REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Amânare în dosarul în care IPS Teodosie a fost trimis în judecată

Amânare în dosarul în care IPS Teodosie a fost trimis în judecată

Replica API 8 februarie 2017 | 23:19 448

IPS Teodosie

Primul termen în dosarul în care IPS Teodosie a fost trimis în judecată de DNA a avut loc pe 7 februarie anul curent, atunci când s-a analizat și măsura preventivă a controlului judiciar, însă cauza a fost amânată pentru 8 februarie.

Teodosie Petrescu, arhiepiscop al Tomisului, a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuat. De asemenea, trimiși în judecată, în stare de libertate, au fost trimiși Ciprian Ioan Cojocaru, Bogdan Petrișor Malaxa, Gheorghe Nadoleanu și Stere Beca, la data faptelor mandatari ai Arhiepiscopiei Tomisului, cu privire la săvârșirea infracțiunii de folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, Aurelian Ștefan, la data faptei mandatar al Arhiepiscopiei Tomisului, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă la folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ipsi spagoveanu este un avatar al Satanei nu este decat un hot profitor,pederast,nesatul de lucruri inutile,hotarat sa-si capatuiasca hoarda de frati si nepoti,care stau si asteapta cu ciocurile larg deschise la dorna arini
1
0
Inaltul este un sfint Dar traieste intr-o vreme urita ,iar printre cei din jur sunt prea multi mizerabili
0
2
Cat tupeu poti avea sa mai stai in fata enoriasilorsa le vorbesti de tainele sfinte?
5
0
Mai KOKO habar nu ai sa socotesti. LOCUL 1, 2 si 3 de fapt e detinut de CLANU BOMBONICA. Teo e cumnat cu NASTASE iar DaNA nu o gaseste pe NATUSA TAMARA ca sa o citeze in tribunal ca martora. De aceea DRAGNEA ne da cite o BOMBONICA ca mai toti care s-au inbogatit in ROMANIA.
5
0
Cel mai mare infractor roman din istorie este psd-ul urmat pe doi de Adrian Nastase, dupa care putem discuta de locul trei. Sunt multi pretendenti .
13
0
Lungul drum catre puscarie al celui mai mare infractor roman ...
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367