rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 17 iulie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Alexandru Dedu (Handbal): Dezamăgirea cea mai mare a fost meciul cu Cehia de la CM 2017

Handbalul românesc nu a traversat în 2017 un an prea grozav, singura medalie, de argint, a venit de la echipa feminină a României participantă la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Ungaria, în timp ce naţionala de seniori a ratat calificarea la Campionatul European din 2018, iar naţionala de senioare a fost eliminată neaşteptat de Cehia în optimi la Campionatul Mondial, după un parcurs remarcabil în grupă.

''A fost un an de început de ciclu olimpic şi un an de reconstrucţie. Anul acesta s-a câştigat o medalie de argint, la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Ungaria şi avem calificate pentru anul următor patru echipe naţionale: tineretul şi junioarele la feminin, tineretul şi juniorii la masculin, urmând ca la începutul anului viitor să intre în calificări echipa naţională de senioare şi cea de seniori'', a declarat preşedintele Federaţiei Române de Handbal (FRH), Alexandru Dedu, pentru AGERPRES.

Naţionala de seniori a României, cu spaniolul Xavier Pascual pe banca tehnică, a ratat de puţin calificarea la CE 2018, competiţia la care nu ne-am mai calificat din 1996, iar soluţia de viitor luată de federaţie este să investească în jucătorii tineri.

''Sunt nişte puncte de început, seniorii au intrat în 2017 cu mari şanse de calificare la CE 2018, pe care nu au reuşit-o. Am avut nişte discuţii interne serioase cu staff-ul echipei naţionale şi ideea este să investim foarte multă încredere jucătorilor tineri cu 1-2 jucători de experienţă care confirmă la echipele lor şi sunt jucători în străinătate care fac treaba asta. Ideea este să investim şi să dăm credit mult mai mult celor care au foame de performanţă'', a precizat fostul pivot de la Barcelona.

Naţionala feminină a României, antrenată de ibericul Ambros Martin, a avut un parcurs foarte bun în grupe la Campionatul Mondial, clasându-se pe primul loc, dar în meciul cu Cehia din optimi a capotat neaşteptat (27-28) şi a ocupat doar locul 10 în clasamentul final, comparativ cu locul 3 de acum doi ani.

''Legat de echipa naţională de fete, lucrurile au mers mai mult decât civilizat, s-a înscris pe o traiectorie progresivă. Faptul că nu am reuşit să ne calificăm în sferturi nu ne-a picat tocmai bine, dar pe ansamblu linia de pregătire şi ceea ce ne propunem să facem noi cu bătaie lungă în 2020 este atins. Am început să ne aşezăm, să sedimentăm un pic ce s-a întâmplat în meci, ce s-a întâmplat înainte şi în momentul de faţă, încă nu este o concluzie bătută în cuie, trebuie să o analizăm, dar cred că a fost o supraîncărcare motivaţională, atât de mult şi-au dorit staff-ul şi echipa să treacă de acest meci. S-a şi pornit cu ideea de la început că trebuie să trecem de acest meci, încât s-a ajuns la un punct care nu ne-a făcut bine. Reacţia de după meci a fetelor ne-a arătat acest lucru. Sistemul este, aşa cum s-a discutat destul de mult în ultimii ani, un pic nedrept. Dar nu pot să folosesc cuvântul ăsta, pentru că acum doi ani ne-a favorizat. Am trecut de Brazilia, care a terminat pe locul întâi în grupă, iar noi pe locul 4. Acel meci ne-a deschis drumul spre medalie. A fost exact invers acum. Noi am terminat pe locul întâi în grupă, Cehia a fost pe 4, dar ne-a scos. Ăsta e sportul de mare performanţă, vorbim despre un gol şi tot discursul tuturor ar fi fost cu totul altul'', a declarat Dedu.

Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare din lume, şi-a făcut din nou datoria, dar în momentele dificile prea puţine jucătoare au preluat responsabilitatea golului. România a părut prea dependentă de braţul Cristinei Neagu, iar apărările adverse au avut o misiune mai uşoară să anihileze o singură jucătoare. Dedu contrazice însă aceste opinii.

