REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.9° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

„Am fost amanta lui Elvis Presley şi nu mă simt vinovată!“ Ce actriţă face această afirmaţie şocantă

„Am fost amanta lui Elvis Presley şi nu mă simt vinovată!“ Ce actriţă face această afirmaţie şocantă

Replica API 10 octombrie 2020 | 00:00 2172

Elvis Presley a fost o celebritate şi s-a bucurat de multe dintre beneficiile oferite de acest statut, inclusiv de atenţia femeilor frumoase. Din toate punctele de vedere, artistul era un bărbat incorigibil, chiar şi atunci când era căsătorit cu Priscilla.

Elvis Presley

Una dintre femeile cu care Elvis s-a iubit a fost Barbara Leigh, iar ea a vorbit despre povestea lor de dragoste după dispariţia lui. Barbara şi Elvis se vedeau între 1970 şi 1972 şi şi-au păstrat (sau cel puţin au încercat să păstreze) în secret relaţia lor. Elvis era încă căsătorit cu Priscilla, dar Barbara nu a avut nicio jenă când a început să joace rolul de amantă, scrie okmagazine.ro.

Elvis a cunoscut-o pe Barbara în 1970, când era o actriţă aspirantă, la o întâlnire cu Jim Aubrey, un important producător de la Hollywood. Barbara a recunoscut într-un interviu că a ştiut că va forma un cuplu cu Elvis din primul moment în care s-au privit în ochi.

Leigh nu şi-a făcut iluzii cu privire la relaţia ei cu Elvis. Actriţa ştia că el nu îi va fi mai mult decât iubit şi prieten. Mai mult, artistul era încă căsătorit cu Priscilla în acea perioadă. Ea a respectat căsătoria lui Elvis şi a înţeles că o aventură publică nu ar fi bună pentru imaginea lui. În Child Bride: The Untold Story of Priscilla Beaulieu Presley, o carte explozivă de Suzanne Finstad, Barbara spune:

„Când eram iubita lui Elvis, nu am spus nimănui că formăm un cuplu. Am păstrat relaţia secretă şi nu mi-am făcut fotografii cu el. Eram o actriţă cunoscută în acele vremuri, aşa că s-ar fi vorbit mult despre asta. Am încercat să îl protejez pe el, dar şi pe Priscilla”.

În acelaşi timp, Barbara ştia că mariajul lui Elvis se destrămase deja şi nu credea că face ceva imoral. „Nu am simţit că o înşelam pe Priscilla. Poate că bunii creştini îmi vor urî curajul, dar lumea în care trăiam, la Hollywood, era total diferită, aşa că nu m-am simţit niciodată vinovată. Elvis nu era doar un bărbat. Nu era doar soţ sau tată. Era mai ceva decât viaţa. Cred că a aparţinut lumii, oricui îl dorea sau îl iubea. Cred că a aparţinut tuturor”, mărturisea ea.

De ce a divorţat Priscilla de Elvis?

Deşi Elvis a încercat să treacă aventura cu Barbara şi alte femei sub tăcere, Priscilla ştia că nu îi era credincios. Îşi dorea însă să fie singura femeie din viaţa lui şi nu agrea ideea că îl împarte şi cu alte femei.

„Exista multă tentaţie, multă infidelitate, pur şi simplu nu mai puteam să trăisc aşa, nu eram dispusă să-mi împart omul. Aveam un un stil de viaţă dificil, rock n 'roll-ul nu este plin de farmec’’, spunea Priscilla în 2017”, spunea Priscilla în 2017. .

În cele din urmă, ea şi Elvis s-au despărţit.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Conform lui Madalin Voicu, E.P. a fost tigan. Dar unul cu talent.
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369