REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Alicia Keys lansează noul său single 'Underdog', un omagiu adus ''celor fără nicio miză''

Alicia Keys lansează noul său single 'Underdog', un omagiu adus ''celor fără nicio miză''

Replica API 11 ianuarie 2020 | 00:00 452

Alicia Keys

Alicia Keys a lansat joi noul său single şi videoclip 'Underdog', un imn dedicat persoanelor pe care nimeni nu vrea să parieze, relatează EFE.

"Îmi place cântecul, pentru că este despre viaţa reală, oameni normali şi experienţele noastre", a spus artista a cărei piesă este co-semnată de Ed Sheeran.

Este cea de-a treia piesă lansată de cântăreaţăîn perspectiva celui de-al 7-lea album al său de studio, intitulat 'ALICIA' şi aşteptat în câteva săptămâni să iasă pe piaţă.

Anterior, Alicia Keys a lansat piesele 'Time Machine' şi 'Show Me Love', un duet cu artistul mexican Miguel.

Potrivit artistei, care va fi pentru al doilea an consecutiv maestră de ceremonii a galei premiilor Grammy ce vor fi decernate pe 26 ianuarie, videoclipul i-a avut în centrul său pe aşa-numiţii 'underdogs', cum sunt numiţi în engleză cei pe care nu vrea să parieze nimeni, dar care se zbat "să se ridice".

"Unii cred că 'underdog' este un cuvânt peiorativ, dar eu cred că este o persoană puternică ce reprezintă oameni care sunt subestimaţi şi care pot face faţă provocărilor şi să depăşească aşteptările", a spus Alicia Keys.

În afară de noul album şi de premiile Grammy, artista pregăteşte lansarea cărţii sale 'More Myself', care va ieşi pe pe piaţă la 31 martie.

Artista a impulsionat recent înfiinţarea organizaţiei 'She is the Music', cu scopul de a potenţa rolul femeilor în industria muzicii unde marea majoritate a producătorilor sunt bărbaţi.

După înfiinţare, organizaţia a încheiat acorduri discografice, a creat un comitet din membrii "latino" şi a organizat programe de scriere de texte şi compoziţii pentru femei, a declarat Alicia Keys revistei Billboard. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367