rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 23 mai
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Alte acuzații ȘOCANTE: după două foarfece, chirurgul de la Spitalul Militar ar fi UITAT și gheme de ațe de sutură în altă pacientă!

La începutul acestei săptămâni, în spațiul public, au apărut acuzații extrem de grave la adresa dr. Gheorghe Ștefan, șeful Secției de Chirurgie din cadrul Spitalului Militar Constanța – privind faptul că, în urma unei intervenții chirurgicale, ar fi uitat două foarfece în cavitatea abdominală a unei paciente, iar în alt caz, ar fi comis o eroare medicală care ar fi dus la pierderea unui rinichi. Un al treilea caz în care dr. Ștefan ar fi comis o eroare medicală, uitând în cavitatea abdominală „adunături de fire de sutură”, iese la suprafață!

După cele două cazuri prezentate în spațiul public, la începutul acestei săptămâni, situația unui al treilea pacient operat de chirurgul Gheorghe Ștefan, în cadrul Spitalului Militar Constanța, care ar fi avut de suferit în urma intervenției chirurgicale din cauza unor erori, este făcută publică. Este vorba despre o pacientă din Constanța, care a fost operată, în iulie 2014 pentru apendicită acută cangrenoasă, potrivit Libertatea.ro.

După intervenția chirurgicală, pacienta a fost externată, având o evoluție postoperatorie favorabilă. Dar, susține ea, inclusiv în fața magistraților de la Judecătoria Constanța, starea de sănătate a continuat să fie proastă și deși s-a prezentat în patru rânduri la consultație la dr. Gheorghe Ștefan – la șapte zile, la 14 zile, la patru luni și ulterior la zece luni de la operație – acesta nu a luat nici o măsură pentru a afla de ce pacienta continuă să acuze stări de rău.

Drept pentru care, spune femeia, aceasta s-a adresat unor instituții private din Constanța, respectiv cadrelor medicale de la Ovidiu Clinical Hospital, unde i-a fost realizată o ecografie și a descoperit că are două „granuloame de ață”. A fost supusă unei intervenții chirurgicale, în noiembrie 2015 și –au fost extrase două bucăți de ață. După o lună, femeia a mers la o altă clinică privată, Rocomedicor, unde s-a intervenit asupra țesutului puternic infectat, având „fistulă abdominală postoperatorie, abces parietal, pentru care se intervine chirurgical și se face excizia traiectului fistulos ce conduce la un conglomerat de fire vechi de sutură”.

În fața instanței, potrivit Libertatea.ro, dr. Gheorghe Ștefan nu recunoaște existența celor patru consultații ulterioare operației, subliniază că în opinia lui nu există niciun raport de cauzalitate între intervenția pentru apendicită și manifestările ulterioare ale sănătății pacientei, dă vina pe condițiile de lucru, pe dotările insuficiente, pe echipamentul de diagnostic și tratament și inclusiv pe posibilitatea unor infecții nosocomiale. Inclusiv, spune Libertaeta, chirurgul constănțean susține că de fapt pacienta vrea doar să se îmbogățească. Căci, în fața instanței, pacienta a solicitat 10.000 daune materiale, 50.000 daune morale și plata cheltuielilor de judecată.

Pe 5 noiembrie a.c., magistrații Judecătoriei Constanța dau decizia în acest dosar, admițând în parte cererea reclamantei și încuviințează daune de aproximativ 7.000 de lei. Dar sentința nu este definitivă. De menționat că pacienta a dat în judecată atât chirurgul, dr. Gheorghe Ștefan, cât și Spitalul Militar Constanța, pentru răspundere delictuală și pretenții.

„Admite în parte cererea de chemare în judecată şi în consecinţă dispune : Obligă pârâții la plata în solidar către reclamantă a sumei de 1593 lei, ce reprezintă cuantumul prejudiciului material suferit de către reclamantă. Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 500 euro, în echivalent lei la momentul plăţii, ce reprezintă cuantumul prejudiciului moral suferit de către reclamantă. Obligă pârâții la plata în solidar către reclamantă a sumei de 4000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată.

