REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Alina Pușcaș a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil. Soțul ei nu se aștepta la asta

Alina Pușcaș a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil. Soțul ei nu se aștepta la asta

Replica API 3 aprilie 2019 | 00:00 501

Alina Pușcaș

Alina Pușcaș este gravidă pentru a treia oară și a dezvăluit care este sexul copilul. Soțul ei, doctorul stomatolog Mihai Stoenescu, nu se aștepta ca cel de-al treilea copil să fie tot o fetiță.

Alina Pușcaș a dezvăluit faptul că ea și soțul ei vor avea împreună încă o fetiță, iar acest lucru l-a luat prin surprindere pe el, dat fiind faptul că se aștepta ca cel de-al treilea copil să fie un băiețel.

Actrița și prezentatoarea tv a confirmat faptul că este gravidă și va aduce pe lume cea de-a treia fetiță căreia încă i-a găsit un nume potrivit. Potrivit declarațiilor făcute la Antena 1, Alina se va opri la trei copii, pentru că va naște și acum prin cezariană, iar acest lucru ar putea crea complicații pe viitor.

„Sunt însărcinată a treia oară, va fi și ultima. Nu mai am voie, pentru că am făcut cezariană de la prima, deci, este ultima șansă. Mihai ar fi vrut să avem gemeni, dar nu ne-a ieșit… Este fetiță! E distrus Mihai! Glumesc, e distrus la modul că el visa să facă o ceată de băieți, nu să fie dominat de fete, acolo, în casă. Și-acum vom fi eu – Scorpion, Melisa – Scorpion, fata asta – Leoaică. Nu știm ce nume are, de-asta i-am zis doar „fata”. Nu am nume, aștept propuneri… A fost o sarcină dificilă de la început. De fapt, primele două luni, decembrie și ianuarie, în care m-am simțit foarte rău, tot ce nu am simțit la celelalte două sarcini am avut acum! Din februarie însă, mi-a trecut ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, a declarat Alina Pușcaș.

„Viața de mămică este solicitantă. Pare că pot să fac față. Mă descurc. E obositor, solicitant, dar e foarte frumos. Sunt eu, este Mihai, avem o bonă și bunica din când în când, pentru că are o vârstă și nu pot să o solicit foarte mult. Sunt genul de mamă care le spune nu destul de des.

Nu sunt o mamă care crede că tot ce cere copilul este bine și nici genul de mamă care își cocoloșește copiii. Trebuie să ia cumva viața în piept, nu pot să-i țin tot timpul sub aripa mea”, a declarat Alina Pușcaș, pentru revista Viva. De curând, vedeta a povestit și prin ce întâmplări neplăcute a trecut cu bonele copiilor ei.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
semeni cu ma - ta ....
2
0
cine mai e si asta de e stire ca s-a futut?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218