REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Alexia Eram şi Mario Fresh, sărutări pasionale în văzul tuturor

Alexia Eram şi Mario Fresh, sărutări pasionale în văzul tuturor

Replica API 24 mai 2022 | 00:00 1668

Alexia Eram și Mario Fresh par mai îndrăgostiți ca niciodată și nici că se pot dezlipi unul de celălalt! Într-o singură zi, solistul și partenera sa au „dat-o de gard” de două ori, în fața multor persoane. Iată despre ce este vorba.

Alexia Eram și Mario Fresh

Luni bune s-a zvonit că Mario Fresh și Alexia Eram ar fi pus punct poveștii de iubire care durează de mai bine de cinci ani. De-a lungul acestei perioade, au apărut numeroase speculații pe care, mai devreme sau mai târziu, tinerii le-au adresat și au infirmat orice zvon despre o posibilă despărțire.

Acum, după o bună bucată de timp în care fanii nu i-au văzut împreună și au început să intre la bănuieli, din nou, Mario Fresh și Alexia Eram „dau lovitura”!

Solistul a susținut un concert și, în mod evident, iubita i-a fost alături. Fiica Andreei Esca nici că a vrut să se despartă de Mario Fresh vreo secundă, motiv pentru care artistul a interpretat piesa „Brațe străine” în timp ce o ținea în brațe. Un bărbat a surprins momentul, iar Alexia a postat imaginile în care pare că Mario cântă doar pentru ea, pe rețelele de socializare.

Mario Fresh și Alexia Eram, sărut pasional pe rețelele de socializare

Mai mult decât atât, în aceeași zi, Cucu, component al trupei „Noaptea Târziu”, s-a fotografiat alături de îndrăgostiți. Bărbatul i-a însoțit la eveniment și, înainte de a ajunge în locația în care a avut loc, cei trei au făcut o oprire într-un loc idilic. Cum Mario Fresh și Alexia Eram nu pot sta departe unul de celălalt, s-au sărutat pasional, iar Cucu a profitat de situație și s-a fotografiat alături de ei pentru a demonstra, practic... cât de singur este!

„Singur CUC cu cel mai FRESH cuplu”, a scris bărbatul, pe rețelele de socializare.

Maria Fresh și Alexia Eram au petrecut acest weekend departe de agitația Capitalei, alături de „cuscrii” Andreei Esca, părinții cântărețului.

Motivul pentru care Alexia și Mario nu se căsătoresc

Chiar dacă sunt împreună de peste cinci ani și au trecut prin numeroase evenimente de când sunt împreună, solistul nu a făcut pasul cel mare și pare-se că o cerere în căsătorie nu prea e „în cărți”. Unul dintre motive este vârsta încă fragedă a celor doi.

Cu toate acestea, atât Alexia, cât și Mario se înțeleg bine cu familiile partenerului, deci varianta nu este total exclusă, ci doar amânată până în momentul ideal.

„Suntem de foarte mult timp împreună, dar suntem și foarte tineri în același timp. Și pentru ce să fac chestia asta? Până la urmă, este vorba doar despre un act și un inel! Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie! Fiecare moment are frumusețea lui. Trebuie să trecem prin anumite perioade ca să ajungem acolo (n.r. – la căsătorie)”, a declarat Mario Fresh, la un moment dat, într-o emisiune de pe YouTube-ul TheXclusive, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ne pasa despre aceste doua rebuturi umane!
0
0
un t***n si o evreica isi dau limbi .De ce trebuie sa stim noi a**a ?
1
0
deabia i.acrescut parul pe veverita ca manelista a siinceput sa se dea in stamba.maimuta
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614