Admite în parte cererea de chemare în garanție formulată de către pârâtul xxx și în consecință dispune : Obligă chemata în garanție la plata către pârât a sumei de 796,50 lei cu titlu de jumătate din cuantumul prejudiciului material, respectiv suma de 2000 lei cu titlu de jumătate din cuantumul cheltuielilor de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria Constanţa şi se va judeca de către Tribunalul Constanţa. Pronunţată la data de 05.11.2018, în conformitate cu prevederile art. 402 din CPC sub rezerva art. 396 alin. 2 din CPC raportat la art. 401 alin. 2 teza ultimă din CPC”, este decizia instanței de judecată.

Anchetă la nivelul Ministerului Apărării Naționale

În altă ordine de idei, potrivit Ministerului Apărării Naționale, la nivelul Direcției Medicale – în subordinea căreia se află unitățile spitalicești din rețeaua ministerului – a fost demarată o anchetă, arată Libertatea. „Comanda Spitalului Militar Constanța a fost chemată la raport, se vor face cercetări de către o comisie, pentru verificarea în detaliu și stabilirea, după caz, a măsurilor administrative sau disciplinare ce se impun a fi luate”, se arată în răspunsul transmis de reprezentanții ministerului de resort.

Părerile sunt împărțite: „Dr. Ștefan mi-a salvat viața!”

După apariția în spațiul public a acuzațiilor împotriva dr. Gheorghe Ștefan, părerile sunt împărțite. Pe de o parte, au apărut voci din rândul colegilor medici care spun că o parte dintre evenimente erau cunoscute în lumea medicală. Pe de altă parte, sunt numeroși pacienți care îi iau apărarea medicului, arătând că au fost operați de acesta și nu au avut nicio problemă ulterioară. „Îl stimez pe domnul dr. Gheorghe Ștefan, la așa om, așa caracter, să dea Dumnezeu să treceți cu bine de dușmanii care vă vor răul”, „Acest chirurg m-a operat și totul a decurs foarte bine. Și tatăl meu a fost operat de două ori, cu succes. Mulțumesc din suflet, domnului doctor Ștefan pentru tot!”, „Și eu am fost operat de două ori de medicul Ștefan, în 2008 și 2010, dar mă simt foarte bine”, „Acest medic a salvat viața fiului meu, este un medic foarte bun” – sunt doar câteva dintre mesajele transmise cotidianului „Replica”. Pe de altă parte, se impune menționat că sunt și mesaje în care este acuzată practica luării de șpagă, cât și „mâncătoria” din lumea medicală.

F.B.

Sursă: Libertatea

Citește și: ȘOCANT! Chirurg de la Spitalul Militar Constanța acuzat că... a UITAT DOUĂ FOARFECE într-o pacientă!