''Observ o tendinţă de a spune lucrul ăsta în sens negativ. Dar în această componenţă, acum doi ani am câştigat bronzul mondial, acum suntem a 10-a echipă în lume, ne-a lipsit foarte puţin să intrăm în primele 8. Aş putea da un exemplu din fotbal. Acelaşi lucru s-a întâmplat cu Cristiano Ronaldo şi sunt campioni europeni, iar până în finală totul a depins de el, sau toată lumea îi dădea pase s-o bage în poartă. Acelaşi lucru şi cu Messi la echipa Argentinei. Sunt oameni, jucători atinşi de graţia lui Dumnezeu şi sunt ca exprimare peste ceilalţi. Este normal să fie puşi în valoare, mai mult decât atât, să ne bucurăm că avem o Cristina Neagu, care este cea mai bună din lume, nu să ne facem problema de ce o avem. Deocamdată Cristina Neagu şi-a asumat acest rol, este o jucătoare super-profesionistă, atât la club, cât şi la echipa naţională, şi-a asumat rolul şi are puterea să ducă în continuare această povară. Îi mulţumesc pentru asta'', a afirmat preşedintele FRH.

Dedu a opinat că echipele de senioare şi echipa de junioare au provocat marile dezamăgiri din acest an: ''Dezamăgirea cea mai mare, personală, a fost meciul cu Cehia. Pe urmă a fost faptul că nu am reuşit să facem cele două egaluri care ne asigurau calificarea cu echipa naţională de seniori, am fost aproape. Altă dezamăgire a fost lotul de junioare, care are o componenţă foarte bună, îmi place foarte mult această echipă care a confirmat la FOTE, dar la CE din Slovacia a luat doar locul 7. Ne aşteptam la mai mult, dar cred că este o generaţie care poate aduce performanţe României şi jucătoare pentru echipa naţională. E normal să îmi doresc şi să ne dorim mai mult''.

Preşedintele federaţiei de handbal a subliniat că una din problemele cu care s-a confruntat în acest an a fost volumul foarte mare de lucru şi numărul insuficient de angajaţi: ''Volumul de muncă la FRH este foarte mare şi suntem subdimensionaţi ca organigramă. Noi avem opt loturi naţionale de gestionat şi destule competiţii interne, în fiecare zi există mulţumiri şi dezamăgiri. Este un foc continuu. Comparativ cu alte federaţii suntem bine din puncte de vedere al bugetului, noi cu multă muncă aducem mai mulţi bani din venituri proprii decât de la bugetul de stat. Nu suntem o federaţie săracă, dar nici bogată. Volumul este însă mare şi nişa asta de specializare pe partea sportivă şi organizare sportivă este foarte slab reprezentată în forţa de muncă din România''.

Infrastructura este marea problemă a jocurilor sportive, dar Alexandru Dedu speră ca Sala Floreasca să intre rapid într-un proces de modernizare care s-o readucă în circuitul competiţional.

''Eu am avut câteva iniţiative, chiar am fost pe lista de priorităţi la Compania Naţională de Investiţii (CNI), împreună cu federaţiile de polo şi scrimă, pentru crearea unui complex în Floreasca. Din păcate, pe chestii subiective sau mai puţin subiective, proiectul a căzut. În schimb sunt bucuros că în noiembrie am semnat cu Primăria Sectorului 1 un protocol prin care încercăm să facem Sala Floreasca, s-o updatăm la cerinţele anului în care trăim. De foarte mulţi ani, de 20 ani, Sala Floreasca nu mai îndeplineşte condiţiile de a organiza jocurile de handbal regulamentare. Este perimată moral şi fizic, total neadecvată. În momentul de faţă am primit de curând acceptul Consiliului Local de a se face un studiu geodezic, să vedem ce se poarte face cu ceea ce există. În funcţie de acest studiu, care va fi demarat foarte curând, se vor lua decizii''.

Obiectivele pentru 2018 sunt calificarea naţionalelor de seniori la turneele finale al Campionatului Mondial din 2019, pentru băieţi, respectiv al Campionatului European din 2018 pentru fete, evoluţii cât mai bune ale celor patru naţionale la turneele de juniori şi tineret, câştigarea unei medalii la una din categorii.

''Pentru 2018, avem patru echipe calificate la turnee finale (tineret şi juniori, la fete şi băieţi) de campionate europene şi campionate mondiale, sperăm să ne ducem şi cu echipele de seniori (preliminarii CM 2019) şi senioare (preliminarii CE 2018), avem această şansă. Prima oară să ne calificăm cu seniorii, apoi cu toate echipele calificate ne ducem să fim cât mai buni şi sperăm să aducem şi o medalie la una dintre categorii'', a spus Dedu.

