REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Alexandru Cumpănaşu

Alexandru Cumpănaşu

Replica API 15 octombrie 2019 | 00:00 496

Alexandru Cumpănaşu e noul fenomen al internetului. E ceva... cum nu poate fi descris cu precizie, e un fel de OTV- Fb care ne face să ne fie dor de Dan Diaconescu, nu de alta, dar ăla măcar avea ceva în cap (inteligenţă) şi a reuşit să facă şi bani din transmisiunile sale. Cumpănaşu în schimb, reuşeşte de minune să se umple de penibil şi... cam atât.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cinstit, acuma, ati vota pe unu care are fata lui asta?
4
1
unuleeee, iar postezi incognito baaa dilimache pzd-ist? Toata lumea iti spune ba zoaie pzd-ista sa nu mai postezi daca nu ti-ai luat medicatia!
4
2
sa va chis in cur de fraieri si sa fac kk pe colivele tatilor vostri morti la cotu donului
2
3
Mari, vezi parul din ochii tai, apoi uita-te la paiul din ochii altora! Cand o sa arati, cu adevarat, o gandire si o exprimare scrisa sanatoase, vei merita sa fii luat in seama. Pana atunci, esti penibil sa o faci pe interesantul, sa judeci pe altii, in conditiile in care esti un analfabet. Revenind la Cumpanasu, uitati-va la fata lui! Spune tot! Parca este un nebun scapat de sub control. Are figura de criminal in serie!
5
4
cine este inpotriva lui Cumpanasu , nimeni altcineva decat politisti, procurori , judecatori etc. care sunt mana in mana cu interlopii
3
4
Deci se poate sa fi lector si sa ai doctorat fara facultate !---iar restul invatii ca prostii si ajung ospatari ---Sa nu mai spunem ca la Caracal s-a rasturnat carul cu prosti!
4
3
Serviciile l au creat pe asta. Ati uitat cand spunea public ca George Maior l a sfatuit sa nu candideze? Maior care era profesor la SNSPA acolo unde isi lua el banul
3
4
Este emanatia PSD-ului in principal.Este ultimul model.Este un mic monstru,abia nascut, rezultat din incrucisarea dintre un varan su un pesedist.
6
3
ca toti oltenii: ordinar, tupeist, puturos si hot !
10
2
un escroc de marca e acest Cumpanasu , desi n-are studii superioare , afirma ca are un doctorat !!! din Ucraina , ha,ha,ha , pt ce ticalosule ? Ai gasit acolo o fabrica de diplome mai mare ca a lui Oprea borfasul ? Cat costa ? Cand te aduna DNA-ul pt banii furati de la Min Culturii ?
8
1
Penibil sau nu,Cumpanasu a reusit sa rupa coaja de pe cacatul justitiei,sa faca sa iasa la lumina faptul ca si procurorii,judecatorii si altii sunt tot oameni,nu entitati divine si pot fi unii competenti,altii verze,praf si pulbere,ba chiar si imbarligati cu interlopii.
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218