22.4° Constanța marți, 27 sep 2022
Anul XX Nr. 6135
22.4° Constanța marți, 27 septembrie 2022 Anul XX Nr. 6135

Alimentele care nu trebuie consumate cu 12 ore înainte de călătoria cu avionul

Replica API 15 august 2022 367

Pilotul Cezar Osiceanu a explicat care este alimentația corectă a pasagerului înainte de zbor. „Haideți să vorbim și despre alimentația pasagerului. Până în pandemie, companiile de linie se lăudau cu meniurile și băuturile de tot felul oferite la bord, iar cele low cost cu o pizza, la destinație, pe banii... pasagerului bineînțeles. Pandemia a scos complet alimentația la bordul curselor, oferind doar apă, ceai și cafea.

De la începutul anului 2022 însă, o serie de companii de linie au reînceput să ofere meniuri copioase pasagerilor. Este bine de știut că nu este bine să mâncam alimente fermentabile cu minimum 12 ore înainte de ora de prezentare la aeroport. De asemenea, nu este bine să mâncam sărat cu minimum 12 ore înainte de ora de prezentare la aeroport, în special dacă vom călători cu companii low cost”, a spus pilotul Cezar Osiceanu, scrie dcnews.ro, citat de antena3.ro.

O însoțitoare de zbor a explicat de ce nu trebuie să bei ceai și cafea în avion: ”Niciodată!”

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Cierra Mistt, o însoțitoare de zbor celebră pe TikTok, a dezvăluit câteva dintre secretele job-ului ei. Printre acestea, tânăra a explicat de ce călătorii ar trebui să evite cu orice preț cafeaua și ceaiul în avion.

Videoclipul, care a devenit viral și a depășit șapte milioane de vizualizări, i-a șocat pe urmăritori după ce ea a declarat că echipajul nu bea niciodată ceai sau cafea în avion.

"Nu bem niciodată cafeaua sau ceaiul în avion, decât dacă suntem super disperați!

Apa pe care o folosim pentru cafea și ceai provine din același loc, și ghiciți ce? Nu se curăță niciodată!

Și, deși compania aeriană le poate spune pasagerilor că face teste regulate de calitate a apei, nouă ni se spune că durează între șase și nouă luni pentru ca un singur test să fie făcut într-un avion", a explicat Cierra Mistt.

"Nu vor curăța rezervorul decât dacă găsesc ceva", mai spune ea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Sanatate

LOTO

6/49
3120925152
5/49
2018171292
joker
3531471914