Cristina Neagu va fi aleasă incontestabil jucătoarea anului 2017 la handbal feminin, în timp ce la băieţi concurenţa se anunţă mai mare.

''Nu am pus în discuţie încă stabilirea listei celor mai buni handbalişti. Cred că la fete lucrurile sunt foarte clare, Cristina Neagu este o jucătoare exponenţială. La băieţi, sunt câţiva jucători care fac treabă şi fac performanţă, vorbesc de Mihai Popescu, care performează în Franţa, Valentin Ghionea, în Polonia. Dar vom scoate şi noi clasamentul cât de curând, după ce intră în comisiile tehnice'', a punctat Dedu.

joi, 28 decembrie 2017428
Comentarii
mai mult...SPSportRT
17 iul 00:00SportCornel Dinu, reacție ironică după scandalul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa: „Doar ea o mai poate bate pe Halep. E promiscuitatea fotbalului”

Cornel Dinu (70 de ani) e ultimul personaj din fotbalul românesc care și-a exprimat opinia cu privire la scandalul...853

17 iul 00:00SportEnric Gallego, șoferul de tir catalan care a ajuns să valoreze 6 milioane de euro470
17 iul 00:00SportIanis Hagi a ratat un transfer la Marseille! De ce a picat afacerea625
17 iul 00:00SportJaqueline Cristian, după succesul cu Sorana Cîrstea: E cea mai mare victorie a carierei mele

Jucătoarea Jaqueline Cristian, numărul 210 WTA, a declarat, marţi, după succesul înregistrat în primul tur al BRD...366

17 iul 00:00SportPatricia Ţig: E destul de dificil să fiu şi mămică şi jucătoare, dar încerc să le combin pe amândouă200
17 iul 00:00SportIrina Begu s-a calificat în turul 2 la BRD Bucharest Open181
17 iul 00:00SportHandbal feminin: SCM Craiova, Corona Braşov şi Măgura Cisnădie şi-au aflat adversarele din Cupa EHF

Echipele SCM Craiova, Corona Braşov şi Măgura Cisnădie şi-au aflat, marţi, adversarele din Cupa EHF la handbal...166

17 iul 00:00SportGeorge Puşcaş, inclus în lotul echipei Inter Milano pentru turneul din Asia260
17 iul 00:00SportMihaela Buzărnescu, în optimile turneului WTA de la Lausanne212
16 iul 00:00Sport'O scrisoare pierdută', de Eugen Neagoe

Obișnuiți fiind cu fotbalul romanesc, în care patronii comanda schimbări, registru tactic și toaleta în care...723

16 iul 00:00SportSimona Halep a venit acasă. Primire de gală pentru campioana de la Wimbledon 2019: „De fiecare dată mă întorc cu drag în România”531
16 iul 00:00SportFelice Mazzu, antrenorul lui Genk, încântat de Ianis Hagi: „Ne-a arătat deja ce calități are!”771
Vremea
23.9°17° - 23.9° miercuri, 17 iulie 2019
cer acoperit de noriUmiditate: 36%
Vânt: 2.9 m/s din SE
Presiune: 1008.32 milibari

Loto
6/49131521262838
5/40192730313435
joker101631354518
Horoscop
mai mult...Replica
17 iul 17:45ReplicaVIDEO. Cum sfidează un 'ŞMECHER' cu Mercedes regulile de circulaţie! A trecut pe culoarea roşie a semaforului

TUPEU LA VOLAN! Acesta este exemplul dat de un şofer din Bucureşti pe şoselele Constanţei! Individul a trecut...1306

17 iul 19:17ReplicaPreotul acuzat de pornografie infantilă A FOST ARESTAT!

Preotul Daniel Rece de la biserica din Coroana, comuna Albești, județul Constanța, a fost reținut pentru 24 de ore...1766

17 iul 00:00ReplicaAtenție, șoferi! Restricții de trafic în Constanța: intersecție ÎNCHISĂ

Reprezentanții Primăriei Constanța amintesc că, în noaptea de miercuri spre joi, 16 spre 17 iulie, angajații SC...801

17 iul 15:56ReplicaJandarmul constănțean care a salvat o fetiță aflată în șoc anafilactic a primit emblema de onoare

Un jandarm constănțean a primit emblema de onoare a MAI. Este vorba despre plt.maj. Nicuşor Iancu, cel care a fost...1000

Local
17 iul 00:00LocalDoi tineri din Caracal au venit la furat, pe litoral

Polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche - 2 Mai, la data de 15 iulie a.c., în jurul orei 18.00, au...412

17 iul 00:22LocalBărbat din municipiu, dat dispărut. L-ați văzut?

