REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Alexia Eram, declaraţii despre relaţia cu Mario Fresh. Iată cum îl răsfaţă pe artist

Alexia Eram, declaraţii despre relaţia cu Mario Fresh. Iată cum îl răsfaţă pe artist

Replica API 23 septembrie 2021 | 23:17 1353

În ultima perioadă au apărut tot mai multe speculaţii în ceea ce priveşte relaţia Alexiei Eram cu Mario Fresh. Cei doi nu au făcut declaraţii oficiale despre ce se întâmplă între ei, nu au confirmat, dar nici nu au negat zvonurile despărţirii. Recent însă, în cadrul unui interviu fiica Andreei Esca a dezvăluit cum obişnuieşte să îl răsfeţe pe artist.

Alexia Eram şi Mario Fresh au apărut tot mai rar împreună, lucru ce i-a făcut pe admiratori să creadă că există probleme în cuplul lor. Mai mult, aceste zvonuri au fost alimentate şi de apariţiile celor doi cu alte persoane. Cu toate acestea, fiica Andreei Esca şi artistul continuă să frecventeze aceleași locuri, să iasă cu aceeaşi prieteni, ba mai mult au fost prezenţi şi la evenimentele importante împreună, scrie cancan.ro

În cadrul unui interviu recent pentru „Teo Show”, Alexia a fost întrebată dacă i-a făcut vreodată partenerului micul dejun la pat pentru a-și spăla un păcat. Răspunsul tinerei a fost surprinzător: „Nu, eu obișnuiesc să îi aduc micul dejun la pat lui Mario, fără să vină cu ceva. Destul de des se întâmplă, fără un motiv. De câte ori mă trezesc înaintea lui și îmi fac micul dejul, îi fac și lui i-l aduc la pat”, a dezvăluit fiica Andreei Esca.

Ce spune Mario Fresh despre relaţia cu Alexia

Mario Fresh a fost invitat recent la o emisiune de televiziune și a vorbit despre Alexia Eram. Din spusele artistului s-a înțeles că cei doi formează în continuare un cuplu și, mai mult, au planuri mari împreună, în ciuda tuturor speculațiilor. Mario Fresh a dezvăluit că el și Alexia se înțeleg cât se poate de bine, iar în relația lor nu există gelozii sau reproșuri. Nici de această dată artistul nu a menționat nimic de vreo despărțire și nici de vreo răcire între el și Alexia.

„Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și ieșea și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți.

Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea”, a declarat Mario Fresh.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si Mario Terci, doi rahati cu ochi!
3
0
niste manelisti .bleah
4
0
@9:40 cu bale.
6
0
II face o moooie
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218