REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Alexei Navalnîi a ieșit din comă și răspunde la comenzile medicilor

Alexei Navalnîi a ieșit din comă și răspunde la comenzile medicilor

Replica API 7 septembrie 2020 | 19:45 1340

Alexei Navalnîi a fost scos din coma indusă și este receptiv la comenzile medicilor, anunță reprezentanții spitalului din Berlin unde opozantul rus este internat, potrivit Associated Press, citat de digi24.ro.

Alexei Navalnîi

Foto: Profimedia Images

Reprezentanții Spitalului Charite din Berlin au declarat luni că starea lui Navalnîi s-a îmbunătățit, permițând medicilor să îl scoată pe acesta din coma indusă medical și să-i reducă treptat ventilația mecanică. Aceștia au menționat că Navalnîi este receptiv, dar „consecințele pe termen lung ale otrăvirii grave nu pot fi încă excluse”.

Navalnîi a fost în comă indusă în spitalul din Berlin de când a fost transportat în Germania pentru tratament.

Alexei Navalnîi este tratat în prezent într-un spital din Berlin, după ce luna trecută și-a pierdut cunoștința în timp ce era la bordul unui avion ce decolase din orașul siberian Tomsk. Înainte de îmbarcare, opozantul rus băuse un ceai la o cafenea din aeroport.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului german, Steffen Siebert, afirmă că este „uluit” de faptul că Alexei Navalnîi a fost, în Rusia, victima unui atac cu neurotoxină. „Guvernul federal condamnă acest atac în cei mai fermi termeni posibili”, a spus Siebert. „Sperăm într-o însănătoșire completă a lui Alexei Navalnîi”, adaugă oficialul german.

Autoritățile germane au declarat săptămâna trecută că testele au arătat „dovezi” că Navalnîi a fost otrăvit cu un agent chimic din grupul noviciok. Otrava a fost folosită și în cazul fostului spion rus Sergei Skripa în 2018.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma tu il crezi prost pe fostul ofiter K.G.B?,pai nici papa Ioan Paul al doilea nu a fost inpuscat in 1980 de rusi ci de un etnic turc din Bulgaria,despre Navalnii este adevarat ca putea sa il omoare asa repede de nu mai ajungea nimeni sa il salveze dar unora le face placere sa vada victima cum se chinue inainte sa moara.
1
0
Cand vezi ca nu te mai baga nimeni in seama si iti doresti atentie... Ma indoiesc ca a fost otravit... Si sunt ferm convins ca daca un guvern te vrea mort... mori
0
1
Pentru Putin nu mai conta navalnai. Probabil s-a trezit unu cu exces de zel sal otraveasca. Daca era un agent profesionist nici nu iesea din Rusia si nici nu mai era viu. Se agita si prietenii germani. Probabil nu mai vor gaz rusesc. Putea fi omorat si de "coronavirus"...daca era ceva "bine" organizat.
5
2
Si-au revenit ei si dupa operatii inchipuite n-asa nelule vine puscaria vine
0
0
Daca vroia Pitin. Navalnii jidan murea subit
4
6
isi baga unghia-n gat da-i-as muie cu cacat !!!
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614