REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Alte SOCIETĂŢI, AMENDATE pentru PETRECERI şi pentru FUMAT în SPAŢII ÎNCHISE

Alte SOCIETĂŢI, AMENDATE pentru PETRECERI şi pentru FUMAT în SPAŢII ÎNCHISE

Replica API 9 martie 2021 | 22:45 4310

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au organizat, în cursul nopţii de 7 martie, o acțiune pe linia verificării respectării măsurilor impuse prin Legea 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

La acțiune au participat aproximativ 40 de polițiști și jandarmi, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, fiind verificate societățile comerciale de pe raza de competență.

În urma activităților, au fost aplicate 165 de sancțiuni contravenționale, dintre care 145 la Legea 55/2020, în valoare totală de peste 84.000 de lei.

Exemple:

Polițiștii Secției 2 au identificat, în zona pieței Tomis 3, două societăți comerciale având ca obiect de activitate „bar”, care erau deschise, iar în interior se aflau mai multe persoane. Administratorii celor două societăți au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 5.000 de lei, precum și măsura complementară a suspendării activității.

Totodată, în intervalul orar 18.00-23.00, au fost identificate patru societăți comerciale care nu respectau gradul de ocupare de 30%, potrivit Legii 55/2020, fapt pentru care au fost efectuate constatări de către reprezentanții I.T.M., urmând a fi luate măsurile legale care se impun. Doi dintre operatorii economici au fost sancționați contravențional de către polițiști cu amendă totală în valoare de 10.000 de lei, pentru că au permis clienților să fumeze în spații închise, conform Legii 15/2016. Printre aceste societăţi, potrivit informaţiilor noastre, se află Integra, Rustic şi Sofra.

De asemenea, în jurul orei 21.00, polițiștii au identificat o societate comercială unde nu se respecta distanțarea socială, în interior fiind organizată o petrecere. Administratorul societății comerciale, fiind vorba de Entourage, precum și persoanele participante (peste 50 de persoane) au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare totală de 26.000 de lei.

În plus, în jurul orei 00.15, polițiștii Secției 2 au identificat o societate comercială, fiind vorba de Red Vision, care nu s-a conformat programului de închidere (ora 23.00), în interiorul localului fiind organizată o petrecere. Administratorul societății comerciale, precum și persoanele participante (7 persoane) au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare totală de 3.500 de lei.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stie toata lumea
0
0
Ce vocabular de taran needucat venit la oras. precis esti militian
4
0
Pai boraste daca te simti prost
2
2
mi se face greata, trimisi sa ia bani sa aibe pentru salarii. paduchilor
5
2
De asta sunteti calcati in picioare !!! Da , este normal si sunt articole in lege , unde scrie clar despre toate acestea !!! Nu le inventeaza nimeni si nici nu a luat o razna nimeni !!! Cu respect !
9
0
Trebuia sa le ceri si ordinul de serviciu, certificatul metrologic la body-cam, eventual sa-i legitimezi chiar tu. O luati razna, sincer...
4
6
Vin la aceste baruri si cafenele pregatiti ca pentru COD 3, insemnand descinderi la clanuri , trafic de substante interzise etc ,echipaje MAI insotiti de DIAS, Jandarmerie si mai nou Cei de la Investigatii Criminalistice, sa investigheze ce , daca si au pus clientii doua sau un plic de zahar in cafea ?!? Bataie de joc .. Nu se prezinte cand intra , nu prezinta ORDINUL DE SERVICIU CU ATRIBUTIILE scrise in clar si semnate de catre cine , nu prezinta INDATORARILE in acel interval orar , nu prezinta ORDINUL JUDECATORESC semnat de catre care judecator pentru acel dispozitiv cu care filmeaza.
8
5
Toate astea sunt abuzuri facute de politieni din ordinul tantalaului iohannis si banditilor de la conducerea tarii.
5
4
La Peninsula vis a vis de Cin Cin se fumeaza si in interior si pe asa zisa terasa care tot inchisa e, dar nu are nimeni curaj sa mearga acolo
4
5
Prin reprezentanti sai se comporta ca niste idioti . Este ca si cum un idiot ar merge in padure si ar distruge vegetatia neinteresandul dupa plecarea lui cum va lasa . Numai ca idioti nu stiu s-au daca stiu este si mai grav . Ca distrugand vegetatia cand va reveni nu mai gaseste ce a distrus . Cam asa si cu societatile comerciale . Azi le amendati , maine le amendati si intr-o zi nu sa mai averti pe cine amenda . Statu roman nu ajuta , stau roman le pune streangul de gat celor care aduc plus valoare societati . De ce politisti nu merg prin institutii de stat sa vada ca nu se poarta masca .
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218