REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Alte două persoane s-au rătăcit pe câmp, la Ciocârlia: Şeful de Post i-a găsit în mai puţin de o oră

Alte două persoane s-au rătăcit pe câmp, la Ciocârlia: Şeful de Post i-a găsit în mai puţin de o oră

Replica API 6 februarie 2014 | 00:00 164

După ce cazul celor doi bărbaţi, care s-au rătăcit pe câmp, între Săcele şi Corbu, a fost rezolvat, oamenii ajungând la spital şi primind îngrijiri medicale, iată că alte două persoane au trecut printr-o situaţie similară. Este vorba despre o femeie însărcinată şi concubinul ei, care lucrau la o fermă din apropiere de Ciocârlia şi care s-au certat cu patronul, hotărând astfel să plece către o altă fermă. Din fericire, ei au fost găsiţi în mai puţin de o oră.

Tot miercuri, 5.02.2014, ora 22.00, poliţiştii din cadrul I.P.J. Constanta au fost sesizaţi, de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Peştera, judeţul Constanta, cu privire la faptul că, în jurul orelor 20.30, împreună cu concubina sa în vârstă de 40 de ani, au plecat pe jos de la o fermă aflată în aproprierea localităţii Ciocârlia, acolo unde lucrau ca îngrijitori de animale, spre localitatea Izvorul Mare, pe un drum pietruit, iar din cauza ceţii dense, a stratului gros de zăpadă şi a întunericului s-au rătăcit. Erau speriaţi întrucât femeia este şi însărcinată. Nu s-au gândit că orele târzii ar putea să le dea de furcă şi pentru că s-au certat cu patronul fermei, au luat decizia de a pleca spre o altă fermă. Mobilizându-se cu operativitate şi cunoscând bine zona, şeful Postului de Poliţie Ciocârlia, împreună cu primarul localităţii s-au deplasat către localitatea Cobadin, într-o zonă cu eoline aflate în construcţie, data transmise de cei doi care s-au rătăcit, iar la un moment dat, autoturismul de teren cu care aceştia se deplasau, nu a mai putut înainta din cauza stratului gros de zăpadă, cei doi continuându-şi traseul pe jos, luminându-şi calea cu o lanternă cu rază puternică. La ora 22.45 cei doi au fost găsiţi de către salvatori, la aproximativ 2 km, în extravilanul localităţii Ciocârlia. Aceştia au fost transportaţi către Postul de Poliţie Ciocârlia de unde au fost preluaţi de un echipaj al ambulanţei şi transferaţi la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614