rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 25 martie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Alexandru Dedu (Handbal): Dezamăgirea cea mai mare a fost meciul cu Cehia de la CM 2017

Handbalul românesc nu a traversat în 2017 un an prea grozav, singura medalie, de argint, a venit de la echipa feminină a României participantă la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Ungaria, în timp ce naţionala de seniori a ratat calificarea la Campionatul European din 2018, iar naţionala de senioare a fost eliminată neaşteptat de Cehia în optimi la Campionatul Mondial, după un parcurs remarcabil în grupă.

''A fost un an de început de ciclu olimpic şi un an de reconstrucţie. Anul acesta s-a câştigat o medalie de argint, la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Ungaria şi avem calificate pentru anul următor patru echipe naţionale: tineretul şi junioarele la feminin, tineretul şi juniorii la masculin, urmând ca la începutul anului viitor să intre în calificări echipa naţională de senioare şi cea de seniori'', a declarat preşedintele Federaţiei Române de Handbal (FRH), Alexandru Dedu, pentru AGERPRES.

Naţionala de seniori a României, cu spaniolul Xavier Pascual pe banca tehnică, a ratat de puţin calificarea la CE 2018, competiţia la care nu ne-am mai calificat din 1996, iar soluţia de viitor luată de federaţie este să investească în jucătorii tineri.

''Sunt nişte puncte de început, seniorii au intrat în 2017 cu mari şanse de calificare la CE 2018, pe care nu au reuşit-o. Am avut nişte discuţii interne serioase cu staff-ul echipei naţionale şi ideea este să investim foarte multă încredere jucătorilor tineri cu 1-2 jucători de experienţă care confirmă la echipele lor şi sunt jucători în străinătate care fac treaba asta. Ideea este să investim şi să dăm credit mult mai mult celor care au foame de performanţă'', a precizat fostul pivot de la Barcelona.

Naţionala feminină a României, antrenată de ibericul Ambros Martin, a avut un parcurs foarte bun în grupe la Campionatul Mondial, clasându-se pe primul loc, dar în meciul cu Cehia din optimi a capotat neaşteptat (27-28) şi a ocupat doar locul 10 în clasamentul final, comparativ cu locul 3 de acum doi ani.

''Legat de echipa naţională de fete, lucrurile au mers mai mult decât civilizat, s-a înscris pe o traiectorie progresivă. Faptul că nu am reuşit să ne calificăm în sferturi nu ne-a picat tocmai bine, dar pe ansamblu linia de pregătire şi ceea ce ne propunem să facem noi cu bătaie lungă în 2020 este atins. Am început să ne aşezăm, să sedimentăm un pic ce s-a întâmplat în meci, ce s-a întâmplat înainte şi în momentul de faţă, încă nu este o concluzie bătută în cuie, trebuie să o analizăm, dar cred că a fost o supraîncărcare motivaţională, atât de mult şi-au dorit staff-ul şi echipa să treacă de acest meci. S-a şi pornit cu ideea de la început că trebuie să trecem de acest meci, încât s-a ajuns la un punct care nu ne-a făcut bine. Reacţia de după meci a fetelor ne-a arătat acest lucru. Sistemul este, aşa cum s-a discutat destul de mult în ultimii ani, un pic nedrept. Dar nu pot să folosesc cuvântul ăsta, pentru că acum doi ani ne-a favorizat. Am trecut de Brazilia, care a terminat pe locul întâi în grupă, iar noi pe locul 4. Acel meci ne-a deschis drumul spre medalie. A fost exact invers acum. Noi am terminat pe locul întâi în grupă, Cehia a fost pe 4, dar ne-a scos. Ăsta e sportul de mare performanţă, vorbim despre un gol şi tot discursul tuturor ar fi fost cu totul altul'', a declarat Dedu.

Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare din lume, şi-a făcut din nou datoria, dar în momentele dificile prea puţine jucătoare au preluat responsabilitatea golului. România a părut prea dependentă de braţul Cristinei Neagu, iar apărările adverse au avut o misiune mai uşoară să anihileze o singură jucătoare. Dedu contrazice însă aceste opinii.