sâmbătă, 10 noiembrie 20185032
Comentarii

00Dan(31 ian 12:32)
Dr mihailov claudia spagara
01hidrocel(22 noi 07:17)
daca la toate judecatile dr stefan iese bine acest ziar trebuie distrus si sa plateasca un miliard lei noi omului pentru ceia ce ia facut....iar daca e invers dr sa plece la pensie....in primul rand nu a operat singur a mai fost si mana a doua hai sa zicem o pensa uitata dar nu 2 cred ca aici e foarte grava acuzatia.....
02Dorele(15 noi 19:00)
Eu nu-mi mai gasesc drujba!!!!!!!
11gopo(12 noi 08:01)
sa iasa dl colonel dr la declaratii si sa infirme sau sa confirme deasemeni numele pacientei
30Canaliilor(11 noi 20:11)
Libarcile veninoase care scuipa cacat fermentat, singurul lor produs, ar trebui deportate intr-o lume fara medici, fara nimic civilizat. Toate gunoaiele in stare de nimic in viata au pareri, pe rubricile de comentarii, despre oameni carora nu le ajung nici pana la calcaie. Jeguri demente, apucati-va si mai faceti ceva si cu viata voastra, netrebnici genetic.
19Nu sunt avocatul lui(9 noi 21:19)
V-ati pus in gand sa distrugeti omul asta? A facut, a dres dupa aduceri aminte.Cand se face o operatie de extragere a ustensilelor uitate nu se face un raport, nu se consemneza in fisa pacientului?Ar fi proba cea mai elocventa.Asa doar cuvantul medicului impotriva cuvantului pacientului.Si acuzatiile vin mult dupa eveniment. Dupa razboi multi viteji..
23anonim(9 noi 21:05)
de ce nu sau plins atunci cind sau operat dece acum rautate
37George Priemschi(9 noi 20:57)
Eu am fost pacient al domnului doctor si va spun sincer ca m-a tratat incredibil de bine. Cred ca cineva are interes sa distruga actuala echipa din SMC Cta.
39Ciudat(9 noi 20:33)
Din 2012 - 2014, nu a iesit mimeni sa se planga ! Ciudat, foarte ciudat ! Cei care declara ca acest doctor A CERUT spaga, vorbesc prostii !
12Gigeliuss(9 noi 20:17)
Chiar asa incompetent sa fie????
42Prost(9 noi 18:58)
Asta chiar e idiot prost cum dreacu s a facut doctor se gandea la pacientele futute de el
15@Raed Arafat(9 noi 18:51)
Parca ziceai ceva de de optiunea medicilor ori la stat ori la privat nicicum la ambele.Ce se mai aude care este stadiul,ori te-au imbrobodit?
23Gogu(9 noi 18:48)
Luatii la intrebari si pe medicii de la ortopedie. Ce costuri au. O proteza de titan la genunchi costa 7500 lei iar pana la 10000 lei este onorariul. Intresativa ce interventii efecueaza dr Oleg ca pe front..., ba pe deasupra mai contactezi si cate o nosocomiala din spital. Departe de Dr. Oleg nu este nici seful sectiei de ortopedie dr. Ivan. Sunt macelari cu taxa la care particila si asistenta sefa Tatiana care le tine cortina...
16Dumi(9 noi 18:18)
Si eu am fost operat de dl doctor Stefan in 2013 si a fost foarte bine si nici spaga nu i am dat. Parerile sunt impartite dar erori se pot intampla
50ups(9 noi 16:40)
pai daca ar avea salariu mai mare si alte 14 locuri de munca la privati nu ar mai face din astea ca ar fi si el satul. Sau poate nu.
59Care dai din pedale,ba!(9 noi 15:46)
O asistenta nu-si gaseste bicicleta.Se pare ca doctorul a dat o tura si a uitat-o intr-un pacient....
38Pusculitza pacient(9 noi 14:39)
Bagi in el tot ce vrei....A uitat si portofelul cu shpaga....pe ce parte?
513Marian(9 noi 13:58)
Tot respectul pentru acest om, cred ca a fost sabotat de echipa din sala de operatie!!!!!
514lolo(9 noi 13:55)
Sa-l pupati in cur pe ''profesionistul'' asta si pe altii ca el carora le plangeti de mila ca nu sunt platiti si nu au conditii! La cat de prosti sunt nu merita nici jumatate din leafa pe care o primesc!
412Pacient(9 noi 13:49)
Este un medic extraordinar, un profesionalist.
59Nicolae(9 noi 13:28)
Ei hai!Ingropati omul!A facut,n a facut,aruncati cu noroi in el!E posibil sa fi facut vreo eroare,nu contest,dar de ce pana acum nu a comentat nimeni?A aparut un titlu si.......au aparut si acuzatii!Oameni buni,nu va mai jucati cu soarta unui om care a facut foarte mult bine!
136gogu(9 noi 12:48)
trebuie snopit cu bataia acest medic,se joaca cu viata oamenilor bestia
619Anonim,(9 noi 12:45)
Doctorul SFEFAN ,OPEREAZA FOARTE BINE
mai mult...Sănătate
18 mai 01:39SănătateRujeola face ravagii în 13 județe din țară și în București

Alte 83 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate, în ultima săptămână, în 13 judeţe şi în...473

18 mai 00:10SănătateHoria Ţuţuianu despre Spitalul Regional: Singura cerinţă pe care am avut-o şi o am este ca acesta să fie în Constanţa914
18 mai 00:10SănătateSpitalul Județean Constanța s-a alăturat campaniei „Salvează vieți: igiena mâinilor”493
18 mai 00:11SănătateLecții despre infecția cu HIV/SIDA și stand-up comedy în școlile din Constanța

Aproximativ 1.500 de elevi din județul Constanța vor participa luna aceasta la sesiuni educative pentru prevenirea...498

