REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ALO, domnii de la CET! Pentru ce aţi făcut revizii? Să ne ţineţi în frig pentru că aveţi avarii?!?

ALO, domnii de la CET! Pentru ce aţi făcut revizii? Să ne ţineţi în frig pentru că aveţi avarii?!?

Replica API 8 noiembrie 2017 | 00:36 296

Autoritățiile par să ignore faptul că în ultima săptămână o parte din cetățenii municipiului Constanța au îndurat și îndură zile bune de lipsă de căldură și apă caldă din cauza avarilor care curg pe bandă rulantă la CET. Nu este normal ca după lungi revizii, verificări, probe care privează pentru câteva zile pe an întreg orașul de apă caldă, avariile să apară „surprinzător” și să lase în luna noiembrie copii, bătrâni să înghețe în propriile case.

Luăm cel mai „bun” exemplu care s-a petrecut recent. Vineri, Electrocentrale Constanța a înregistrat o avarie în zona Piața CET. Desigur, nu a fost rezolvată după cum am prezentat într-un material anterior pe motiv că nu existau piesele de schimb pentru a remedia defecțiunea survenită. Sâmbătă, se lucra intens la fața locului, traficul fiind restricționat pentru ca muncitorii să își facă treaba. Duminică nu era nimeni la fața locului, zona unde a fost localizată defecțiunea, fiind împrejmuită doar de gardul care semnaliza șantierul.

Evident, locuitorii din Piața CET au rămas tot pe frig. Luni, Electrocentrale Constanța anunța, din nou, aceeași avarie, ba mai mult, erau chiar două în același cartier, cea de-a doua fiind de o mai mare însemnătate, afectate fiind zonele Piața CET, bd. Aurel Vlaicu (între CET și pod tramvai), Km. 5. Faleza Sud, Abator, Centru Scafandri. Desigur, aceasta a fost remediată. Însă defecțiunea de vineri nu fusese remediată în cursul zilei de luni, seara constănțenii din zonă fiind revoltați de faptul că stau tot în frig, în propriile locuințe.

Să sperăm că cei care stau în Poarta 6 nu vor avea aceeași soartă precum cei de la CET, ținând cont că și la ei în zonă a survenit o avarie marți. Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 186. 187, în zona Poarta 6. Cu siguranță, facturile celor din zonă nu vor fi mai mici, căci diferența pe care o plăteau pe acele zile de încălzire se duce pe pastile și tratamente pentru răceală. „Norocul” locuitorilor că nu este plină iarnă, iar afară nu se înregistrează temperaturi geroase.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
incepand cu 89 nu au avut ca scop decat jecmanirea Romaniei.Ceausescu a fost singurul conducator care scosese Romania din evul intunecat,nu mediu.s-a ajuns inapoi la zone cu analfabeti,saracie crunta,mizerie,lipsa apa energie electrica.a revenit epoca ciocoilor moderni,la sate sunt din nou baroni si sclavi.Cat despre Radet,s-a dorit distrugerea unui sistem centralizat care era mult mai sigur decat sute de mii de potentiale bombe adica centralele pe gaze.nu toata lumea are bani de sisteme performante si asta produce catastrofe mai ales unde stau batrani singuri.Sa auzim de bine in noul an.
0
0
Psd ce a a facut ceausescu astia nici nu poate sa repara dar sa mai construiasca asa ceva
1
0
Si daca ar fi de buna credinta cei de la radet, acum e prea tarziu sa mai faca ceva. Absolut toata reteaua de distributie primara e expirata si ciuruita. Merg mai departe si va spun ca si daca ne-ar da UE cateva zeci de milioane de euro sa o inlocuim, tot faliment ar scrie pe Radet. Singura forma in care se mai poate pastra ceva din actualul sistem e transformarea punctelor termice - care apropo sunt toate modernizate, in micro centrale pe gaze. Radet-ul poate sa mai stea sub perfuzie cativa ani, dar finalul e unul deja unul cunoscut.
4
0
Voi astia de la CET si RADET ce ati facut asta vara ? Ati stat cu burtile la soare in vacante exotice ? E o vorba din batrini, iarna iti faci car si vara sanie , dar la noi nu mai e valabil ca e democratie ! Va mai mirati ca populatia se debranseaza !
5
0
Lasati oamenii sa isi puna gaze..regiile astea sunt falimentare..
5
1
Acolo 3 avarie cet
1
0
Bai, una e CET-ul, alta e RADET-ul. Unii produc, altii transporta. Revizia se face la producator. Tevile nu sunt schimbate din anii 70-80.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108