''Observ o tendinţă de a spune lucrul ăsta în sens negativ. Dar în această componenţă, acum doi ani am câştigat bronzul mondial, acum suntem a 10-a echipă în lume, ne-a lipsit foarte puţin să intrăm în primele 8. Aş putea da un exemplu din fotbal. Acelaşi lucru s-a întâmplat cu Cristiano Ronaldo şi sunt campioni europeni, iar până în finală totul a depins de el, sau toată lumea îi dădea pase s-o bage în poartă. Acelaşi lucru şi cu Messi la echipa Argentinei. Sunt oameni, jucători atinşi de graţia lui Dumnezeu şi sunt ca exprimare peste ceilalţi. Este normal să fie puşi în valoare, mai mult decât atât, să ne bucurăm că avem o Cristina Neagu, care este cea mai bună din lume, nu să ne facem problema de ce o avem. Deocamdată Cristina Neagu şi-a asumat acest rol, este o jucătoare super-profesionistă, atât la club, cât şi la echipa naţională, şi-a asumat rolul şi are puterea să ducă în continuare această povară. Îi mulţumesc pentru asta'', a afirmat preşedintele FRH.

Dedu a opinat că echipele de senioare şi echipa de junioare au provocat marile dezamăgiri din acest an: ''Dezamăgirea cea mai mare, personală, a fost meciul cu Cehia. Pe urmă a fost faptul că nu am reuşit să facem cele două egaluri care ne asigurau calificarea cu echipa naţională de seniori, am fost aproape. Altă dezamăgire a fost lotul de junioare, care are o componenţă foarte bună, îmi place foarte mult această echipă care a confirmat la FOTE, dar la CE din Slovacia a luat doar locul 7. Ne aşteptam la mai mult, dar cred că este o generaţie care poate aduce performanţe României şi jucătoare pentru echipa naţională. E normal să îmi doresc şi să ne dorim mai mult''.

Preşedintele federaţiei de handbal a subliniat că una din problemele cu care s-a confruntat în acest an a fost volumul foarte mare de lucru şi numărul insuficient de angajaţi: ''Volumul de muncă la FRH este foarte mare şi suntem subdimensionaţi ca organigramă. Noi avem opt loturi naţionale de gestionat şi destule competiţii interne, în fiecare zi există mulţumiri şi dezamăgiri. Este un foc continuu. Comparativ cu alte federaţii suntem bine din puncte de vedere al bugetului, noi cu multă muncă aducem mai mulţi bani din venituri proprii decât de la bugetul de stat. Nu suntem o federaţie săracă, dar nici bogată. Volumul este însă mare şi nişa asta de specializare pe partea sportivă şi organizare sportivă este foarte slab reprezentată în forţa de muncă din România''.

Infrastructura este marea problemă a jocurilor sportive, dar Alexandru Dedu speră ca Sala Floreasca să intre rapid într-un proces de modernizare care s-o readucă în circuitul competiţional.

''Eu am avut câteva iniţiative, chiar am fost pe lista de priorităţi la Compania Naţională de Investiţii (CNI), împreună cu federaţiile de polo şi scrimă, pentru crearea unui complex în Floreasca. Din păcate, pe chestii subiective sau mai puţin subiective, proiectul a căzut. În schimb sunt bucuros că în noiembrie am semnat cu Primăria Sectorului 1 un protocol prin care încercăm să facem Sala Floreasca, s-o updatăm la cerinţele anului în care trăim. De foarte mulţi ani, de 20 ani, Sala Floreasca nu mai îndeplineşte condiţiile de a organiza jocurile de handbal regulamentare. Este perimată moral şi fizic, total neadecvată. În momentul de faţă am primit de curând acceptul Consiliului Local de a se face un studiu geodezic, să vedem ce se poarte face cu ceea ce există. În funcţie de acest studiu, care va fi demarat foarte curând, se vor lua decizii''.

Obiectivele pentru 2018 sunt calificarea naţionalelor de seniori la turneele finale al Campionatului Mondial din 2019, pentru băieţi, respectiv al Campionatului European din 2018 pentru fete, evoluţii cât mai bune ale celor patru naţionale la turneele de juniori şi tineret, câştigarea unei medalii la una din categorii.

''Pentru 2018, avem patru echipe calificate la turnee finale (tineret şi juniori, la fete şi băieţi) de campionate europene şi campionate mondiale, sperăm să ne ducem şi cu echipele de seniori (preliminarii CM 2019) şi senioare (preliminarii CE 2018), avem această şansă. Prima oară să ne calificăm cu seniorii, apoi cu toate echipele calificate ne ducem să fim cât mai buni şi sperăm să aducem şi o medalie la una dintre categorii'', a spus Dedu.