17 mai 00:00SănătateCongresul Național de Anatomie aduce medici de renume la Constanța!538
11 mai 17:50SănătateIntervenție chirurgicală dificilă, realizată la Spitalul Județean Constanța3858
10 mai 17:50SănătateCentrul medical Pozimed a fost preluat de Rețeaua Regina Maria

Reprezentanții Rețelei de sănătate Regina Maria au anunțat, joi, 9 mai a.c., preluarea Centrului medical Pozimed,...1900

8 mai 17:51SănătateLinie laparoscopică videoghidată, la Spitalul Medgidia912
4 mai 18:05SănătateEchipamente moderne pentru Spitalul Medgidia1082
3 mai 01:13SănătateMii de pacienţi, prezenţi la Spitalul Judeţean Constanţa în minivacanţă

Mii de pacienți, investigați și tratați la SCJU Constanța, în timpul minivacanței de Paște și 1 Mai. 868...986

29 apr 01:20SănătateINVESTIGAȚII MODERNE pentru bolnavii cardiaci, la Spitalul Județean Constanța1739
29 apr 20:32SănătateALARMANT! MAME DIN COPILĂRIE! Din ce în ce mai multe minore aduc pe lume prunci! Iată care este situația la Constanța!2162
Vremea
25°16.9° - 25° joi, 23 mai 2019
câțiva noriUmiditate: 41%
Vânt: 5.78 m/s din V
Presiune: 1009.88 milibari

Loto
6/49111524252643
5/402522253112
joker31419284413
Horoscop
mai mult...SPSportRT
23 mai 00:00SportDinamo şi Politehnica Iaşi au terminat la egalitate, 0-0

Dinamo şi Politehnica Iaşi au terminat la egalitate, 0-0, miercuri seara, pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, într-un...200

23 mai 00:00SportDinamo Bucureşti a câştigat un nou titlu de campioană a României după ce a umilit-o pe AHC Dobrogea Sud Constanța

CS Dinamo Bucureşti a cucerit titlul de campioană a României la handbal masculin, miercuri, după ce a surclasat-o pe...301

23 mai 00:00SportSorana Cîrstea s-a calificat în optimile turneului WTA de la Nurnberg

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat miercuri în optimile de finală ale turneului WTA de la...206

23 mai 00:00SportRaluca Olaru şi croata Darija Jurak, calificate în sferturile probei de dublu la Strasbourg

Jucătoarele de tenis Raluca Olaru (România) şi Darija Jurak (Croaţia), favorite 4, s-au calificat miercuri în...181

Local
23 mai 01:36LocalRADET Constanța caută director economic!

Consiliul de Administraţie al RADET Constanța a demarat procedura de recrutare şi selecţie pentru postul de director...514

23 mai 01:33LocalCum a fost sărbătorită Ziua Poliției Locale la Constanța

Polițiștii locali au îmbrăcat în data de 21.05.2019 haine de sărbătoare și au ales să petreacă Ziua Poliției...480

23 mai 01:33LocalContinuă procesul de dezinstituționalizare la nivelul Protecției Copilului Constanța

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, alături de conducerea...487

23 mai 01:00LocalPoliţia solicită sprijinul cetăţenilor pentru depistarea unei femei

Poliţia Capitalei solicită sprijin în vederea depistării unei femei care, în data de 20 mai a.c., a plecat de la o...544

23 mai 01:32LocalDefilare multinațională de Ziua Constanței! 21 de tineri din 7 țări au participat la paradă!

Ziua Constanței a fost celebrată nu doar de locuitorii bătrânei cetăți Tomis, ci și de 21 de tineri din Franța,...326

23 mai 00:57LocalPronunțare amânată în dosarul Beirut. Mama uneia dintre victime: Suntem terminate

Magistrații Curții de Apel au amânat, din nou, pronunțarea în dosarul Beirut, în care prima instanță l-au...1312

23 mai 01:31LocalMai multe străzi din Constanţa, reabilitate!

După ce au fost finalizate lucrările de amenajare a trotuarelor și de asfaltare a carosabilului pe strada Nouă,...619

23 mai 01:35LocalȘoferi PRINȘI BEȚI la VOLAN și cu PERMISELE ANULATE!

