REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Alin Stoica, atac la Hagi: „Cu cine vrei, Gică, să joci în Champions League? Ai zero puncte și golaveraj 0-20”

Alin Stoica, atac la Hagi: „Cu cine vrei, Gică, să joci în Champions League? Ai zero puncte și golaveraj 0-20”

Replica API 14 mai 2019 | 00:00 420

Fostul fotbalist Alin Stoica (39 de ani), fiul mijlocașului legendar al Stelei Tudorel Stoica, e foarte aproape să-și ia licența de antrenor, dar nu se ferește să critice Viitorul lui Gică Hagi.

„Trebuie să repornim o nouă reconstrucție, că suntem nicăieri. Probabil foștii mari jucători au rămas cu impresia din 1994, că și Gică Hagi urlă. Cu cine vrei, Gică, să joci în Champions League? Ai zero puncte și golaveraj 0 goluri marcate și 20 luate.

Dacă joci cu Liverpool nici nu se forțează. E vorba de mentalitate. Dacă nu se schimbă mentalitatea, la revedere!”, a declarat Alin Stoica la GSP Live.

În ediția precedentă din play-off-ul Ligii Campionilor, CFR Cluj a fost învinsă de Malmo în turul II, scor 1-2 la general.

Ulterior, CFR Cluj a fost învinsă de Dudelange, campioana Luxemburgului, în play-off-ul Europa League, 2-5 la general.

CUM VREA HAGI SĂ REVOLUȚIONEZE FOTBALUL ROMÂNESC

În ultimul sezon din Europa League, Viitorul a fost eliminată în al doilea tur preliminar de Vitesse Arnhem, după ce în tur a fost egal, 2-2, iar retur olandezii s-au impus cu 3-1.

Gică Hagi chiar a declarat la începutul acestei luni că vrea ca România să protesteze la UEFA față de situația actuală și forul european să dea Ligii 1 cel puțin un loc direct în grupele Ligii, fără să țină cont de coeficient, pe baza tradiției și performanțelor anterioare, reducându-se astfel diferența dintre România și țările puternice din Europa.

„Dacă vrem să ne sculăm, trebuie să facem o hârtie către forurile europene și să spunem că e discriminare. Nu se poate ca România să joace trei tururi preliminare. Coeficientul trebuie să fie luat în calcul la campionatele care vor 4-5 echipe în grupe. Restul, campioanele din Europa, trebuie să fie direct în grupe.

Regula asta ne-a trimis departe. Am fost eliminați din cauza unei hârtii, nu fotbalistic. Diferența dintre noi și țările bogate, care bagă mulți bani, se face doar pe hârtie”, a spus Hagi.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu i-a cerut nimeni lui Hagi sa faca academia ma boule asta i-a placat asta a facut si despre rezultate ia zi tu un singur jucator format de Hagi care joaca intro echipa din prima liga din:Anglia,Italia,Spania,Franta,Germania adica primele campionate din europa.
0
0
In loc sa il sustineti pe Hagi , care a investit tot in Academia lui de copii , a format jucatori , a castigat un Campionat cu copii lui , joaca finala Cupei , voi aruncati cu pietre in el . Cine mortii tai este alin stoica ?!?! Si de ce comparati Academia Hagi cu Urziceni si alte echipe , cand vedeti clar ca aici se cauta o evolutie continua , formeaza jucatori de nivel european .Este singurul care spune lucrurile pe fata si ne deschide capu ma Boilor. Bagamiash pula in gatu vostru de saracii nenorocite , toti care il criticati pe Regele Hagi ! Muisti imbecili
2
2
stoica are dreptate, hagi a fost bun ca jucator, in rest NUMAI AFACERI care sunt inaintea fotbalului, cand normal ar fi fost invers. Daca dupa atata timp nu a fost in stare sa faca o echipa competitiva macar pentru europa legue sa-si aminteasca de corvinul lui lucescu!
2
2
Alin cine?
4
2
Cine plm esti tu, cacariciule? Ai jucat si tu putin prin Super campionatul din Belgia si te dai scula ? Marsh in plm!
3
2
N or sa ne ajute in veci Uefa pentru ca stiu ca la noi patronii isi insusesc banii si apoi baga echipele in insolventa! Vezi comentariul bun de mai jos!
4
0
Ce s-a intamplat cu banii castigati in Champions League de echipe ca CFR Cluj,Urziceni sau Otelul?Astra a fost campioana.a vandut un lot intreg si acum patronul lor este dator la Becali si face ,,omenii" in meciul direct!Unde sunt alde Paszkany sau Bucsaru?Au bagat echipele in insolventa sau le-au desfiintat pur si simplu.Campipana de acum cativa ani,Otelul a incaput pe mana lui Adamescu care a transferat toti banii la firma lui de asigurari!Hagi,cu doua zile inainte de meci in tur preliminar in Europa League,vinde doi jucatori la FCSB,probabil din respect si interes pt.competitie!Vrem moca?
8
0
Cine esti tu A Stoica ? Ai fost un jucator mediocru , tatal tau jos palaria ! Daca nu era G Hagi ca si natiune fotbalistica eram zero ! Felicitari G Hagi pentru tot ce faci !
13
2
Doar un prost ca Hagi putea sa vina cu propunerea asta,a vazut el ca se invart euroi in champions league si hai si eu la pomana.Mai Gheorghe acolo unde vrei tu moca sunt fotbalisti si antrenori nu juniori si antrenori de juniori.
5
8
Dupa ce s-a distrus fotbalul prin patroni care mai de care mai profesionisti - steaua, Dinamo, rapid, Craiova etc- acum vrem egalitate cu cei care joaca pe bune, meseriasi. Vrem dar vrabia malai viseaza.
8
0
Eu propun sa ne sugi pwla la toti romanii !
11
3
eu propun ca in urmatorul sezon, Viitoru' lu' Gica Agi sa joace direct finala Champions League. Pe PC sau PS4, bineinteles...
5
17

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218