REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Alexandru Croitoru vrea ca Simona Halep să fie imaginea Loteriei Naționale: „Ar fi perfectă, aș alege-o cu ochii închiși”

Alexandru Croitoru vrea ca Simona Halep să fie imaginea Loteriei Naționale: „Ar fi perfectă, aș alege-o cu ochii închiși”

Replica API 16 aprilie 2019 | 00:00 619

Alexandru Croitoru (32 de ani) a fost numit în funcția de director general al Loteriei Române și vrea ca Simona Halep (2 WTA) să fie imaginea companiei.

„Este necesar un nume important pe care să îl ai ca imagine. Primul care mi-a venit în minte este cel al Simonei Halep. Este sportivul numărul 1 al României în momentul de faţă, pot să spun că e un simbol pentru ţara noastră. Sunt mândru că sunt contemporan cu ea! Aş alege-o pe Simona Halep cu ochii închişi!

A plecat de jos, a muncit enorm şi este exemplul de urmat pentru toţi tinerii din ziua de azi care vor să facă performanţă în sport. Seriozitatea şi ambiţia pe care ea le dovedeşte, chiar dacă la ora asta are o avere de câteva zeci de milioane de euro, este un etalon. Vrea să fie cea mai bună. A câştigat un Roland Garros, acum probabil că îl vrea şi pe al doilea, ceea ce este nemaipomenit. Ar fi perfectă pentru noua imagine a Loteriei”, a spus Croitoru pentru Fanatik.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa astepte la rand Simona. Propunere: IVAN PATZAICHIN, este un NUME, un MARE NUME, da! Este Loteria Nationala, nu personala, d-le directoras, detinator doar de o functie temporara! Mare atentie, d-le director, nu sunteti in privat.
2
0
,,A plecat de jos,a muncit enorm si este exemplul de urmat pentru tinerii de azi...".Asta ca sa-l citez pe directorasul asta care pe mana Loteria la doar 32 de ani,cu cine stie ce proptele in spate!Ce legatura are munca si efortul depus de Simona Halep cu jocurile de noroc?A castigat banii prin munca ei,nu vad de ce joaca unul la loto avand exemplul Simonei?A nimerit Simona Halep numerele norocoase ca sa fie ,,exemplul perfect"?Croitorule,daca taceai,filozof ramaneai!Acum ceva timp murea de grija Simonei Halep si si fostul prim-ministru,Mihai Tudose,ce facem daca naste Simona,ce indemnizatie?
2
0
mai bine pune mana pe un DOOM "pune-ti" si "sunte-ti" si nu te mai lua de cultura sportiva a directorului loteriei..
2
1
Ogica ar trebui sa fie imaginea voastra...
6
0
Tardiv, are deja oferte de la Halloween si numeroase case de pariuri.
6
2
Cand esti un pupincurist prost debitezi prostii de astea!
12
1
cum sa pui o ,oae sa reprezinte loteria nationala,,
7
3
Bai ranjitule, tu chiar vrei sa pui pe fuga pe toti jucatorii consecventi la Loto ? A mai pus-o si Banca Transilvania pe banner pe Uratania tenisului si i-au fugit jumate din clienti. Croitorasule cel Viteaz, esti nebun ?
8
3
Ia-o si acasa si pune-o in vitrina ! E Loteria Nationala D-le Director si nu va apartine, detineti doar o functie ! De ce nu pune-ti un Avevarat Longeviv Sportiv , Cu Performante Neegalabile in Romania. Cred ca habar nu aveti cine este, sunt convins, la ce cultura sportiva aveti. Un om care intr-adevar a tras ptr Romania, si nu pentru el insusi, si a gastigat nu mai putin de 4 Olimpiade , daca intelegeti, timp de 16 ani nu i-a suflat nimeni in ciorba. Sa nu va mai tin in suspans , si asa sunte-ti foarte tanar Numele lui este IVAN PATZAICHIN !
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614