REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Alexandru Rafila este de acord cu o carantină națională

Alexandru Rafila este de acord cu o carantină națională

Replica API 29 octombrie 2021 | 00:00 821

Deputatul PSD Alexandru Rafila spune despre o eventuală carantină națională că prin aceasta se poate controla evoluția pandemiei și putem să avem mai puține victime sau avem posibilitatea să tergiversăm și să luăm mereu „jumătăți de măsură”.

Alexandru Rafila

Întrebat despre o eventuală carantină națională, deputatul PSD spune: „Da, dar o carantină la nivel național care să țină seama de realități. Noi întotdeauna am avut o carantină care a îngrozit lumea. Nu vreau să avem o carantină care să îngrozească lumea, ci să presupună reducerea activităților care să fie sprijinită de populație, să fie explicată populației, să existe un interval liber înainte de măsuri așa încât toată lumea să se poate pregăti, fie o familie, fie un agent economic. Și acest lucru se face împreună, cu participarea celor care sunt afectați, nu se face împotriva celor care sunt afectați. Întotdeauna măsurile la noi au fost împotriva lor”.

„Totuși, fiecare dintre noi trebuie să înțelegem. Eu sunt foarte afectat și nu pot să cred că un om din țara asta nu este foarte afectat de această cifră înfiorătoare de 500 de decese care se înregistrează în fiecare zi. Comportamentul individual și prin soluțiile generale care care se aplică colectiv putem să controlăm acest lucru într-un timp mai scurt și să avem mai puține victime, pagube economice și sociale sau putem tergiversa. Tot timpul să venim cu jumătăți de măsură, cu lipsă de asumare și atunci sigur că ajungem într-o situație care o să ne aducă în continuare în fruntea clasamentelor mondiale în ceea ce privește numărul de morți din România”, adaugă deputatul social-democrat, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Psd naste tot felul de monstri.Carati-va toti psdistii cu zicerile voastre
1
0
De ce in tari cu peste 80% vaccinati apar valuri si tulpini noi ?
2
0
vacinul produce mutatii!!! cititi imuno-media.ro cercetatorii harvard spun ca vaccinurile ...
4
1
Sa incepem cu carantinarea Rafilianului si ai celor ca el la Rahova,semi-deschis plus led tv si cable.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614