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Vasile Bacu, în vârstă de 71 de ani, din municipiul...548

17 iul 00:21LocalCea mai jucată comedie a Teatrului Elisabeta, “Boeing Boeing”, 'aterizează' la Teatrul de Vară din Jupiter!

Petreceți timpul liber într-o atmosferă distractivă! Vara aceasta, Teatrul Elisabeta din București vine pe litoral...266

17 iul 00:18LocalApel pentru locuitorii din Valu lui Traian: Canalizări pline cu pampersi și cadavre de animale!

Reprezentanții Primăriei din Valu lui Traian atrag atenția locuitorilir să nu mai arunce tot felul de resturi în...1034

17 iul 00:08LocalPORNOGRAFIE INFANTILĂ, la Constanța! Percheziții și la o biserică, preot SUSPENDAT!

Procurorii DIICOT Iași împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO au efectuat 2 percheziții...3574

17 iul 00:17LocalMăsura arestului la domiciliu, încălcată de un bărbat din Techirghiol

Poliţiştii din cadrul Poliției orașului Techirghiol, la data de 15 iulie a.c., în jurul orei 12.20, au efectuat un...636

17 iul 00:07LocalȘeful Poliției Române va sesiza Parchetul cu privire la dosarul 'Cocaina din mare': polițiștii au pierdut circa 30 de saci..

Șeful Poliției Române, Ioan Buda, a anunțat, conform mediafax.ro, că va sesiza Parchetul în dosarul "Cocaina din...3240

17 iul 00:06LocalBărbat găsit MORT la Medgidia, pe malul canalului

Cadrele medicale au fost solicitate, în dimineața de marți, 16 iulie, să intervină la Medgidia, pe malul canalului,...4407

16 iul 02:16LocalBărbat din Năvodari, DISPĂRUT fără URMĂ! Sunați la Poliție dacă îl vedeți

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Ion Bujor, în vârstă de 77 de ani, din municipiul...786

16 iul 02:14LocalFurt de material lemnos dintr-o livadă, în Constanța

Polițiști din cadrul Poliției orașului Băneasa, la data de 14 iulie a.c., în jurul orei 15.10, au depistat un...584

Politică
17 iul 00:32PoliticăFost preşedinte PNL, semnal de ALARMĂ pentru Tăriceanu: PSD va scoate ALDE de la guvernare în toamnă

PSD ar urma să "împingă" ALDE în afara Guvernului, în toamna acestui an, dacă Tăriceanu va candida la...363

17 iul 00:30PoliticăSorin Grindeanu a angajat două consiliere cu experință zero: fosta miss Buzău și fiica lui Paul Stănescu. Cum răspunde fostul premier

Dezvăluiri explozive care zguduie ANCOM! Sorin Grindeanu revine în atenția publică din cauza unor angajări...724

17 iul 00:29PoliticăViorica Dăncilă, intervenție de urgenţă: a dat directivă să se aloce bani pentru mănăstirea care a ars

Guvernul României va interveni, în regim de urgență, pentru înlăturarea efectelor incendiului care a afectat...311

17 iul 00:29PoliticăNoi locuri de parcare pe strada Pandurului. Se vor reabilita și intrările în bloc

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, continuă lucrările de amenajare a unor noi locuri de parcare...582

17 iul 00:26PoliticăREGULAMENTUL de ridicare şi depozitare a maşinilor parcate neregulamentar, ÎN DEZBATERE pe site-ul primăriei!

