REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Alina Pușcău, infectată cu COVID-19. Modelul a făcut anunțul în lacrimi pe internet

Alina Pușcău, infectată cu COVID-19. Modelul a făcut anunțul în lacrimi pe internet

Replica API 28 septembrie 2021 | 00:00 915

Alina Pușcău se numără printre victimele nemilosului virus, COVID-19. Modelul a anunțat că a fost depistată cu noul coronavirus și mai mult deecât atât, Alina a declarat, în lacrimi, că este infectată cu tulpina Delta a bolii, scrie spynews.ro

Alina Pușcău trece prin momente cumplite, asta pentru că se numără printre victimele nemilosului virus care a pus stăpânire pe o întreagă populație, COVID-19. Așadar, în lacrimi, modelul a făcut anunțul pe Instagram și le-a povestit fanilor săi cum se simte.

Alina Pușcău, depistată cu COVID-19. Vedeta a fost infectată cu tulpina Delta

Celebrul model, Alina Pușcău, este infectată cu COVID-19, iar vedeta a făcut anunțul în lacrimi pe internet, povestindu-le fanilor cum se simte și care este starea ei de sănătate în acest moment, explicând că este contaminată cu tulpina Delta a virusului.

Astfel, vedeta le-a explicat fanilor de pe Instagram că are stări de vomă, amețeală și dureri de cap și mai mult decât atât, Alina Pușcău a spus că virusul îi atacă organele. De asemenea, modelul le-a mai povestit internauților că nici măcar nu poate să stea în picioare din cauza stării de rău.

Totodată, Alina Pușcău i-a sfătuit pe internauți să ia toată această situație în serios, respectiv acest virus și i-a îndrumat să meargă și să se imunizeze împotriva COVID-19.

„Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contactat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos”, a spus Alina Pușcău pe Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
celebrul model ? poate la ea pe scara blocului .
3
0
Resapata asta are alte boli mai grave decat raceala adica sida, sifilis, etc
8
0
rabla sparta rau a ramas fara bani si acum a facut bts ! putoarea a inpuscat cateva miute ca zice ca are cov bts !
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367