REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Alin Burcea îi dă peste nas Corinei Martin: Ministrul Jianu îţi dă bani - e om bun!

Alin Burcea îi dă peste nas Corinei Martin: Ministrul Jianu îţi dă bani - e om bun!

Replica API 19 septembrie 2014 | 01:02 365

Replici acide

Replici acide

Alin Burcea şi Corina Martin

Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, la cuţite cu vicepreşedintele ANAT, Alin Burcea, după ce constănţeanca a postat un comentariu pe Facebook, simţindu-se indignată de articolele care scoteau în evidenţă lipsa de interes a ministrului Florin Jianu faţă de promovarea turismului.

„Nu pot fi de acord cu declaraţiile unor colegi ai mei, cu privire la slaba activitate a ministrului. M-am simţit jignită eu însămi, în unele momente de ieri. Nu e corect să te exprimi în zeflemea cu privire la activitatea ministrului Florin Jianu, care, în câteva luni, nu avea cum să rezolve tot ce atâţia miniştri nu au rezolvat în 24 de ani şi mai ales ceea ce nici noi, industria, nu am reuşit să impunem şi să schimbăm!”, a comentat Martin, caracterizându-l pe Jianu „un om cu viziune, cu o fermă dorinţă de a lăsa ceva în urmă, un om deschis şi elegant în abordare şi exprimare. Un om de dialog”. „Din păcate, trebuie să recunoaştem că avem încă mulţi colegi, în turismul românesc, care nu îşi actualizează viziunea, limbajul, strategia, vederile.. Cred că a sosit vremea unor schimbări majore în abordarea problemelor turismului românesc. Inclusiv în politica guvernamentală, desigur. Întâi de toate, nu voi înceta să afirm că România are nevoie de un Minister al Turismului!”, a mai postat Corina Martin. Colegul ei, Alin Burcea, a atacat-o dur pe şefa Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, pe pagina ei de facebook. „Corina, din păcate, nu ai înţeles nimic din ce s-a discutat. Am înţeles cu toţii care sunt interesele tale personale. Grapini nu ţi-a dat bani la Asociaţie - om rău! Dl. Jianu îţi dă - om bun! Sunt însă probleme mai stringente pe care le reclamă patronatele, nu neaparat noi, agenţiile pe care domnul ministru nu dă doi bani, ci proprietari de mii şi mii de locuri de cazare. Astea sunt probleme reale. Mă bucur că ai o viziune clară pentru viitor, care nu are nici o legătură cu viziunea noastră. În rest, numai succese la burse... în curând le vei organiza într-o cameră de hotel!”, i-a transmis Burcea. Evident, Martin nu a putut rezista şi a replicat: „Florin Jianu nu “dă” bani asociaţiilor, cred că e corect să spunem că legisla’ia nici nu îi permite asta. Banii sunt administraţi de ANT! ANT nu e ministrul Jianu...”, a comentat Corina Martin, moment în care Burcea i-a dat, din nou, peste nas. „Hoopaaa, acum Corina se simte lezată pentru că eu am făcut ironii despre clustere şi ea este, de fapt, un cluster! Extraordinar! Şi s-au supărat toate asociaţiile de promovare, nu au dormit noaptea... mă laşi!”, au fost câteva din replicile date de Burcea Corinei Martin.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367