REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Alexandru Cumpănașu: Am primit amenințări. Se folosesc de toate mijloacele să mă intimideze

Alexandru Cumpănașu: Am primit amenințări. Se folosesc de toate mijloacele să mă intimideze

Replica API 4 august 2019 | 00:00 446

Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, susține că a primit amenințări ”de toate felurile” din momentul în care a început acest scandal din jurul morții nepoatei sale.

”Am primit amenințări de toate felurile. S-au folosit mijloace de intimidare la adresa mea și a familiei. În acest moment cred că se lucrează la cedarea mea psihică sub cu tot felul de mesaje. Eu voi face plângere penală împotriva acestor oameni. Sunt și elucubrații de genul că eu mă folosesc de această dramă ca să candidez la președinție. Am obosit să tot neg această chestiune. Nu am cuvinte, nici nu știu să ce să mai spun. Este o campanie furibundă la adresa mea din partea acestui sistem odios pe care l-am întors cu fundul în sus. Eu nu mi-am asumat aceste lucruri, aceste amenințări, pentru că nu candidez la nimic. Eu mi-am asumat o luptă împotriva acestui sistem, nu ca să candidez împotriva lui Iohannis, Barna, Dăncilă sau cine dracului o mai candida. Eu nu mai pot să am grijă de familia mea și îmi reproșez acest lucru, am petrecut 2 ore cu ei în ultimele zile, dar nu voi ceda sub nicio formă în fața acestor presiuni.”, a spus Cumpănașu, la România TV.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Retele de interlopi rapitori de fete exista in toate zonele sarace ale tari. Vaslui, Botosani, Galati, Braila, Vrancea, Arges, Ialomita, Teleorman, Olt, Dolj, Gorj etc etc etc. procurorii si militienii profitori n-au culoare politica. Sunt PDL, PSD, PNL ETC ETC. Politizatorii sunt doar niste viermi de cadavru, cu acelasi IQ.
1
0
Cred ca Dl.Comanasu a plecat din arena circului televiunii RTV Ce sa vezi vezi ,s-au impopotonat toti , si prezinta cazul ca intr-un roman foileton .
0
0
Nu era Un om influent labagii din politie si procuratura vindeau ancheta Asta fac ei cel mai bine.Tot reapectul ptr domnu Cumpanasu.
7
1
disparitia Alexandrei cu siguranta duce la legaturi intre interlopi si oameni foarte bine plasati in servicii informatiile ce apar in presa daca le analizam cu atentie sunt pt a castiga timp si manipula Deci cei de sus nu lucreaza pt Alexandra ci pt a se proteja Iesirea imediat la rampa a ministrului justitiei este compromiterea ei,ea e prima care va dori ca declaratiile ei sa se adevereasca,chiar daca adevarul e altul Logica ma intinde sa cred ca fetele ar putea fi inca in viata dar plasate,iar reteau e protejata de serviciile secrete romanesti
7
2
Imi vine SA VOMIT PE VOI, pesedici, va dati arama pe fata disperati si constienti ca sunteti in cadere libera si ca lumea a inceput sa va vada fatza hidoasa! Sa va inecati cu propriul venin si kkat!
9
4
Jegurile care il ameninta pe Cumpanasu sunt aceleasi care sctiu mesaje pro USecuRisti si o dau cu anti psd si anti bugetari,pensionari
8
11
Esti un dobitoc. A murit o fata nevinovata si acest Cumpanasu este unchiul ei. E normal sa lupte pana in panzele albe pt aflarea adevarului. Tu esti un mare dobitoc !
18
0
Jegul de cumparasu isi face publicitate electorala gratuita si negativa pe spatele unei rude decedate cat de blestemat trebuie sa fi si cat de mic impostor.micutul impostor
0
21
Cumpanasule paralel daca nu spui cine te ghideaza de sfori nu e cazul sa faci balci. Ne dam seama ca nu esti acoperit. Doar iti trece vremea cu ong-eu. Sa nu patesti ca ala cu sexifarma.
2
23

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218