REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Alexandru Cumpănașu a cerut, la Parchetul General, audierea și reținerea familiei lui Dincă, ca și complici la crimă

Alexandru Cumpănașu a cerut, la Parchetul General, audierea și reținerea familiei lui Dincă, ca și complici la crimă

Replica API 10 septembrie 2019 | 00:00 172

Alexandru Cumpănașu, foto capital.ro

Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei de 15 ani, despre care Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o și incendiat-o în locuința sa din Caracal, a declarat, marți, că familia va depune o listă cu martori care să fie audiați și confruntați. Cumpănașu cere reaudierea, reținerea și arestarea familiei Dincă.

Alexandru Cumpănașu a declarat, marți, că avocatul familiei Măceșanu va depune o listă cu martori care să fie audiați și confruntați în dosar.

„Vom solicita mâine (miercuri – n.r.), va depune avocatul nostru în numele familiei, o listă de martori care să fie audiați și confruntați. În același timp vom solicita cât se poate de clar reaudierea familiei lui Dincă și pentru complicitate la infracțiunea de trafic de persoane și omor în vederea reținerii și arestării acestora. Dacă depunem această solicitare înseamnă că avem probe în acest sens, nu o să fac referire la acestea, le au și procurorii, dar mâine (miercuri – n.r.) în mod oficial ca să nu fie nici o problemă să se zică că nu au și scris. Vom depune această solicitare, avocatul nostru va depune această solicitare în numele familiei, de audiere în vederea reținerii și arestării familiei, întregii familii a lui Dincă”, a spus Cumpănașu.

Cumpănașu a spus că până în prezent familia Alexandrei Măceșanu a făcut aceste solicitări doar verbal, iar miercuri solicitarea va fi și scris.

Unchiul Alexandrei a precizat că dacă procurorii vor refuza audierea martorilor propuși „își va asuma întregul risc” de a spune cine sunt acele persoane și de ce există refuzul audierii lor.

O altă solicitare a familiei Măceșanu este de audiere a altor persoane din Dobrosloveni, locul de baștină al Alexandrei, care au legătură cu cazul petrecut la Caracal. „Mă refer la persoane despre care noi și domnul avocat avem probe că îl știu pe Dincă și în această cauză considerăm că sunt implicați”.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218