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța, la data de 22 mai a.c., în jurul orei 7.40, au depistat un...346

23 mai 01:04LocalUn vârstnic din Constanța a coborât de la volan, iar mașina a luat-o la vale și a dat peste o femeie!

A vrut să iasă cu mașina din curte, dar s-a închis poarta între timp. A coborât din vehicul fără să tragă...2961

23 mai 00:55LocalINCENDIU VIOLENT la o brutărie din Tuzla! O autoutilitară s-a făcut SCRUM! VIDEO!

Un incendiu violent a izbucnit la primele ore ale dimineții în cadrul unei brutării din localitatea Tuzla. Din...2669

Politică
23 mai 01:37PoliticăKlaus Iohannis, în anul 2009: referendumul mi se pare inutil. Nu am votat

Președintele Klaus Iohannis și-a schimbat radical opiniile politice în ultimii 10 ani. În 2009, Iohannis era primar...345

23 mai 01:29PoliticăIohannis a reevaluat-o pe Dăncilă: 'Mă bucură că sunt pesedişti care se trezesc şi îşi dau seama că această conducere a lui Dragnea este toxică'

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, cu privire la anunţul premierului Viorica Dăncilă că va vota la...339

23 mai 00:00PoliticăDăncilă face campanie pentru Iohannis: Voi vota la referendum

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat miercuri, la Bacău, că va merge duminică la urne şi va vota atât pentru...215

23 mai 00:58PoliticăPrimăria Mangalia a demolat încă o clădire insalubră de la marginea orașului

Primăria Mangalia a demolat, în cursul zilei de miercuri, cea de-a treia clădire insalubră, de la marginea...846

23 mai 01:34PoliticăDragnea: Am elaborat Cartea verde a românilor de pretutideni; acces mai uşor pe piaţa muncii din România

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, miercuri, că a elaborat un proiect de lege - "Cartea verde a românilor...372

23 mai 01:00PoliticăMesaj al președintelui CJC, Marius Horia Țuțuianu, către Klaus Iohannis: „Și constănțenii au nevoie de servicii medicale!”

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a transmis, miercuri, 22 mai a.c., cu prilejul...1255

23 mai 01:32PoliticăTăriceanu spune că Dragnea nu-și anunță candidatura: Noi am făcut un plan împreună

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat miercuri, la DC News Live, că a făcut cu liderul PSD Liviu...318

23 mai 01:38PoliticăPrimăria ne anunţă: Şi pensionarii au sărbătorit Ziua Constanţei!

Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, a oferit tuturor seniorilor...472

23 mai 01:39PoliticăLOVITURĂ pentru Guvern: Comisia Europeană nu agreează plafonarea preţului gazelor pentru toată populaţia

Piaţa românească de gaze nu era pregătită pentru liberalizare în 2017, motiv pentru care Guvernul a luat decizia...446

23 mai 01:39PoliticăBEC a admis o contestație a PSD, chiar înainte de alegeri: Plângerea vizează PNL

Biroul Electoral Central a admis o contestaţie formulată de PSD Diaspora împotriva unei decizii a Biroului Electoral...664

Monden
23 mai 00:00MondenRaluca Podea l-a dat uitării pe Florin Pastramă. Are un nou iubit

Raluca Podea l-a dat uitării pe fostul ei iubit, Florin Pastramă, cel care în prezent formează un cuplu cu Brigitte...278

23 mai 00:00MondenKira Hagi, fata lui Gică Hagi, s-a angajat. Ce serviciu are tânăra

Fata lui Gică Hagi, Kira (24 de ani), școlită la New York Film Academy și premiată la Los Angeles, a devenit...623

23 mai 00:00MondenS-a aflat cine este în filmuleţele pornografice ale lui Răzvan Ciobanu! Peste 1.500 de clipuri au fost scoase la vânzare

De la moartea lui Răzvan Ciobanu s-a vorbit foarte mult despre nişte înregistrări porno pe care designerul le-ar fi...589

23 mai 00:00MondenDiana Belbiță a fost eliminată de la Fermă, după duelul cu Marius Crăciun

Șase concurenți luptă săptămâna aceasta pentru titlul de fermierul anului și premiul în valoare de 50.000 mii...206

23 mai 00:00MondenMarea Finală „Exatlon“ va fi difuzată pe 9 iunie, la Kanal D

Show-ul fenomen „Exatlon” se apropie de deznodământ, iar Finala (la masculin și feminin) se anunță una cu...188

