REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

‘Alta care nu și-a luat pastilele’: Au apărut escrocii care se dau drept masoni şi promit putere și avere

‘Alta care nu și-a luat pastilele’: Au apărut escrocii care se dau drept masoni şi promit putere și avere

Replica API 23 aprilie 2018 | 00:00 227

Sub genericul: ”Ce prostii le-au mai tunat unora prin cap”, vă prezentăm cea mai nouă găselniță a unor ”templieri” care, probabil după ce au epuizat toate variantele ”normale” prin care să prostească lumea, în vederea obținerii unor câștiguri, acum trec la cele ”anormale”. Astfel, escrocii s-au transformat dintr-o dată în”masoni” (dar care numai masoni nu sunt), încearcând să atragă oamenii ”slabi de înger”, folosindu-se de o postare pe Facebook, cu un mesaj de tot râsul.

Celor interesați li se promit avantaje fel de fel: ”faima, avere, bogăție, bani, avere, realizare de viață puteri, și pentru a atinge dorințele”, după cum se arată în mesajul postat. Pentru ca informația să fie asimilată și mai ușor, mesajul este însoțit și de două imagini mistice, una reprezentând mai multe persoane îmbrăcate în pelerine roșii, semânând a personaje din filmele cu acțiune medievală, iar cealaltă reprezentând o ”natură moartă”, cu un craniu, trei manuscrise cu simboluri sataniste și încă 2-3 obiecte din aceeași perioadă.

Altfel spus, cu un mesaj conceput ca pentru proști, cu două imagini din perioada marcată de ”Ciuma Bubonică”, încearcă unele persoane, în 2018, să atragă persoane de partea ”Illuminaților”, promițând bani și alte cele.

Redăm mesajul exact așa cum apare în mediul onine: ”Mesaj din marele templu al Illuminati și roșu Alter non-imposibilitate, orice ai căuta pe care te alături de noi, faima, avere, bogăție, bani, avere, realizare de viață puteri, și pentru a atinge dorințele. În cazul în care interesat WhatsApp +17275095455. Avertizare! Nu ne contactați dacă nu sunteți interest”.

Doar că efectul nu a fost cel scontat. În afară de câteva persoane care păreau mai ”spirituale” și care au lăsat comentarii legate de Dumnezeu, Biblie, Isus etc, restul comentatorilor se pare că au râs copios. Iată câteva comentarii lăsate de internauți:

”Nu aș da eu de voi când am câteva beri la bord, ca v-aș da eu bogăție ”

”Partikip”

”Și dacă nu căutăm nimic, nu ne putem alătura? :))))”

”S-au emancipat vrăjitoarele! Și-au făcut Lojă, nebunele! ”

”Ea vorbește de bogații și avere, dar e ruptă de foame, are haine de sh și profilul arată fake. Hai sictir ”

”De ce nu dau oare de ei când sunt băut ca le-aș da numai satană”.

”Alta care nu și-a luat pastilele :) ”

Ca să nu mai punem că persoana care a făcut această postare pe Facebook, Najline Frost‎, o femeie din Los Angeles, potrivit profilului său, numai a persoană plină de bani și cu putere nu arată, în ciuda a ceea ce promite eventualilor ”botaniști”. A nu se confunda cu alte organizații, chiar și religioase, al căror scop este non-profit.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Media la care maninc rahat se bazeza pe aceste informati.sustin statul mafiot si justitia independenta.
2
1
va mai amintiti de filmul PACALA? ce spune Pacala cand este intrebat din ce traieste, el raspunde asa : DIN PROSTIA ALTORA ............. sunt multi care traiesc doar din prostia altora, si nu doar masonii astia, si politicienii care va tot prostesc zi de zi, dar si popii care va pun sa pupati toate moastele facandu-va sa traiti pe SPERANTE FALSE
9
0
Dar popalaii si calugarii nu fac acelasi lucru , tot pe banii prostilor ?
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614