Cristina Neagu va fi aleasă incontestabil jucătoarea anului 2017 la handbal feminin, în timp ce la băieţi concurenţa se anunţă mai mare.

''Nu am pus în discuţie încă stabilirea listei celor mai buni handbalişti. Cred că la fete lucrurile sunt foarte clare, Cristina Neagu este o jucătoare exponenţială. La băieţi, sunt câţiva jucători care fac treabă şi fac performanţă, vorbesc de Mihai Popescu, care performează în Franţa, Valentin Ghionea, în Polonia. Dar vom scoate şi noi clasamentul cât de curând, după ce intră în comisiile tehnice'', a punctat Dedu.

joi, 28 decembrie 2017397
Comentarii
mai mult...SPSportRT
25 mar 00:00SportOlanda - Germania: 2-3. Final dramatic la Amsterdam, în preliminariile EURO 2020

Olanda și Germania au făcut spectacol pe arena Johan Cruijff, din Amsterdam, în preliminariile pentru EURO 2020. A...118

25 mar 00:00SportEuro 2020. Victorii pentru Germania, Polonia și Belgia. Surpriză în Ungaria. Rezultatele și marcatorii122
25 mar 00:08SportSimona Halep merge în 'optimi' la Miami după un meci de aproape 3 ore213
25 mar 00:00SportAngelique Kerber (4 WTA), după ce a fost bătută de două ori în câteva zile de Bianca Andreescu: „Ești cea mai melodramatică jucătoare din istorie!”

Bianca Andreescu (18 ani, 24 WTA) a trecut de Angelique Kerber(4 WTA) scor 6-4, 4-6, 6-1, și s-a calificat în...159

25 mar 00:00SportDezastru în Golden League: Danemarca - România 36-23. Tricolorele au fost umilite în turneul din Franța109
25 mar 00:00SportExplicațiile Jandarmeriei Române în scandalul mesajelor anti-PSD interzise la stadion în Stockholm112
25 mar 00:00SportDinamo - Steaua 3-3. Derby de România, varianta old school. Fotbaliștii adevărați ai României au făcut spectacol

Legendele lui Dinamo și cele ale Stelei au remizat, scor 3-3, într-un meci demonstrativ caritabil organizat de Ioan...108

25 mar 00:00SportContra, după Suedia-România 2-1: Au fost două reprize total diferite, jucătorii merită felicitaţi pentru a doua parte102
25 mar 00:00SportCSM Bucureşti, victorie la şase goluri în sferturile Cupei Challenge la handbal masculin99
25 mar 00:00SportSelecţionata Under-19 a României a remizat cu Rusia în cel de-al doilea meci din Turul de Elită

Selecţionata Under-19 a României a remizat, 0-0, cu Rusia, în cel de-al doilea meci disputat în Grupa 1 a turului de...104

25 mar 00:00SportCSM Bucureşti a câştigat Cupa României la rugby134
23 mar 03:43SportPreliminarii EURO 2020. Suedia a învins România, scor 2-1856
Vremea
11.3°5.5° - 11.3° duminică, 24 martie 2019
cer seninUmiditate: 0%
Vânt: 2.56 m/s din NNV
Presiune: 1022.16 milibari

Loto
6/49131826284549
5/407162036372
joker4132235394
Horoscop
mai mult...Replica
25 mar 03:23ReplicaDOCUMENTE. Licitația pentru plaje, UN FIASCO: o societate a statului român CONTESTĂ atribuirea unui sector lui Bucovală

Rezultatele licitației organizate de dată recentă de Administrația Bazinală Apele Române Dobrogea Litoral, pentru...222

25 mar 00:00ReplicaFraţii Micula au mai vândut un hotel din Neptun. Cine este suprinzătorul cumpărător

Fraţii Micula au reuşit o tranzacţie spectaculoasă şi au vândut hotelul Slatina din Neptun cu două milioane de...425

25 mar 01:26ReplicaTUN de 19 hectare. Expertiză judiciară care a 'mutat' un teren din Kogălniceanu la Constanţa, ANULATĂ de instanță!

