REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Alexandru Mezei a preluat conducerea ANR. Ce declară fostul şef al Căpităniei Zonale

Alexandru Mezei a preluat conducerea ANR. Ce declară fostul şef al Căpităniei Zonale

Replica API 21 iulie 2017 | 01:14 1061

Alexandru Mezei

Alexandru Mezei, fostul director al Căpităniei Zonale Constanța, a numit pe postul de director general interimar al Autorității Navale Române.

Alexandru Mezei, care a fost ani buni în fruntea Căpiteniei Zonale Constanța, nu are o avere impresionantă. Potrivit declarației de avere, completată la mijlocul anului 2016, deține două terenuri intravilane, unul în Constanța de 512 mp și unul la Cheile Râsnoavei de 1000 mp. De asemenea, are o casă în Constanța, cu suprafața de 274 mp și un apartament de 75 mp. Conduce un autoturism Jeep, achiziționat acum 10 ani.

„Am fost numit ieri printr-un ordin de ministru, cu preluare de atribuțiuni de director general, cel puțin până la terminarea suspendării de drept pe care o are titularul postului, domnul Cazan, adică până termină mandatul de viceprimar la Urziceni. Vreau să fac o analiză a tot ce se cheamă activitate, organigramă, oameni, personal, atribuții, împărțire pe diferite sectoare de activitate. Eu vreau, ca și gândire a mea, aș vrea ca ANR să înceapă să satisfacă nevoile clienților cât mai bine. Ei fac parte din obiectul de activitate a Autorității. Ca și deziderat major este încercarea să creștem gradul de siguranță a navigației și de a ridica instituția în ceea ce privește imaginea, care și așa este puțin alterată în ultima vreme”, a declarat pentru „Replica” Alexandru Mezei.

În legătură cu funcția precedentă, de la Căpitănia Zonală, pe de-o parte îi pare rău că nu mai este în conducerea acesteia, dar pe de altă parte, este pregătit pentru noile provocări de la ANR. „Ca să fiu sincer, da, îmi pare rău, numai că aici provocările sunt mult mai mari, de tot felul și sunt tot felul de oameni”, a punctat Mezei.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca din spagile de la capitanie si-a facut atata avera din pozitia de director ANR isi va lua avion Feriti buzunarele ca e Mezei la putere
1
0
Alta structura complet inutila facuta l ordinele mUE anr-ul asta. un port are nevoie de 2 lucruri - o administatie portuara care sa se ocupe de infrastructura si o capitanie care sa se ocupe de nave restul e in plus si toaca bani inutil
1
0
Sugeti p...., invidiosilor!
0
3
cu interese si spagi inclusiv de la o firma de asigurari una verasig
5
4
Ahahahahahahaha...."IMAGINEA, care si asa este putin ALTERATA in ultima vreme" Pai mai nea Sandule cine este la conducerea Capitaniei...tot ce cerseau de pe la nave cei cercetati de DNA se impartea cu tine....chiar esti meschin.
9
4
Mai sagarule da baii inapoi la cei care iai belit ca ajungi la Poarta Alba
6
4
Ce moaca are asta zici ca l-a fatat florin tudose de la braila
6
3
Daca ii faci socoteala la terenuri si case este si el un om amarat de peste 10 milioane de euro...Istet sa descurcat baiatul ...adica furat pe blat !.
14
4
Ce s-o face, saracul, fara spagile de la capitanie? Acum schimba sursa ...
14
4
este un muist si un parvenit.prosteste pe aia mari cu 2-3 kg de peste ca sa ramana in functie.nevasta-sa stie sa scrie numai in limba latina
9
5
iar baiatul asta in functii de conducere , nu s a vazut ca nu a facut nimic pe nicaieri ? sa l punem sef si post mortem sa fie treaba buna
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614