REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Alina Pușcaș este din nou însărcinată! Va deveni mămică pentru a treia oară

Alina Pușcaș este din nou însărcinată! Va deveni mămică pentru a treia oară

Replica API 10 ianuarie 2019 | 00:00 442

Valul de graviduțe de la Antenă nu s-a oprit! Încă o viitoare mămică urmează să apară în showbiz-ul românesc, după ce postul de televiziune unde acestea activează pare că se va transforma ușor, ușor într-o creșă. După ce mai multe prezentatoare TV de la Antena 1 au anunțat marea veste, acum a venit și rândul actriței Alina Pușcaș. Vedeta va deveni mămică pentru a treia oară, pregătindu-se intens pentru noul rol.

Încă o graviduță în showbiz-ul românesc! Antena 1 se pregătește să devină o adevărată creșă, după ce Mirela Vaida, Simona Gherghe, Gabriela Cristea și Andreea Bălan au anuțat recent că se pregătesc din nou să treacă prin una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor.

Acum a venit și rândul îndrăgitei actrițe din „Fructul oprit”, Alina Pușcaș, să se pregătească din nou de ipostază de proaspătă mămică, după ce s-a aflat că vedeta este din nou însărcinată, potrivit informațiilor oferite de Spy News.

Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales dacă luam în considerare faptul că se vehiculează că Alina Pușcaș ar fi ținut ascuns acest lucru până acum. Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” mai are doi copii, o fetiță și un băiat, pe nume Melissa și Alexandru. „O să concepem şi un al treilea copil la un moment dat. Medicul mi-a zis să fac neapărat pauză de doi ani. Primele două sarcini au fost foarte apropiate”, spunea Alina Puşcaş în urmă cu aproape doi ani, după botezul fiicei, semn că Alina și soțul ei, Mihai Stoenescu, plănuiau deja venirea pe lume a celui de-al treilea bebe.

„Viața de mămică este solicitantă. Pare că pot să fac față. Mă descurc. E obositor, solicitant, dar e foarte frumos. Sunt eu, este Mihai, avem o bonă și bunica din când în când, pentru că are o vârstă și nu pot să o solicit foarte mult. Sunt genul de mamă care le spune nu destul de des. Nu sunt o mamă care crede că tot ce cere copilul este bine și nici genul de mamă care își cocoloșește copiii. Trebuie să ia cumva viața în piept, nu pot să-i țin tot timpul sub aripa mea”, a declarat Alina Pușcaș, pentru revista Viva. De curând, vedeta a povestit și prin ce întâmplări neplăcute a trecut cu bonele copiilor ei.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astea au cu ce sa-i creasca, nu sunt ca tiganii!
3
0
De la doi in sus deja esti iepuroaica!!!
2
1
Devii mama la prima nastere. Dupa aceea ai copii . Nu va intra in cap exprimarea ?II va spune a treia mea mamica ?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218