REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Alina Dan: Spitalul Mangalia a lucrat la turație minimă!

Alina Dan: Spitalul Mangalia a lucrat la turație minimă!

Replica API 7 mai 2020 | 00:00 4183

Spitalul Mangalia este unul dintre dintre unităţile spitaliceşti suport pentru alte patologii, non Covid, fiind un real ajutor pentru celelalte din județ, cadre medicale din componența spitalului fiind detașate în această perioadă pentru a ajuta unde a fost nevoie. Managerul spitalului, Alina Dan, a vorbit, pentru ziarul Replica, despre problemele cu care s-a confruntat în ultimul timp dar și care este starea de sănătate a celor două asistente infectate cu coronavirus acum 2 săptămâni.

Alina Dan

Suntem o echipă

”Toată lumea a fost înțelegătoare în ultimul timp, am fost o echipă, atât cadrele medicale cât și pacienții și până acum suntem în regulă, la 2 luni de la declanșarea acestei pandemii și sperăm să fie la fel și în continuare. Nu am avut cazuri speciale, colaborarea cu celelalte spitale a fost bună, și noi am preluat bolnavi non-covid de la alte spitale. Am lucrat la turație minimă în această perioadă, ca să avem personal sănătos și apt de muncă”.

”Suntem cu echipamentele în regulă”

În privință dotărilor spitalului, Alina Dan a declarat: ”Am dat toate comenzile pentru aparaturi, în fiecare primim câte ceva, Suntem cu echipamentele în regulă, suntem protejați. Deocamdată, avem un neonatolog detașat la spitalul din Medgidia, dar acesta este singurul cadru medical care ne lipsește.”.

Cele doua asistente infectate cu coronavirus, declarate vindecate

În privința celor două asistente infectate cu coronavirus, veștile sunt bune: ”Cele două asistente au fost testate negativ, adică sunt vindecate, iar în cel mai scurt timp își vor începe activitatea pe care o desfășoară în spital.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu pot sa imi dau seama din poza aia dar, pare buna, da.
2
0
Bravo, Alina!Esti omul potrivit, la locul potrivit!
1
5
In loc sa va bucurati si sa va rugati sa le dea Dumnezeu putere si sanatate celor care va salveaza pe voi care scrierti mizerii pe parinti bunici si copii Nu va doresc sa ajungeti in spital eu am ajund de multe ori si la Mangalia si la Constanta dar daca nu era Dr Avram nu cred ca mai eram printre vii Asa ca respectati medicii nostri chiar merita ca nu se stie cand veti regreta .Cam nimeni nu scapa si ajunge in URGENTA chiar si daca il musca un caine de C.r
0
3
eu am o voba cand nu mi convine ceva SUGI LAMAIA
0
1
Cine lucreaza acolo stie ca reclama e tipica unui om mai degraba politic decat a unui administrator dedicat si competent. Iar astia care comenteaza ca mustele bazaind pe cacat habar nu au ce specializari sunt in spital si de ce se trimir cazuri in Constanta.
4
4
Mi am facut poze la mine in urbe si am trimis la Replica sa imi arat apartenenta politico-profesional-sociala!Poza e facuta inainte sa ma trimita pe teren in Romania,din pacate am declarat prea putini Covrigi
8
1
spitalul mangalia cuib de incompetenti trintori.Numai fraierii ajung acolo,ca sa moara.Orice trimit la Cta,aia sint prea prostovani.Arata parcul ca o mizerie tiganeasca betonata din zabrautiu!Ue pesede,ue iorgus,ue cristian fiu de taran!
12
2
Cineva spune ca au lucrat la turatie maxima trimiterile la spitalele din Constanta,daca este adevarat inseamna ca doamna manager este o mincinoasa cu tupeu de nesimtita.
10
1
au disparut toate boalele si a ramas doar coitul,in spital nu puteai intra decat dus de salvare cat despre cei bolnavi cronici care au murit din cauza lipsei de tratament,au fost trecuti pe liscta virusului asa cum a indicat nelutu tampitul de ministru al apararii,ca al sanatatii neam,muie iohanis,muie penele
9
3
Nu va crapa obrazul de rusine sa mancati asa ceva? Ati inchis spitalul ca niste jigodii acum o luna de frica sa nu va imbolnaviti si ati trimis totul la Constanta asa cum faceti de altfel dintotdeauna. Urla prostia si nesimtirea din voi.
18
2
Daca au lucrat la turatie minima inseamna ca "s-au batut de muste".Daca nu va lipseste nimic, aveti medici ,echipamente, aparatura, materiale de protectie, solutii de dezinfectare , de ce trimiteti cazurile la Constanta?Ce va lipseste:COMPETENTA?
20
2
Alina Dan tine capul sus pentru ca cei ce comenteaza aiurea sunt cei ce nu ajung la struguri si zic ca sunt acrii Nu tu ai impartit curtea spitalului tu ai incercat impreuna cu echipa ta si ati reusit ca spitalului Mangalia sa nu-i lipseasca nimic atat cat s-a putut
13
17
Un om adevarat o femeie care munceste cu spirit de abnegatie un exemplu pentru cei care stau acasa fac conturi false de fb si se lauda ca dau mancare gratis si subventioneaza mancarea pentru batrani .. desi nu au venituri dar le mergea bine la vama
10
22

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614