Primăria Municipiului Constanța informează că Hotărârea consiliului local nr. 232 pentru modificarea HCL nr....1418

17 iul 00:25PoliticăPMP propune înființarea unui nou traseu pe ruta Lumina-Năvodari-Mamaia-Constanța

Începând de joi, 4 iulie, au demarat controale în trafic pe ruta Năvodari-Constanța privind transportul public de...1423

17 iul 00:20PoliticăAtenție, șoferi! Se închide o intersecție importantă din municipiul Constanța

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, acționează pe strada I.G. Duca, tronsonul cuprins între...4351

17 iul 00:25PoliticăMAI pune în dezbatere publică un proiect de lege privind folosirea brăţărilor electronice

Ministerul Afacerilor Interne a pus în dezbatere publică un proiect de lege care se referă la folosirea brăţărilor...369

17 iul 00:23PoliticăPintea, despre „pacientul acoperit“: Este parte a strategiei anticorupţie pe care Ministerul Sănătăţii trebuie să o aplice

Ideea trimiterii unui ''pacient acoperit'' în spitale este de fapt o parte a strategiei anticorupţie pe care...423

17 iul 00:23PoliticăSindicatul drumarilor din CNAIR: Am ajuns să întreţinem 50 de kilometri de şosea cu trei muncitori

Câteva sute de reprezentanţi ai sindicatului drumarilor "Elie Radu", care reuneşte angajaţi din Compania Naţională...325

Monden
17 iul 00:00MondenNu numai Anamaria Prodan „și-a ieșit din pepeni“. Și ele și-au lovit partenerii

Scena demnă de Local Kombat care i-a avut ca protagoniști pe Anamaria Prodan și Dan Alexa nu este singura. De-a...337

17 iul 00:00MondenCum arată iubitul Danielei Crudu. Bărbatul poartă un ceas luxos de peste 100.000 de euro

Dacă vă întrebaţi ce mai face Daniela Crudu de când nu mai este asistenta lui Dan Capatos, răspunsul l-am găsit...452

17 iul 00:00MondenDieta drastică i-a slăbit inima Corneliei Catanga? Ce zic nutriționiștii

Oboseală, supărare sau dietă drastică? Ce a dus-o pe Cornelia Catanga la infarct? Medicii atrag atenția însă că...356

17 iul 00:00MondenCristi Minculescu și Nelu Dumitrescu s-au bătut pe numele Iris și au rămas fără concerte

Odinioară, trupa Iris era una dintre cele mai iubite şi cea mai aglomerată din punct de vedere al numărului de...221

17 iul 00:00MondenTrupele André, L.A., Body & Soul și Sweet Kiss se refac „La Bairam“

Trupe românești celebre precum André, L.A., Sweet Kiss, Body & Soul, Akcent, N&D, AXXA și 3Rei Sud Est se reunesc pe...271

17 iul 00:00MondenMichael Douglas, de nerecunoscut la 74 de ani

Michael Douglas lasă în urmă magia şi aduce nostalgia! La 74 de ani, faimosul actor pare mai îmbătrânit ca...493

17 iul 00:00MondenCum poate fi cucerită Irina Shayk după despărțirea de Bradley Cooper. Ce trebuie să facă viitorul iubit

Irina Shayk a vorbit despre despărțirea de Bradley Cooper, dar și cum ar putea fi cucerită de un pretendent. Modelul...260

17 iul 19:18MondenBrad Pitt e în al nouălea cer. Angelina Jolie îi lasă cei șase copii toată vara

E în al nouălea cer de fericire! Brad Pitt a fost rugat de Angelina Jolie să stea cu cei şase copii ai lor pe...248

17 iul 00:00MondenMeghan a aplaudat-o pe Halep, dar presa o pune la zid. Ducesa a primit o nouă poreclă după apariţiile de la Wimbledon

Ducesa de Sussex face ce face şi reuşeşte, aproape zilnic, să îşi facă noi duşmani. După apariţiile ei de la...534

17 iul 00:00MondenNetflix elimină scena sinuciderii din popularul său serial cu adolescenţi „13 Reasons Why“

Netflix a decis să elimine o controversată scenă din popularul său serial cu adolescenţi ''13 Reasons Why'', care...162

Mapamond
17 iul 00:00MapamondGermania: Angela Merkel a stat jos la intonarea imnurilor naţionale, la primirea Maiei Sandu

Cancelarul german Angela Merkel a preferat să se aşeze la intonarea imnurilor naţionale în timpul unei vizite...191

17 iul 00:00MapamondPreşedintele Igor Dodon convoacă Consiliul Suprem de Securitate

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a convocat pentru joi Consiliul Suprem de Securitate, cerând conducerii...167

17 iul 00:00MapamondApropiatul lui Juncker, Martin Selmayr, demisionează din postul de secretar general al Comisiei Europene

