REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

"Am lăsat politica la uşa Primăriei şi m-am ocupat de rezolvarea problemelor oraşului"

"Am lăsat politica la uşa Primăriei şi m-am ocupat de rezolvarea problemelor oraşului"

Replica API 9 aprilie 2012 | 00:00 100

Brăiloiu şi-a prezentat bilanţul mandatelor:

Brăiloiu şi-a prezentat bilanţul mandatelor:

Primarul oraşului Eforie, Ovidiu Brăiloiu, şi-a prezentat, ieri, într-o conferinţă de presă, realizările din timpul mandatelor sale, începând din 2004 până în prezent. Potrivit edilului, în toată această perioadă au existat 6 domenii în care a punctat principalele priorităţi, cum ar fi dezvoltarea oraşului, economia locală şi turismul, mediul, solidaritatea socială, atragerea de fonduri europene şi managementul performant, cele mai multe dintre proiecte fiind realizate. "De 8 ani suntem într-o opoziţie continuă, a fost foarte greu să ducem la bun sfârşit unele proiecte. Administraţia publică este destul de greoaie, mai ales în localităţile mici şi mai ales când eşti în opoziţie. Totuşi, am construit blocuri ANL şi am identificat alte locaţii unde urmează să construim în continuare blocuri de locuinţe pentru tinere. Precizez că acestea sunt primele blocuri construite în Eforie din 1988. Am avut grijă să fie menţinută curăţenia oraşului, am organizat cursuri gratuite pentru şomeri, care au primit şi câte 1.000 de lei din partea noastră, plus alte proiecte, dintre care unele au fost realizate, altele sunt în curs", a declarat Brăiloiu.

Dintre cele mai importante proiecte

"Am lăsat politica la uşa Primăriei şi m-am ocupat de rezolvarea problemelor oraşului. Ne-am luptat cu criza economică şi am avut grijă ca nici una din taxele şi impozitele locale să nu crească, aa cum s-a întâmplat în multe localităţi învecinate. Ne-am orientat către fondurile europene şi către atragerea de bani de la autorităţile centrale, derulând proiecte din fonduri nerambursabile în valoare de 100 de miliarde de lei şi aven proiecte depuse de peste 300 de miliarde de lei, care au fost întârziate sau blocate, nu întotdeauna justificat. M-am preocupat personal de relansarea şi promovarea turismului balnear. Majoritatea locuitorilor trăiesc din tursim sau de pe urma acestuia în perioada sezonieră. Ne-am gândit să găsim soluţii pentru sprijinirea tinerilor, persoanelor vulnerabile şi bătrânilor pentru extrasezon", a declarat primarul, în cadrul conferinţei. Pe lângă toate acestea, au mai fost şi alte proiecte legate de înfiinţarea unui sistem de încălzire care foloseşte energie regenerabilă, sau sprijinirea persoanelor aflate în dificultate şi alte proiecte necesare pentru comunitate.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614