REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ALO, Primăria! Când adunaţi MAIDANEZII din FALEZĂ Nord?

ALO, Primăria! Când adunaţi MAIDANEZII din FALEZĂ Nord?

Replica API 13 iulie 2020 | 00:00 1592

Cu toate că pe marginea acestui subiect s-a scris foarte mult, iată că nimeni nu face nimic. Este vorba despre câinii maidanezi prezenți pe plajele de Constanța, mai precis pe cea de la 3 Papuci. Reclamațiile constănțenilor curg, acestora fiindu-le teamă să mai treacă prin zonă nu numai, din cauza agresivității patrupedelor ci și de teama de a nu contacta vreo boală transmisă de căpușele prezente în blana câinilor.

De data aceasta câinii nu aleargă după trecători ci, toropiți probabil de caniculă, se odihnesc la umbra precară făcută de o baracă. Locul găsit este unul strategic, în imediata apropiere aflându-se un semn amplasat de reprezentanții primăriei unde se interzice cu desăvârșire… ACCESUL CU CÂINI. Din păcate, oricât de inteligenți ar fi, aceștia nu par a ști să citească, astfel că prezența lor o să nemulțumească în continuare vizitatorii plajei.

Nemulțumirea legată de prezența patrupelor în zonă este în continuare foarte mare, foarte multe familii temându-se pentru integritatea fizică a copiilor lor. Cei mai mulți se întreabă de ce nimeni nu face nimic astfel încât accesul pe plajă să se facă în siguranță.

Citește și:

O HAITĂ de CÂINI face RAVAGII pe PLAJĂ, în FALEZĂ NORD! VIDEO

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
s-o adune pe mata, stoiane
1
0
Desigur, cred ca fiecare animal ce convietuieste intr o comunitate unde traiesc si oameni si sau alte specii de animale, evident trebuie sa aiba un comportament conform criteriilor de bun simt. Omul in tot acest regn, s-a plasat in varful lantului trofic si prin egoism a acaparat si distrus tot ce se afla in jurul lui, fara exceptii. Daca o natiune civilizata s-ar putea numi si evoluata, atunci ar putea convietuii in perfecta armonie cu mediul inconjurator, chiar si cu rozatoarele. Daca ar fi cineva mai civilizat probabil si noi am fi considerati rozatoare in contextul degradarii planetei.
0
2
Nu ma nici o natiune civilizata nu respecta natura in totaliatea ei,peste tot sa da cu otrava contra soarecilor si sobolanilor,se da cu insecticid caci altfel oameni sunt mancati de tantari sau muste,se aduna caini vagabonzi pentru ca oameni si mai ales copiii sa nu fie atacati de animalele astea,s-au poate tu nu ai auzit despre romani care au fost trimisi in spitale de caini sau chiar si omorati. Daca era vorba de apararea padurilor atunci da,taierea pomilor de dupa 1990 s-a facut intr-un mod criminal.
5
5
Bai reporter de kk capusele sunt in iarba ...nu pe caini....sa va dea dimnezeu dupa inima si suflet.lasati animalele in pace.drogatii de pe straxi nu ai vedeti de aia nu va este frics..tara de kk reporter rtd
6
7
La acest imobil urla un caine toata noaptea. Poate se sesizeaza cei care trebuie sa ia masuri. Nu putem sa dormim noaptea.
8
5
Ai comision de la hingheri,stoicel?
7
7
Voi astia care iubiti cainii vagabonzi daca nu-i adoptati aunci mergeti si traiti alaturi de ei pe strazi, in parcuri, pe plaje etc. Mancati din gunoaie, stati imputiti plini de purici, capuse. Ar fi cazul sa empatizati cu ei.
12
7
Talharii cand vor fi adunati? Trei turisti moldoveni au fost atacati si agresati in Tabacarie.
10
0
Exact, husene. Daca omul are dreptul sa manance carnea porcilor, sa dam si porcilor un drept in oglinda. Handicapati mental.
4
7
baiat rau fagadau insira in continuare popice pe toate trotuarele, doar, doar cainii se vor feri de ele si-i va lovi masinile.
5
1
sa le dam la muie la toti iubitori de animale... Sa ai duca la ei acasa
9
11
Atata timp, cat omul se pune mai presus de regnul animal sau vegetal, o sa actioneze distructiv. Omul trebuie sa isi dea seama ca nu doar oamenii au drepturi pe pamantul asta.Cainii, pisicile si orice alta forma de viata trebuie respectata intocmai. Tocmai d-asta va plangeti ca duceti o viata de rahat, pentru ca nu stiti sa respectati si natura cu toata creatia ei.
12
4
duceti-va dracului toti care exagerati cu ciini , ca va musca pe voi sau copii . va musca ptr. ca santeti cu dracul in voi
9
10
si la profi pe soveja????????
5
10
Maidanezii din primarie incepand cu Babu.
14
3
stoian, aceasta perhaita a replicii, cu singurul subiect : cainii si hingherii.. ziar de kkt, jurnalisti de s. h.
10
13
Probabil ii lasa sa mai creasca un pic, pentru ca sunt cam mici, si abia dupa aia ii aduna
8
5
pe ma-ta ziar de cacat
12
19

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367