REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Alianța 2020 USR-PLUS a vorbit despre legătura cu serviciile secrete, la Constanța

Alianța 2020 USR-PLUS a vorbit despre legătura cu serviciile secrete, la Constanța

Replica API 18 martie 2019 | 00:00 396

Prezenți la Constanța, duminică, 17 martie a.c., în cadrul campaniei ”Drumul spre victorie”, alianța 2020 USR-PLUS a susținut o conferință de presă începând cu ora 11:00 în incinta hotelului Ibis, co-președinții, Dacian Cioloș și Dan Barna au vorbit despre schimbarea pe care alința o vrea pentru România dar și cât de benefică va fi pentru Constanța pentru că orașul de la malul Mării Negre reprezintă o punte de susținere pentru economia țării prin portul Constanța dar și agricultura care trebuie să fie mult mai valorificată, după cum susțin liderii alinței.

Dacian Cioloș a vorbit, întrebat fiind de către jurnaliști, printre altele și despre acuzațiile care i se aduc atât lui cât și partidului USR, referitoare la, legătura sa cu serviciile secrete.

”Observați că nu exită alt cârlig de speculații care ni se aduc și sunt aruncate pe piață, aruncate și rostogolite de televiziuni și de companii de presă care sunt controlate sau influențate politic de Liviu Dragnea. Legat de aceste aberații, noi am luat o măsură foarte clară în partid, am cerut tuturor celor din conducerea PLUS o declarație pe propria răspundere că nu au colaborat cu serviciile nici cu securitatea, nici cu servicii de informații din perioada democratică, nici din țară și nici din străinătate și că nici nu colaborează. O declarație opozabilă în justiție dacă cineva a mințit și același lucru am cerut domnului Dragnea să facă cu PSD, cu cei din conducerea PSD și de acolo putem să începem să discutăm ca niște oameni serioși, iar ceea ce face domnul Dragnea nu este seriozitate, pentru că aruncă cu o umbră de ironie în vârful buzelor niște acuzații și se dă mare patriot, cam atât poate să facă domnul Dragnea în timp ce pe la spate face fonduri suverane ca să-și suveranizeze averea pe care a făcut-o fiind în fruntea statului de zeci de ani de zile. Deci cu acest gen de acuzații nici nu merită să ne pierdem vremea decât în felul acesta. Da! Faci declarația asta, păi treci și dovedește-o atunci, dacă n-o dovedești atunci ești un mincinos. Noi nu avem de ce să ne justificăm pe afirmații care nu sunt dovedite și că domnul Dragnea trebuie să dovedească banii pe care i-a furat din banii publici, acuzații care au venit cu dovezi, pentru că trebuie să ne spună cum și-a făcut averea, el și fiul lui. Nu am de ce să răspun la acuzații care nu sunt dovedite, iar această poveste cu servicii secrete și servicii de informații românești sau străine a fost lansată de Adrian Severin și oameni ai PSD când eu eram comisar european pentru agricultură și de atunci a fost lăsată la ”naftalină” și acum e scoasă din nou, nici atunci nu a putut fi dovedită, s-a încercat atunci ca eu să fiu compromis în Parlamentul European după ce candidata bulgară fusese respinsă pe baza unor suspiciuni de corupție în familie, iar ei au crezut că dacă fac acest fel de acuzații vor crea o aură de neîncredere așa cum fac și în România de ani de zile și că o să mă afecteze. Am avut atunci un vot unamin, am fost singurul comisar care a avut un astfel de vot în Comisia de Agricultură din Parlament. Aceeași metodă a fost aplicată și în cazul Laurei Codruța Koveși de compromitere, exact în aceeași perioadă, asta trebuie să vadă românii, că acești indivizi nu știu să facă altceva decât să aplice aceleași metode securiste și comuniste, care au fost aplicate și în anii 70 și anii 80 până la Revoluție, pentru că acolo este fosta securitate, oricum, acolo sunt comportamentele fostei securități în acel partid care a moștenit aceste structuri și știți, cea mai bună apărare este atacul, tocmai ca să se ascundă de aceste lucruri, îi acuză pe ceilalți”, a declarat Dacian Cioloș.

Dan Barna a intervenit pentru a explica presei de ce aceste acuzații sunt nule și față de partidul USR.

