REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Alexandru Rafila: Două vaccinuri anti-COVID-19 până la sfârșitul anului

Alexandru Rafila: Două vaccinuri anti-COVID-19 până la sfârșitul anului

Replica API 11 octombrie 2020 | 00:00 1717

Profesorul Alexandru Rafila a afirmat, la Antena 3, că până la sfârșitul anului e posibil să apară două vaccinuri împotriva COVID-19, iar din martie 2021 să înceapă vaccinarea împotriva COVID-19. „Cred că până la sfârşitul anului vor ieşi pe piaţă cel puţin două vaccinuri, până în decembrie 2020, vor fi autorizate două vaccinuri”, a spus Rafila.

Acesta e de părere că ar trebui vaccinați aproximativ 14 milioane de români pentru a ajunge la un rezultat final cu vaccinarea. Radu Tudor a subliniat că e nevoie de două doze de persoană iar prețul unui vaccin e estimat între 5 și 20 de euro. Întrebat dacă statul va suporta costul pentru vaccinarea acestor cetățeni, Raed Arafat, prezent și el în emisiune, a precizat că oamenii nu trebuie să își facă griji pentru acest lucru.

„Cel mai probabil da (n.r. - statul va costul vaccinărilor). Este totuși o problemă de siguranță la nivel național. Probabil că vor exista și fonduri de sprijin europene”, a precizat Raed Arafat. Acesta a subliniat că nu costul îl îngrijorează ci altceva: că vor exista persoane care vor purta campanii împotriva vaccinării, lucru care se întâmplă din păcate și în prezent.

„Vor începe din nou ”sfătuitorii” să explice populației de ce nu trebuie să se vaccineze. Eu sper ca populația să înțeleagă că e spre binele lor. Așa cum vorbim în acest moment de vaccinul antigripal care trebuie administrat. Populația sper să asculte sfatul medicilor din domeniu nu a celor care vin cu teorii ale conspirațiilor și cu faptul că injectăm cipuri”, a conchis Arafat, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prea multi prosti care au parca ura cand cineva care si-a castigat dreptul de a se numi specialist le explica niste lucruri de bun simt. Sa fie ratarea cea care ii face sa fie atat de agresivi? Lipsa de educatie? Lipsa de bun simt? Frustrarea acumulata ca sunt neica nimeni? Posibilitatea de a vorbi ascunsi de internetul care suporta aceste aberatii? Secretul fericirii este sa nu te contrazici cu prostii..,
2
3
Dane esti mai infect dacat Covidul si nu iti trece decat daca iei muie. Mult succes muie mica !
2
1
cate unu pt fiecare buca
2
0
Mai jos, inca trei abonati la infectare cu Covid... Mult succes si voi!
1
3
mata sa se vaccineze tradatorilor
4
2
Pai daca un test covid costa in Germania 8 euro si in Romania 80 euro cum poate el sa ne minta ca vaccinul va fi mai ieftin. Va fi in Germania 10 euro si in Romania 100 euro. Se fac doua inseamna ca inmultim 14 milioane de cetateni cu 2 sute euro. Asta inseamna ca aproape 3 miliarde euro vor plati romanii pentru vaccin companiilor farmaceutice. Cu banii astia se vor vaccina cu doar 20 euro aproximativ 135 milioane de cetateni europeni de prima clasa. Asta e rolul Romaniei in UE. Sa suporte traiul ieftin al cetatenilor de sange albastru din vestul Europei. Germania Olanda Franta Austria.
9
6
Sa le faci tu cu familia ta
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614