REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Alianță între UDTTMR și PNL! Eserghep: GAŞCA lui Făgădău nu permite orașului să se dezvolte

Alianță între UDTTMR și PNL! Eserghep: GAŞCA lui Făgădău nu permite orașului să se dezvolte

Replica API 30 iulie 2020 | 16:51 2240

Protocolul încheiat între UDTTMR și PNL Constanţa, în vederea colaborării pentru alegerile locale a fost lansat la hotelul Ramada.

Bogdan Huţucă: Invităm și reprezentanții altor minorități să participe

"Extindem protocolul la nivelul întregului județ. Proiectul are în vedere să consolidăm un for local. Acest protocol e începutul unui proiect pe termen lung. Invităm și reprezentanții altor minorități să participe" a spus Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

Potrivit lui Gelil Eserghep, preşedintele UDTTMR: "PNL e singurul partid care a venit la noi cu o ofertă reală și care ne-a tratat cu respect. Suntem singurii cu recunoaștere oficială din partea Statului Român, suntem tătari, o comunitate distinctă și cea mai veche din Dobrogea. Doar PNL ne-a arătat respectul cuvenit. Suntem de acord cu proiectul lor pentru județul Constanţa, e prima oară când se vine cu proiecte concrete. N-a venit nimeni să ne ajute vreodată".

"Organizația noastră se va implica total în alegeri. 20 de ani inseamnă mult. Mi-aș dori să se schimbe ceva. Nu am o părere foarte bună despre primarul actual. El, gașca lui, politicile nu permit ca orașul să se dezvolte. Orașe care nu suflau în faţa noastră, acum sunt înainte. E mai mare rușinea. Pe noi ne doare. Iubim acest pământ, această ţară. Vrem să se schimbe ceva. 20 de ani aici e prea mult. Suntem hotărăți să ne închegăm", a mai spus Gelil.

Mihai Lupu: Proiectul nu e pentru a câştiga voturi, ci pentru recunoaşterea intereselor minorităților

"Sunt alături de colegul meu Vergil Chițac, un om de mare valoare, ne-am angajat la un mare proiect. Proiect ce promovează identitatea și tradițiile tuturor minorităților. Relaţia de încredere existentă între noi a contat foarte mult. Crearea acestui forum se va regăsi în organizarea CJ. Fiecare minoritate va avea reprezentant în acest forum. Va răspunde tuturor cerințelor comunităților. Avem minoritatea romă, care e foarte divizată și cu mari probleme, trebuie susținută. E momentul să arătăm că ne pasă de fiecare cetătean, indiferent de etnie. Invit și celelelate minorități să se gândească foarte bine, sprijinul lor va conta mult in materializarea acestui proiect. Deși scădem în sondaje ne luăm măsuri pentru populație. Proiectul nu e pentru a caştiga voturi, ci pentru recunoaşterea intereselor minorităților", a spus Mihai Lupu, candidat pentru funcţia de președinte al CJ.

Candidatul PNL pentru primăria Constanţa, Vergil Chiţac, a declarat: "În Dobrogea, în general în Constanţa, e o populatie de sinteză, dar mult mai interesantă decât îşi pot imagina oamenii. Am ajuns la un mix cultural în care noi, majoritari români, trăim cu 19 minorităţi. Vocea lor nu a fost auzită de administraţia constănţeană sau, dacă a fost auzit, nu a contat. Ne propunem ca vocea minorităţilor să fie recunoscută şi cunoscută în luarea deciziilor administrative".

De precizat că, în ultimii 20 de ani, tătarii nu au avut oameni în Consiliul Local şi Judeţean.

GAȘCA lui Făgădău NU permite orașului să se dezvolte

Gelil Erseghep a mai adăugat: "Sunt membri ai comunităţii noastre care au tendinţa de a avea mari ambiţii politice. Dacă aveam candidat unic, nu avea nicio şansă. Jumătate din candidaţii la primăria Constanţa sunt niște iepuri".