Zoea Rădulescua pierdut terenurile de pe malul lacului Siutghiol! Procesul în care expertul judiciar al Tribunalului...232

25 mar 00:00ReplicaUn alt BOLNAV de CANCER din Constanța a chemat în judecată Ministerul Sănătății

Succesul constănțeanului care a obținut, printr-o ordonanță președințială, obligarea Ministerului Sănătății...204

Local
25 mar 03:42LocalApel UMANITAR! O fetiță din Constanța are nevoie de ajutorul nostru

O fetiță de doar două luni are nevoie de ajutorul nostru. În urmă cu două luni, o familie din Constanța a fost...532

25 mar 03:56LocalActivitatea rutieră a polițiștilor constănțeni: mai mulți bărbați PRINȘI băuți la volan

Poliștii rutieri constănțeni au înteprins în acest sfârșit de săptămănă, mai precis vineri 22 martie-...257

25 mar 03:55LocalDoi bărbați din Constanța prinși în timp ce transportau 25 de arbori, fără documente legale

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au depistat sâmbătă, 23 martie a.c., în jurul orei...410

25 mar 03:25LocalUn constănțean BĂTUT DE NEVASTĂ a sunat la 112!

Sâmbătă, 23 martie a.c., în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Secției 5 au fost sesizați de către un...2583

25 mar 03:55LocalFemeie din Culmea, bătută de un individ chiar la domiciliul acesteia

Un bărbat de 29 de ani din localitatea Culmea a sesizat poliţiştilor faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, un...595

25 mar 03:54LocalBărbat pe numele căruia era emis un mandat cu executare, depistat pe polițiștii constănțeni

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Mangalia, pe numele căruia Judecătoria Mangalia e emis un mandat de executare...734

25 mar 03:53LocalMESAJ DE CONDOLEANȚE în urma morții judecătoarei Mihaela Șerban. „Un OM DEVOTAT și DE ÎNCREDERE”

Magistrații Curții de Apel Constanța deplâng trecerea în neființă a colegei lor, Mihaela Șerban, care s-a stins...4255

25 mar 03:52LocalPește braconat, scos la vânzare în târgurile din Mangalia, Cobadin și General Scărișoreanu

O cantitate de peste 370 kg de peşte comercializat ilegal a fost scoasă din circulaţie de către jandarmii...796

25 mar 03:51LocalPieton lovit de mașină pe strada Soveja

Serie de accidente la Constanța! Duminică, 24 martie, un autoturism a fost implicat într-un accident. Șoferul...669

25 mar 03:43LocalUn nou parc în Constanța, OVIDIUS PARK! Iată cum va arăta!

Desfășurare impresionantă de forțe, sâmbătă, 23 martie a.c., în fața corpului B din Campusul Universității...1989

Politică
25 mar 03:58PoliticăDăncilă: Cetăţenie română pentru evreii ce au părăsit ţara sub comunism şi pensii pentru supravieţuitorii Holocaustului

Premierul Viorica Dăncilă, prezentă duminică la Conferinţa Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice...279

25 mar 03:56PoliticăGuvernul face marele anunţ: Cea mai controversată ordonanţă de urgenţă va fi modificată joi

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat duminică, la Braşov, că un proiect de modificare a OUG 114/2018...282

25 mar 03:24PoliticăEXPLOZIV! Dăncilă: Ambasada României va fi mutată la Ierusalim

Premierul Viorica Dăncilă, declarații importante din SUA. Aceasta a anunțat o ședință comună a României cu...746

25 mar 03:50PoliticăPSD a luat FOC după jignirile lui Weber - Un europarlamentar îl SOMEAZĂ să vină cu DOVEZI sau să își ceară scuze

Reacție vehementă din PSD după ce liderul PPE Manfred Weber a atacat dur social - democrații din România, acuzând...521

25 mar 03:50PoliticăDan Barna visează MĂREȚ: 'Avem mai degrabă în vedere o grupare nouă europeană, după europarlamentare'

Alianța USR-PLUS are în vedere, după europarlamentare, afilierea mai degrabă la o grupare politică europeană nouă...267

25 mar 03:49PoliticăCălin Popescu Tăriceanu Îl BAGĂ ÎN CORZI pe Klaus Iohannis: Practică un discurs de DEFĂIMARE a României

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, sâmbătă, că e dezamăgit de faptul că mulți politicieni, printre care și...378

25 mar 03:48PoliticăVictor Ponta: 'Fondul Suveran e metoda TelDrum extinsă la nivel naţional. Dăncilă şi Teodorovici vor avea de făcut o sută de ani de închisoare'

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că Fondul Suveran e...443

25 mar 03:44PoliticăPrimăria Constanța vinde un teren în stațiunea Mamaia. Vezi despre ce este vorba!

