alexandru Bajdechi, la şedinţa de Consiliu Local: ‘Să fie mărite salariile debutanţilor’

Alexandru Bajdechi, la şedinţa de Consiliu Local: ‘Să fie mărite salariile debutanţilor’

Replica API 29 decembrie 2017 | 00:00 457

Alexandru Bajdechi, președintele Federației Tinerilor din Constanța a luat cuvântul cu privire la 2 proiecte de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de joi, 28 decembrie anul curent. Primul proiect pus în discuție este numărul 3 cu privire la salariile de baza ale funcționarilor publici. Bajdechi a precizat că trebuie mărite salariile debutanților, care sunt cele mai mici salarii din țară. Un alt punct discutat de tânăr este cel de la poziția 41 de pe ordinea de zi cu privire la Capela Tinerilor. El acuză faptul că nu a fost dezbatere publică cu cei vizați - tinerii.

„Propunerea noastră este să se mărească salariile pentru debutanți dintr-un motiv foarte simplu: în Constanța sunt cele mai mici salarii din țară pentru debutanți ceea ce nu va atrage persoanele capabile să vină în administrația publică”, a punctat Bajdechi.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baietica de ce nu ceri o dezbatere publica privitind blocul construit cu incalcarea legii pe Aurel Vlaicu de famelia ta.Nu te mai baga ca supozitorul ca nu impresionezi pe nimeni ,iar Fagadau are deja un morcov infipt de DNA asa ca pe tine un supozitor mic nu te mai baga in seama .Pune mina pe carte si invata pricipiile dreptului sau cosideri ca pricipiile furatului pe care le inveti in familie sunt prioritare .
2
1
Baiatul asta numai cere. Sa organizeze niste munci patriotice sa repare Cazinoul, Mozaicul, sa faca unteatru, o sala polivalenta,etc.Stramosii lui nu prea stateau cu mina intinsa. Munceau de le sareau capacele.Asta s-a tefelizat.
3
1
dar exista o vaga intentie de a fi atrase persoane capabile, acestea, acolo unde exista, sunt indepartate in secunda doi, nu va faceti ca nu cunoasteti astfel de practici valabile in toata tara, Ca pacitatile sunt indepartate si inlocuite cu nulitati, simple slugi ce executa ordine
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614