REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Alina Gorghiu intervine în războiul dintre 'Al Capone' și 'șeful FBI': 'Punem pariu că PSD nu va depune moțiune de cenzură până la sfârșitul legislaturii?!'

Alina Gorghiu intervine în războiul dintre 'Al Capone' și 'șeful FBI': 'Punem pariu că PSD nu va depune moțiune de cenzură până la sfârșitul legislaturii?!'

Replica API 4 decembrie 2019 | 00:00 349

sursa foto: Facebook

Senatorul social-democrat Eugen Teodorovici a anunţat, luni, în plen, depunerea moţiunii simple intitulate „Guvernarea PNL, numele tău este austeritate”, acțiunea care îl vizează pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu. În acest context, senatorul PNL Alina Gorghiu propune un pariu pe Facebook, ea susținând că PSD nu va depune depune moțiune de cenzură până la sfârșitul legislaturii.

„Punem pariu că PSD nu va depune moțiune de cenzură până la sfârșitul legislaturii?!

Argumentele: nu au pentru ce, nu au de ce și nu vor găsi aliați politici. Pe scurt, o astfel de acțiune a PSD este sortită eșecului de la bun început. De ce? Trebuie doar să observi degringolada din acest partid și vei înțelege.

Cum altfel să vii, la nici măcar o lună de la învestirea noului guvern, cu o moțiune împotriva ministrului de Finanțe, Florin Cîțu?

Pentru a spune ce? Că poți da tu, PSD, copy-paste din postările unui politician? E prea de tot! Nu acesta este obiectivul unei moțiuni!

Dacă PSD a intenționat, însă, o manevră sau o platformă de comunicare, pentru a nu pierde și așa interesul din ce în ce mai anemic al susținătorilor săi, a greșit. Pentru că nu fac decât să confirme că nu mai au cum să ascundă dezastrul lăsat în urma propriei guvernări, că scandalul continuu pentru putere este ca la el acasă în interiorul PSD, dar și că reforma mult dorită de electoratul lor este utopie”, scrie Gorghiu pe Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cica e smechera si baga batul prin gard ca daca baga psd-ul motiune trece sigur si pica guvernul si se vad anticipatele pe care si le doresc ca sa ia masurile alea basiste cu care sunt obisnuiti!
2
0
Sint prosti sa devina someri si sa-si scurteze mandatul de parlamentari ?
2
0
Lasati placa cu greaua mostenire ,deveniti obositori.La munca,tineti euro sub control.PSD nu are de ce sa depuna motiune deoarece asteapta rodarea PNLului prin greselile proprii.
7
0
Sa imi sugi piticul sa faci ca inamicu
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218