În martie 2018, societatea care administrează restaurantul Sirena din stațiunea Mamaia a formulat o solicitare la...560

25 mar 03:56PoliticăAsistații social, puși la muncă de Primăria Constanța

Spațiul verde din Constanța este diversificat și are o suprafață mare care se poate extinde sau restrânge în...778

25 mar 03:48PoliticăVești IMENSE! Pensiile vor fi MAJORATE

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a făcut un anunț important, vineri, la Brașov! Acesta a vorbit despre recalcularea...438

Monden
25 mar 00:00MondenCu ce se ocupa Antonia înainte de a deveni faimoasă în România

Antonia și-a forit mult să devină cunoscută în România, iar visul acesta i s-a îndeplinit fără doar și poate....118

25 mar 00:00MondenOase, accident dur la Asia Express: „M-a lovit o durere incredibilă“

Deși au trecut de jumătatea traseului, aventura nu se oprește aici, iar concurenții vor fi nevoiți să...102

25 mar 00:00MondenAlex Bodi a cheltuit sume astronomice pentru a o recuceri pe Bianca Drăguşanu

“Împăcarea costă, nu glumă!” ne pot spune, cu mâna pe inimă, Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăguşanu, Ilie...119

25 mar 00:00MondenMonica Bârlădeanu şi-a scos la înaintare decolteul de infarct, în serialul „Vlad“

Actriţa Monica Bârlădeanu (40 de ani) din „Lost” şi „Nip/Tuck” se va alătura, de mâine, distribuţiei...106

25 mar 00:00MondenCe mănâncă musculosul de la "Românii au talent" ca să arate aşa la 68 de ani?!

În timp ce unii bărbaţi trecuţi de 65 de ani îşi trăiesc viaţa între pensie, crescut nepoţi şi vizite la...111

25 mar 00:00MondenAlesia Semerenko a rămas fără titlul de „Miss Moscova” după ce a fost prinsă cu minciuna

Alesia Semerenko a pierdut titlul de „Miss Moscova”, pe care îl câștigase recent. Tânăra clasată pe locul doi...113

25 mar 00:00MondenCe spun casele de pariuri despre bebeluşul lui Harry şi Meghan: Va fi fetiţă şi se va numi Diana

Casele de pariuri britanice sunt în plină efervescenţă datorită importantului eveniment care se apropie pentru casa...111

25 mar 00:00MondenSolistul grupului East 17, arestat şi spitalizat după ce a ameninţat într-un live stream că urma să se automutileze

Brian Harvey, solistul grupului East 17, o trupă pop-dance care a avut succes în anii 1990, a fost arestat şi...105

25 mar 00:00MondenGwyneth Paltrow şi Jessica Lange vor juca într-un nou serial produs de Netflix

Actriţele Gwyneth Paltrow şi Jessica Lange vor juca împreună în "The Politician", un nou serial de comedie produs...106

25 mar 00:00MondenMel B susţine că a avut o aventură de o noapte cu Geri Horner în perioada de glorie a Spice Girls

Melanie Brown, cunoscută sub numele de Mel B, a susţinut că a avut o aventură de o noapte cu colega sa din trupa...112

Mapamond
25 mar 00:00MapamondMarea Britanie: 11 miniştri vor ca premierul Theresa May să plece din fruntea guvernului britanic

Mai mulţi miniştri importanţi ai cabinetului britanic urmăresc să o înlăture pe Theresa May de la conducerea...111

25 mar 00:00MapamondForţele Democratice Siriene anunţă eliminarea totală a califatului grupării Stat Islamic în Siria

Forţele Democratice Siriene (SDF), alianţă militară condusă de kurzi, a anunţat sâmbătă înfrângerea...112

25 mar 14:51MapamondNouă manifestaţie tensionată „vestelor galbene“ în Franţa: 31 de arestări şi o femeie grav rănită

