REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Alo, 112? „Să vină Poliţia, se dă mită electorală în judeţ!”

Alo, 112? „Să vină Poliţia, se dă mită electorală în judeţ!”

Replica API 16 mai 2016 | 23:53 460

Campania electorală la Constanţa:

Campania electorală la Constanţa:

Pentru cei care se plângeau că, în această campanie electorală, avem parte doar de candidaţi care ezită să-şi expună proiectele sau să intre în dezbatere, iată că lucrurile încep să se mai anime! Candidaţii au început să „livreze”, pe conturile de socializare, programele pentru dezvoltarea localităţilor unde candidează, militanţii sunt pe străzi împărţind pliante şi, după ce candidatul PSD pentru comuna Cogelac a sunat la 112 să anunţe o „mită electorală” care nu s-a confirmat, şi alţi politicieni au început să reclame tot soiul de situaţii dubioase!

La Năvodari, spre exemplu, liberalii au reclamat că se dă mită electorală sub formă de cafea – situaţie încă neconfirmată de Poliţie, iar candidatul liberal la primărie, Marilena Dragnea, a susţinut că actualul primar interimar al oraşului, Florin Chelaru (candidatul PSD) intimidază oamenii! „PSD Năvodari nu se dezice nici în această campanie electorală de vechile practici extremiste de intimidare şi ameninţare îndreptate împotriva cetăţenilor. Îi asigurăm pe toţi cetăţenii acestui oraş că vom face tot ceea ce ne stă în putere pentru a opri teroarea pe care reprezentanţii Primăriei şi ai PSD încearcă să o instituie în oraş.

De asemenea, Partidul Naţional Liberal este alături de cetăţenii oraşului, pe care îi va proteja de orice formă de presiune şi intimidare din partea unei administraţii abuzive”, a afirmat candidatul liberal la Primăria Năvodari, Marilena Dragnea. Comentariul a venit în contextul în care, susţin liberalii, „numeroşi agenţi economici susţin că sunt ameninţaţi pentru că şi-au declarat sprijinul faţă de candidatul Partidului Naţional Liberal la Primăria Năvodari, Marilena Dragnea, şi au acceptat ca afişele de campanie să fie amplasate pe proprietăţile lor private”.

De precizat că şi reprezentanţi ai PMP au reclamat că în Năvodari agenţii econimici se tem să pună afişe pe proprietăţile lor, altele decât cu candidatul PSD. La Eforie în schimb, reprezentanţii PSD au fost cei care au reclamat liberalii pentru o presupusă mită electorală! „La Complexul Crişana, împreună cu peste 60 de locuitori ai oraşului discutam ce îşi doresc ei să facă noul primar, când ne-am trezit cu... Poliţia!

Ancuţa Ghena, fiica doamnei Laura Ghena, consilier PSD în echipa d-lui primar a reclamat la 112 că la Crişana se mănâncă mici şi se consumă băuturi alcoolice! Poliţia a venit, a constatat că faptele nu se confirmă şi oamenii legii au plecat”, a explicat candidatul PNL la Primăria Eforie, Robert Şerban, situaţia.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614