23 mai 00:00MondenBianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au „negociat” împăcarea în stil mare

El, costum bleu mulat pe muşchii uriaşi, cămaşă albă şi pantofi eleganţi, ea - taior ab, fustă mulată neagră...294

23 mai 00:00MondenWill Smith, de la teamă la bucurie, după ce a primit rolul Duhului din noua versiune ''Aladdin''

Will Smith, care şi-a exprimat iniţial temerile în legătură cu rolul Duhului din lampă în noua versiune Disney...200

23 mai 22:06MondenBrad Pitt şi Leonardo DiCaprio, încântaţi că au jucat împreună şi dornici să o facă din nou

Superstarurile hollywoodiene Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio, reunite pentru prima dată pe marele ecran de cineastul...198

23 mai 00:00MondenCardi B, nevoită să îşi anuleze concerte din cauza complicaţiilor apărute în urma unor operaţii estetice

Cardi B şi-a anulat două concerte după ce a dezvoltat "complicaţii" în urma unor recente operaţii estetice,...199

23 mai 00:00MondenImplicat într-un proces de paternitate, Julio Iglesias se va supune unui test ADN doar la decizia judecătorului

Cântăreţul spaniol Julio Iglesias se va supune unui test ADN pentru a i se confirma paternitatea solicitată de...185

Mapamond
23 mai 00:00MapamondRepublica Moldova se îndreaptă spre alegeri anticipate: Preşedintele Igor Dodon solicită unele precizări Curţii Constituţionale

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avertizat miercuri partidele care au intrat în noul parlament rezultat...154

23 mai 00:00MapamondSUA: Preşedintele Trump a scurtat o întâlnire cu liderii democraţi, după ce Nancy Pelosi l-a acuzat de „muşamalizare“

Donald Trump a respins miercuri acuzaţiile preşedintei Camerei Reprezentanţilor din Congresul SUA, Nancy Pelosi, care...170

23 mai 00:00MapamondBritanicii, divizaţi de subiectul Brexit, vor vota într-un scrutin la care nu s-ar fi aşteptat să participe

Regatul Unit organizează joi alegeri pentru Parlamentul European, un scrutin care ar urma să ilustreze frustrarea în...174

23 mai 00:00MapamondBulgaria: GERB şi-a redobândit avansul în faţa socialiştilor

Partidul conservator GERB, aflat la guvernare în Bulgaria, a reuşit să-şi redobândească parţial sprijinul...157

23 mai 00:00MapamondPrimarul demis al Istanbulului denunţă ''minciunile'' invocate pentru a anula victoria sa în alegeri

Primarul demis al Istanbulului, Ekrem Imamoglu, a denunţat miercuri ''minciunile'' invocate pentru a anula victoria sa...191

23 mai 00:00MapamondKremlinul condamnă presupusul ultimatum al SUA dat Turciei cu privire la achiziţionarea S-400

Kremlinul a denunţat ca inacceptabil un presupus ultimatum dat Turciei de Statele Unite ale Americii pentru a o forţa...159

23 mai 00:00MapamondEuroparlamentare: A fost creată o aplicaţie pentru a-i ajuta să voteze pe cei indecişi

Alegătorii europeni încă indecişi înainte de scrutinul europarlamentar, ce se va desfăşura în funcţie de ţară...158

23 mai 00:00MapamondCoreea de Nord: Joe Biden, etichetat drept „imbecil“ după ce l-a criticat pe Kim Jong-Un

Agenţia oficială de presă nord-coreeană KCNA l-a atacat dur miercuri pe fostul vicepreşedinte democrat Joe Biden,...165

23 mai 00:00MapamondUn mort şi 37 de răniţi într-un accident al unui autocar turistic în Italia

O persoană a murit şi 37 au fost rănite, miercuri, într-un accident al unui autocar turistic pe o autostradă din...193

23 mai 00:00MapamondSUA: Un american care a stat 45 de ani în închisoare dintr-o eroare judiciară va fi despăgubit cu 1,5 milioane de dolari

Un american care a petrecut 45 de ani în închisoare pentru o crimă pe care nu o comisese va primi 1,5 milioane de...150