REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Alin Oprea, în război cu toată familia. Mesaj către fiica lui: „Melissa, erai îngerul meu!“

Alin Oprea, în război cu toată familia. Mesaj către fiica lui: „Melissa, erai îngerul meu!“

Replica API 12 septembrie 2020 | 00:00 1701

Alin Oprea (45 de ani), solistul trupei ”Talisman”, spera la un divorţ simplu, pe cale amiabilă, de Larisa, însă iată că scandalul a luat amploare.

Alin Oprea

De partea soţiei părăsite sunt cei doi copii ai lor, Melissa şi Adrian, care locuiesc cu mama lor la Londra, unde fac studii muzicale. Alin s-a simţit învins şi a plâns pe micul ecran.

Alin Oprea s-a chinuit în zadar să-şi ţină copiii departe de tot acest scandal, însă Melissa, fiica lui, a sunat, în direct, la Antena 1, după ce el le-a adus polițiștii la uşă, ca să-şi recupereze lucrurile din fostul cămin conjugal, o vilă de 200.000 de euro.

Fiica lui Alin Oprea, intervenție dură la tv

„Să-ţi fie ruşine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbeşti cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor şi să suni la Poliţie pentru o femeie bătrână. Cine eşti? Cum poţi să faci aşa mult rău?? Doar opreşte-te, te rog! Asta e tot ce am vrut să zic, la revedere!”.

Alin a amuţit brusc şi, cu ochii plini de lacrimi, a răspuns: ”Cum să vin acasă dacă nu puteam să intru, dacă toate telefoanele erau închise, ale ei şi ale copiilor. Ei sunt influenţaţi aşa cum vrea ea”.

Alin se consideră un tată perfect

Solistul ne-a mărturisit că a fost un tată perfect şi că Melissa era Universul lui: ”Fata este la Londra, la cea mai bună şcoală de muzică din lume. «BRIT School», în an terminal. Am lucrat personal cu ea zile şi nopţi, de mică. Am stat cu ea şi am consiliat-o în fiecare moment sensibil din viaţa ei. Am fost cu ea şi am stat cu sufletul la gură la toate examenele ei de la Londra. I-am cumpărat toate instrumentele şi aparatura necesară pentru activităţile ei, am fost trup şi suflet lângă ea. Era îngerul meu”.

Alin nu a fost invitat la majoratul fiicei

Alin nu a fost invitat nici la majoratul Melissei, luna trecută: ”Mi-a fost interzisă participarea la petrecere. Am încercat să-i trimit cadoul prin mai multe persoane, toţi au refuzat de frica Larisei. Într-un final, a încercat Marius vorbind direct cu Melissa. Dar cele 500 de lire, bani puşi în contul lui Adrian, de ziua lui, au fost perfecţi. Pe ăia nu i-a refuzat”, a mai adăugat artistul, scrie click.ro.

Alin Oprea locuieşte la hotel, cu actuala lui iubită, care l-a însoţit toată vara, la cântările de pe Litoral, iar Larisa a rămas în vila din zona Cişmigiu: ”Nu pot intra în casa cumpărată din banii mei, din cântări, au schimbat yala, de aceea am cerut ajutorul poliţiştilor!”, a mai completat artistul căruia piesa ”Atât de singur” i-a adus celebritatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alin are muschi. acum 2-3-4 ani, alin nu avea muschi. prin deductie, alin a mancat muschi de vita. teoria budhista ne spune ca alin este ceea ce manaca. deci alin este o vita... incaltata sau desculta? inca nu se stie...
2
5
Are 49, nu 45 de ani! rahat de jurnalism...
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218