”În realitate vorbim de o campanie de minciuni coordonată de niște hoți, este o luptă de comunicare, noi așa o privim, și fiind o luptă de comunicare sunt importante mesajele. Iar noi avem un mesaj, media de vârstă a membrilor USR este de 11 ani la Revoluție. Acuzația de securism este de un ridicol absolut, este pur și simplu o minciună, iar răspunsul la astfel de acuzații este discuția liberă cu oamenii în mod repetat, de câte ori apar astfel de acuzații. Nu are nicio legătură cu realitatea, colegii mei aveau 11 ani, 12 ani chiar 10 ani la Revoluție”, a fost declarația liderului USR Dan Barna.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi vota USR pentru ca doar datorita lor am vazut si auzit ce reforma penala a initiat PSD! Ei au fost cei mai vizibili in lupta cu ciuma rosie si au muncit extraordinar de eficient. Mai ales pe online. Nu stiu pe nimeni dintre ei sa fi furat sa fie condamnat ca cei din coalitia PSD - ALDE unde gasim numai hoti si condamnati penali care fac zid in fata hotilor. Acum au distrus si Justitia, dau drumul criminalilor, violatorilor din puscarii... CLAR votam USR.
8
2
cand ma-ta sugea pula la arabi , i-a venit pofta de futut , si uite ce a iesit un animal cu piele neagra si cu cacat in loc de creier !
1
8
Bai unule esti ridicol.Ca nici un partid nu este curat asta stie toata lumea dar nu ii compara pe astia cu PSD care a furat tara asta mult mai mult decat toate partidele si hoti fara culoare politica la un loc.
7
2
unule sa ma lingi la cur manipulator ordinar bolsevic. Tu cu toti postacii pesedei vanduti pe un leu la hotul dragnea hernie malediva ! Muie la toti cu cacat !!!
9
6
votati securistii useristi si plusisti , amintiti-va cine a infiintat partidul Plus fam Iordache si analizati putin cine sunt membrii USR ca Nasui -motorola,Drula -ilies firma Telekom si multi altii Barna Ghinea afacerea de 22,5 milioane euro pentru SRI etc Cititi dragi cititori ,mai mult decat titlurile articolelor internetul este plin de informatii unele corecte ,altele doar pentru dezinformare !Votati cu mintea si in cunostinta de cauza nu doar vot negativ!Sper ca sunteti de acord macar cu sintagma pasivitatea si votul negativ ne-a adus aici !
8
9
Cu dedicatie pentru cei doi maimutoi de la primaria Constanta : Mazare si Fagadau. Si mai ales pentru cloaca aia de partid care I-a promovat. Nu-mi place USR si nici Ciolos, dar ii votez anti-pesede.
14
5
Pentru mine rai sunt cei care au furat bani tari si schimba legile ca sa nu intre in puscarie sau fac mai putina puscarie decat un hot de buzunare.Partea aia cu Yogini astia sunt niste copii cuminti fata deIPS.Teodosie.Pe scurt decat Dragnea si Teodosie mai bine Ciolos si Barna.
10
10
Nu cunosc niciun HOT corupt si condamnat penal la USR, stiu doar ca daca USR nu facea o opozitie clara si vizibila la actuala putere, PSD ne-ncaleca de ne lua drakul pe toti. Asa ca nu voi vota niciodata HOTII si penali din actuala coaliteie penala PSD- ALDE! Voi vota cu tot sufletul USR, pentru Romania pentru romani.
13
9
Cum sa l las pe unul sa ma conduca cand el NU crede in ISUS HRISTOS?Du te ba 2 si 15 Vulpe!Vezi ca Yoga recomanda si orgia dar voi ziceti ca nu e aia din SODOMA SI GOMORA?Aveti voi o orgie in care va beti urina?Ca toti practicantii Yoga!Ce repede ati uitat de sfintii din inchisori de la Aiud!Ati uitat de Papacioc!Repede va inhamati la religii politeiste babilioniene
12
10
acum ce sa zicem, e campanie electorala, nu e prost cine minte, e prost cine crede!
10
11
va e foame raaaau de tot da.va dati pe spate de grijile romanilor.hai k mi-e scirba maxim.meseri da da nu aveti doar sa sugeti de la buget doriti.va pot recomanda din alata parte.
13
10

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920