REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Alina Sorescu s-a transformat într-o adevărată divă! Despărțirea de Ciucu îi priește

Alina Sorescu s-a transformat într-o adevărată divă! Despărțirea de Ciucu îi priește

Replica API 6 august 2022 | 00:00 1688

Nu știm care este secretul, dar Alina Sorescu reușește în 2022 să surpindă din toate punctele de vedere. Deși este în mijlocul unei tornade, cu un divorț complicat cu Alexandru Ciucu și o bătălie crâncenă pentru custodia copiilor, artista pare să-și fi păstrat zâmbetul cald și aspectul fizic impecabil.

Alina Sorescu

Și ca să condimenteze un pic lucrurile, în această vară parcă s-a transformat într-o adevărată divă. Cel puțin așa ne indică cele mai recente fotografii apărute în spațiul online. Să înțelegem că-i priește despărțirea de afaceristul Alexandru Ciucu?

Pe Alina Sorescu o ştim de mică. Vedetă încă de la o vârstă fragedă, cântăreața a fost mereu o figură discretă, care a evitat scandalurile și problemele. Iar dacă le-a avut, le-a ținut departe de ochii curioșilor. Din păcate, drama actuală din viața ei n-a putut fi pitită. De altfel, nici nu avea cum în vremurile pe care le trăim. După 12 ani de căsnicie și 14 ani de iubire, Alina Sorescu a ajuns la capătul relației cu Alexandru Ciucu, iar finalul este unul de coșmar.

Ei bine, la câteva luni de la despărțire, Alina Sorescu pare să fie într-o formă excelentă. Îndrăgita solistă arată superb în ultimele fotografii apărute în mediul online.

Imaginile au fost publicate chiar de Alina Sorescu pe pagina ei de Instagram. În vârstă de 36 de ani, vedeta oferă o lecție de eleganță și rafinament într-o ținută albastră.

Divorț complicat pentru Alina Sorescu. Ce priorități are fosta parteneră a lui Ciucu

Recent, frumoasa vedetă ne-a mărturisit că se va lupta până în pânzele albe pentru custodia celor două fetițe pe care le are cu afaceristul Alexandru Ciucu. Mama drăgălașelor Elena Carolina şi Ana Raisa a transmis că procesul va începe abia în toamnă și ar putea dura câțiva ani. Totodată, vedeta s-a plâns că în presă au apărut articole „menite” să o discrediteze.

„Observ că în ultima vreme, imediat după cea de-a două decizie a instanței privind domiciliul fetițelor la mine, apar în presă articole menite să mă discretiteze. Nu este nimic adevărat și e firesc să mă apar în astfel de situații.

Firma mea nu este în faliment, informațiile au fost interpretate eronat în mod voit. Și nu am o altă relație, așa cum s-a vehiculat. Prioritățile mele sunt fetițele și activitatea mea profesională”, a declarat Alina Sorescu, scrie Click!.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Individa are cica 12 albume . Poate cineva sa fredoneze macar una din melodiile ei ? Si in aceasta vara parca s-a transformat intr-o adevarata diva.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218