"Vestele galbene" manifestează din nou sâmbătă în Franţa, într-un climat de tensiune exacerbată de teama de noi...112

25 mar 00:00MapamondManifestaţie uriaşă la Londra împotriva Brexitului

Mai multe sute de mii de persoane care nu doresc retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană au manifestat...112

25 mar 00:00MapamondProteste în Germania împotriva reformelor privind drepturile de autor în UE

Zeci de mii de manifestanţi au defilat sâmbătă în Germania pentru a "salva internetul", cerând eurodeputaţilor...109

25 mar 00:00MapamondScandal de pedofilie: Papa Francisc acceptă demisia cardinalului chilian Riccardo Ezzati

Papa Francisc a acceptat demisia cardinalului chilian Riccardo Ezzati, arhiepiscop de Santiago, care şi-a prezentat...113

25 mar 00:00MapamondJakarta a inaugurat prima sa linie de metrou

Jakarta a inaugurat duminică prima sa linie de metrou, un proiect în valoare de 1,1 miliarde de dolari mult aşteptat...113

25 mar 00:00MapamondNorvegia: Evacuare a navei de croazieră Viking Sky ca urmare a defectării motorului, 16 răniţi

La bordul navei de croazieră Viking Sky care a suferit sâmbătă o defecţiune a motorului în largul coastei de vest...111

25 mar 00:00MapamondSuedia: Lanţ uman format în jurul moscheii din Stockholm, în onoarea victimelor de la Christchurch

Mai multe sute de persoane au format vineri un lanţ uman în jurul principalei moschei din capitala suedeză Stockholm,...111

25 mar 00:00MapamondGermania: 11 persoane reţinute sub suspiciunea de planificare a unui atentat 'terorist islamist'

Un număr de 11 persoane au fost reţinute la Frankfurt şi sunt anchetate sub suspiciunea de planificare a unui atentat...104

Sănătate
25 mar 03:47SănătateActivitatea managerului Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, verificată! Cine sunt membrii comisiei!

Regulamentul de organizare și desfășurare a evaluării anuale a activității managerului Spitalului de Boli...830

20 mar 00:24SănătateSorina Pintea: 'S-au făcut pași importanți pentru realizarea Spitalului Regional Constanța'

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, prezentă la Techirghiol, miercuri, 20 martie, a dat asigurări că s-au făcut...2552

19 mar 01:31SănătateProgram preventiv pentru depistarea bolilor prostatei, la Hârșova

Spitalul Orășenesc Hârșova desfășoară un program preventiv pentru locuitorii orașului și ai localităților...517

14 mar 00:00SănătateLecție de prim ajutor oftalmologic susținută de medicii de la Mrini Eye Hospital elevilor Liceului Internațional de Informatică

Mrini Eye Hospital a desfășurat miercuri, 13 martie a.c., prima acțiune în domeniul învățământului medical de...611

11 mar 00:37SănătateSemnal de alarmă: numărul MAMELOR MINORE, în creștere la Constanța!

La școală se fac ore de educație sexuală, iar internetul este plin de articole cu sfaturi pentru părinți referitor...1365

11 mar 01:17SănătateRUJEOLA – peste 100 de cazuri raportate în ultima săptămână!

Noi cazuri de rujeolă au fost înregistrate, în perioada 4 – 8 martie a.c., în țara noastră, potrivit evidenței...659

9 mar 00:07SănătateAmbasada SUA investește 320.000 de dolari în reabilitarea Maternității din Medgidia

Ambasada Statelor Unite ale Americii la București va investi 320.000 de dolari în reabilitarea blocului...820

7 mar 09:22SănătateConcurs pentru funcția de medic șef Clinica TBC Osteoarticular Agigea

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța scoate la concurs postul de medic șef...994

4 mar 02:18SănătateLegea salarizării discriminează o parte din salariaţii din sistemul sanitar

O radiografie a efectelor produse de Legea Salarizării, în special în sănătate și asistență socială, arată...1685

4 mar 02:20SănătateEPIDEMIE DE GRIPĂ. Creștere îngrijorătoare a deceselor! Ultima victimă din Constanța: o femeie de 39 de ani

Numărul deceselor în cazul cărora specialiștii au confirmat virusul gripal a ajuns la 159, potrivit ultimei...1209