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa ce ti ai batut joc de o comunitate intreaga acum indemni tu tatarii ce sa faca? Au vazut tatarii cine esti! L ai umilit atata pe Varol si acum va pupati!pe ambitiile voastre au pierdut tatarii 4 ani!!!La fel ai procedat cu prietenii tai din PSD care zici ca nu te au ajutat! Te simti amenintat ca a adus fagadau microbuzele si iti ia o parte din trasee? Pozezi pt interesul tatarilor dar defapt este doar intresul tau! Ne-ai dezamagit! Tatarii nu te uita
2
0
Draga dnle Chitac lasatine dnle cu harneala asta obosita.Veti cistiga cum ati cistigat si data trecuta.Izoleta nu ati servit dar aveti vise marete de primar.Sint spulberate deja.Va faceti de ris.
1
0
cu constiinta si de buna credinta au spus lucruilor pe nume. Bravo voua celor de mai jos care ati spus lucrurilor pe nume. REPLICA UDTTMR nu reprezinta etnia tatara, mai jos, cineva v a spus clar ca instantele romanesti au invalidat statutul acestei asociatii. mancati cacat si voi si pnl.gelil eserghep nu reprezinta comunitatea tatarilor din romania sclavetilor. este doar o asociatie de GARAJ stim cu toti ce face gelil, si acolo se intalnesc si stabilesc tot. gelil a fost scuipat de toate autoritatile romane si turcesti.nimeni nu il baga in seama decat Chitac.atat. 2 pampalai vesnic perdanti.
2
0
Pe cine reprezinta Eserghep? Si ce se tot da fata mare,au fost cu PSD-ul ,au avut posturi de subprefect,unii din conducere si-au asigurat pt.ei sau apropiati posturi caldute prin primarie,ministere ,CA-uri ! Politica facuta in interes personal de-alde Eserghep, Accoium,Nurhan Ali si altii! Cunosc destui din conducere, nu ma reprezinta si nu tin cont de ce spun ei cand merg la vot!
7
0
Acum, datorita acestui cap de oaie, nohai, Chitatc chiar va pierde alegerile. Care tatar il haleste pe eserghep? Poate doar ablez , tata socru. Am auzit ca a facut alianta si cu varol. Ala sa candideze iar la parlament, si asta primeasca milionul anual. Din pacate, in curtea uniunii tatare, sunt mult mai multii iepuri. Nida, te pup!
6
0
ce alianta ai facut tu cind lumea nu te mai vrea pe tine ca ai devenit dictator tu cu tine si PNL hent
6
3
Dupa ce ani de-a randul au mers pe mana PSD, constatam ca unii penali din UDTTMR schimba zilele astea tabara si merg pe mana PNL. In numele tatarilor din Romania, Gelil Eserghep semneaza, prin MINCIUNI si MANIPULARE, protocoale politice de colaborare in care se prezinta drept presedinte al UDTTMR. Gelil Eserghep NU REPREZINTA NICI TATARII, NICI UDTTMR. Instantele judecatoresti i-au anulat definitiv si irevocabil inca din 2016 statutul de presedinte!
8
2
Dupa Covid,Chitac la va da dupa alegeri placute suedeze!
3
4
Parca era vorba ca fara machidoni,arabi si tigani la primarie....
7
4
ade socaim
1
2
Sunteti toti de la aceea masa, fum in ochii fraierilor! Sunteti toti niste looseri notorii! Sictir!
7
2
Foarte bine. Aliati impotriva ciumei rosii. Muye fagabou muye psd. Draq de neam de zdrente si koorve
10
6
Partida Romilor si sa numeasca campania "Chitacul de Trefla" sub sloganul "haideti sa mai dam un salariu unui pensionar cu pensie speciala"
16
7
gelil eserghep acest looser in politica. fac pariu ca a primit promisuni ca vor avea din nou deputat in parlament. acum de ce nu mai au ei deputat in parlament curtea de conturi stie .... urat domnule amiral, urat, acest ins a facut parte din clanul mazare iar aceste declaratii sunt doar linguseli politice cu dorinta de a intra in parlament. replica cautati pozele cu gelil si mazare cu gelil si nicusor cu gelil si strutinsky... yacs... pacat de comunitatea frumoasa si onesta de tatari ca este reprezentata de un asmenea specimen infect. bleah
22
5
Frectie pe picior DE lemn
9
5
Tatar-Bunar asta a tinut sa aiba si el o jucarie. UDTR e una, UDTTMR e alta... nimic cu apa rece
6
5
Cu LUPU la prezidiu, nu prezentati nicio incredere, s-avem pardon. pa, pa PNL NISTE HAHALERE
12
7
Iepuri, candidati pusi sa rupa din voturi ca sa iasa tot gasca lui mazare, caci nu poti spune ca e gasca primarului. El e un iepuras cu fotoliu de primar.
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367