REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Alo, Primăria?! La primul vânt au ZBURAT ACOPERIȘURILE de la locuinţele sociale şi de la ANL în Eforie!

Alo, Primăria?! La primul vânt au ZBURAT ACOPERIȘURILE de la locuinţele sociale şi de la ANL în Eforie!

Replica API 19 ianuarie 2018 | 00:00 509

Lucrări de mântuială!?! VIDEO

Lucrări de mântuială!?! VIDEO

Vremea rea s-a instalat la Constanța! Nu mai este o noutate. Cod galben de vânt și ninsori, apoi cod portocaliu. Și, chiar dacă toate se voiau a fi bune și frumoase, iată că nu a fost deloc așa. Nici oamenii nu au ascultat de avertizări, s-au aventurat la drum și astfel au început necazurile. Blocaje, vehicule derapate, accidente rutiere, autotrenuri răsturnate pe carosabil, drumuri închise, trafic rutier paralizat. Însă, au apărut și nefericitele evenimente provocate de vânt. Panouri publicitare puse la pământ, ghirlande luminoase căzute pe carosabil, copaci căzuți, inclusiv peste mașini, stâlpi, chiar și garduri sau pereți ai unor imobile, localități întregi lăsate fără apă și curent electric. Situația nu a fost alta nici la Eforie! Aici, vântul puternic a smuls tabla acoperișurilor de la locuințele sociale și de la blocurile ANL. Primarul Robert Nicolae Şerban a declarat că lucrările la locuințele sociale au fost finalizate în perioada anilor 2007 - 2008, iar în 2009 blocurile ANL. ”Mâine (vineri, 19 ianuarie) vom face o evaluare a pagubei și vom stabili dacă vom trage la răspundere firmele care s-au ocupat de lucrări. Momentan, prioritatea noastră este degajarea drumurilor”, a spus el. Totodată, precizăm că, tot în Eforie, au zburat și acoperișurile mai multor locuințe private, dar au fost dărâmate și coșurile de fum.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce a-ti scos ma comentariile de la articolul cu TOTO magnificul de la eforie ! Ii e frica lui Robertica ! Se ridica lumea usor usor o sa vedeti voi ! A inceput JIHADUL LA EFORIE ! NU MAI ESTE MULT !
0
0
De ce nu se poate comenta la celelalte articole despre Eforie? Cei de la replica sunt mana in mana cu primarul Eforiei Robert?
0
0
Vorbiti cu Toto si nasu ca va rezolva ei! Blocul abia sta si PNL-ul va da afara din case! Vrem demisia primarului spagar Serban Robert
1
2
Domn primar demisia!!
1
2
Blocul cu prcina are in jur de 8 ani .Termenul de garantie a expirat
4
1
lucrarea era in garantie !
0
0
esti cam dus cu pluta baete.
2
0
Pai le-am construit ca pentru puturosi. Muncitorii stau in frig si putorile subventie la caldura. Acum sa ii aerisim si pe ei.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218