REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Alexandru Mitriță INTERZIS la națională! Contra: 'Cât oi fi eu selecționer, tu nu mai joci!'

Alexandru Mitriță INTERZIS la națională! Contra: 'Cât oi fi eu selecționer, tu nu mai joci!'

Replica API 28 martie 2019 | 00:22 851

Cosmin Contra l-a scos din lot pe Mitriță pentru meciul cu Feroe, scor 4-1, fiindcă atacantul l-a înjurat pe secundul Gane, nu din cauza randamentului din prima repriză cu Suedia. Cosmin l-a anunțat pe „american” că pedeapsa lui va fi extinsă și la viitoarele etape din preliminarii.

Cel mai scump român din ultima vreme nu mai are ce căuta la echipa națională! Asta i-a transmis Contra lui Mitriță după partida cu Suedia și, dacă selecționerul nu se va răzgândi până în iunie, olteanul nu va mai fi convocat și pentru etapa a doua a preliminariilor Euro, deplasările din Norvegia și din Malta, conform gsp.ro.

Înjurăturile, nu cifrele InStat!

Ce s-a petrecut de s-a enervat Cosmin atât de rău? Explicația din public a oficialilor Federației s-a legat de randamentul lui Mitriță din jocul cu Suedia. Olteanul a fost titular la Stockholm, însă a rămas pe teren doar o repriză. După pauză, a apărut Keșeru în locul lui și a marcat singurul gol al „tricolorilor”.

Mitriță jucase sub așteptări, asta s-a văzut în timpul meciului. Contra a susținut că a studiat și datele din monitorizarea jocului și ele i-au confirmat impresia că micuțul atacant trebuia înlocuit, de aceea nici nu l-a mai inclus în lotul pentru partida cu Insulele Feroe:

„Cazul lui Mitriță e o chestie internă. El nu a fost supărat, în niciun caz. Din cifrele InStat și din ce am văzut în zilele premergătoare meciului cu Feroe am ajuns la decizia asta, să nu-l opresc în lot”.

Datele care disecau prestația lui Alex nu au fost bune, dar nu din cauza asta l-a exclus selecționerul. Explicația reală a hotărârii surprinzătoare: Mitriță l-a înjurat pe secundul Ionel Gane în timpul jocului! Jerry a încercat să-i facă o observație, fotbalistul s-a enervat și l-a înjurat. Contra a observat comportamentul lui Alex și i-a stabilit pedeapsa. „Cât voi fi eu selecționer, tu n-o să mai joci în echipa națională!”, i-a transmis jucătorului după disputa de la Stockholm..

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se mai uita cineva la fotbal - fotbalisti in zilele noastre ? Am crezut ca am depasit momentul asta cand am depasit sifonul si semintele
1
0
Boratul asta tatuat ca un puscarias nu are ce cauta in echipa Romaniei !
6
0
sa ii bag un deget in cur si porma in gura
2
0
Nicio paguba. Mai avem mediocri ca el.
7
0
ce tot atata tam tam la fotbalisti injuraturile sunt la ordinea zilei de la ultimul jucator pana la cel mai mare antrenor toti sunt niste marlani
3
4
Cum sa il injure caricatura asta de fotbalist pe Gane.Gurita la valoarea care o are asta daca nu il chemi la nationala nu este nici o pierdere dimpotriva.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218