Secretarul general al Comisiei Europene, Martin Selmayr, a cărui promovare în acest post de către Jean-Claude Juncker...145

17 iul 00:00MapamondRepublica Moldova: Maia Sandu, despre o posibilă vizită la Moscova, în timp ce preşedintele Dodon pleacă miercuri în Rusia

Premierul moldovean Maia Sandu a declarat marţi, într-un interviu pentru Europa Liberă, că - deocamdată - nu are...165

17 iul 00:00MapamondRusia: 27 de candidaţi au fost excluşi din cursa pentru Parlamentul Moscovei

Autorităţile ruse au anunţat marţi că au invalidat înregistrarea a 27 de candidaţi la alegerile pentru...151

17 iul 00:00MapamondItalia: Salvini cere un raport în vederea evacuării taberelor de romi

Ministrul de interne italian, Matteo Salvini, liderul Ligii (extremă dreapta), le-a comandat marţi prefecţilor din...181

17 iul 00:00MapamondGermania: Record demografic în 2018, alimentat de migraţia din Europa de Est, inclusiv din România

Populaţia Germaniei a ajuns anul trecut la un nivel record de peste 83 milioane de locuitori, creştere datorată în...175

17 iul 00:00MapamondÎn Ucraina a intrat în vigoare legea privind utilizarea obligatorie a limbii ucrainene

Legea cu privire la asigurarea funcţionării limbii ucrainene ca limbă de stat a intrat în vigoare marţi în...171

17 iul 00:00MapamondPE: Von der Leyen promite acţiune climatică, egalitate de gen, taxarea giganţilor IT şi un nou pact pe migraţie

Ursula von der Leyen a promis marţi, în Parlamentul European, stabilirea unor obiective mai ambiţioase în privinţa...160

17 iul 00:00MapamondSUA şi Rusia se reunesc pentru a discuta despre un nou acord privind forţele nucleare

Reprezentanţi ai Statelor Unite ale Americii şi Rusiei urmează să se întâlnească miercuri la Geneva pentru a...160

Sănătate
17 iul 00:24SănătateSpitalul de Boli Infecțioase Constanța așteaptă fonduri europene pentru REPARAȚII CAPITALE!

Un compartiment de terapie intensivă dat în folosință de anul trecut, paturi noi în tot spitalul, un laborator de...894

17 iul 00:19SănătateÎNGRIJORĂTOR! CREȘTE numărul constănțenilor infectați cu HIV/SIDA!

Numărul constănțenilor diagnosticați cu infecția HIV/SIDA este în creștere. Aceasta este constatarea medicilor de...1521

17 iul 00:19SănătateToxiinfecţiile alimentare au 'umplut' Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa

Atenție mare la alimentele pe care le consumați, spălați-le bine înainte, la fel și mâinile, pentru a reduce...1079

15 iul 01:48SănătateProdusele alimentare pentru bebeluşi disponibile în comerţ au un conţinut ridicat de zahăr, avertizează OMS

Produsele alimentare pentru bebeluşi disponibile în comerţ conţin deseori prea multe zaharuri, iar informaţiile de...420

15 iul 22:47SănătateMalformații cardiace și congenitale, operate la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu”

O echipă de chirurgi cardiologi se va afla, în perioada 21 – 28 septembrie a.c. la Spitalul Clinic de Urgență...358

12 iul 00:35SănătateBătaie de joc: medic NEPLĂTIT din 2015! Spitalul CF RECUNOAŞTE, dar zice că NU are bani

Spitalul Universitar Constanţa nu o mai scoate la liman cu datoriile! Pe de o parte, se confruntă cu popririle pe...2481

11 iul 02:07SănătatePlatforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate este indisponibilă

Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate este indisponibilă, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Casei...480

9 iul 01:28SănătateCentrul de Sănătate Năvodari este preluat de Spitalul Județean Constanța

Centrul de Sănătate Multifuncțională Năvodari este preluat, luni, 8 iulie a.c., de Spitalul Clinic Județean de...1312

8 iul 00:00SănătateTESTARE GRATUITĂ pentru BOALA CELIACĂ la Constanța!

Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten lansează prima Caravană Națională „România fără gluten”,...976

8 iul 00:41SănătateNăvodari va avea o unitate de îngrijiri persoane vârstnice

O investiție de aproximativ trei milioane de lei, din fonduri europene, va fi realizată în orașul Năvodari, pentru...836