REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° ConstanÈ›a Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° ConstanÈ›a MarÈ›i, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Amânare în dosarul "Orgie sexuală cu liceeni": doi dintre băieţi au voie să meargă la şcoală

Amânare în dosarul "Orgie sexuală cu liceeni": doi dintre băieţi au voie să meargă la şcoală

Replica API 8 martie 2014 | 00:00 391

Transferat de la Liceul George Călinescu

Transferat de la Liceul George Călinescu

Au stat după gratii, după care au fost lăsaţi în arest la domiciliu. De asemenea, au fost trimişi în judecată, ultimul termen fiind stabilit pentru data de 7 martie, însă cauza a fost amânată. În plus, doi dintre cei acuzaţi că au violat o elevă de liceu au voie să părăsească domiciliul pentru a merge la cursuri, unul fiind transferat de la Liceul George Călinescu, la Colegiul Agricol Poarta Albă.

Vorbim despre cei cinci băieţi acuzaţi că au drogat şi violat o minoră, dar şi al şaselea, care este acuzat de favorizarea infractorului şi şantaj. Cauza a fost amânată, însă doi dintre ei au voie să părăsească domiciliul pentru a merge la cursuri. Ca atare, minorul Cristian Floris G., care era elev al liceului George Călinescu, a fost transferat la Colegiul Agricol Poarta Albă. Al doilea este studentul de la UMC, care îşi va relua frecvenţa la cursuri. "Admite cererile formulate de inculpaţii Cristian Floris G. şi Răzvan Claudiu Sîrbu. Acordă inculpatului Cristian Floris G., pe durata măsurii arestului la domiciliu, permisiunea de părăsire a imobilului din municipiul Constanţa, în următoarele condiţii: în fiecare zi de marţi până vineri, strict pentru a se deplasa şi participa la cursurile de învăţământ ale clasei a X-a din cadrul Colegiului Agricol Poarta Albă, ce se desfăşoară între orele 8.00-13.50, iar în fiecare zi de luni, strict pentru a se deplasa şi participa la cursurile aceleiaşi unităţi de învăţământ, între orele 08.00-14.50. Acordă inculpatului Răzvan Claudiu Sîrbu, pe durata măsurii arestului la domiciliu, permisiunea de părăsire a imobilului din municipiului Constanţa, strict pentru a se deplasa şi participa la cursurile, seminariile şi orele de laborator ale grupei TB 22 anul II de studii din cadrul Facultăţii de Navigaţie şi Transport Naval Constanţa", potrivit portalului instanţelor de judecată. În dosar sunt acuzaţi: Cristian Floris G., Dan Cristian I, zis Binki (cel care şi apare în filmuleţul ce redă actul sexual - n.r.), Severius Alexandru V., Sever Tekin A., Flavius Evelin Vasile S. şi Răzvan Claudiu Sîrbu, care are 23 de ani şi care este acuzat de şantaj şi favorizarea infractorului, s-a ales cu 29 de zile de arest preventiv. Reamintim că spectacolul sexual a avut loc în noaptea de 14 spre 15 decembrie 2013, la victimă acasă, după o petrecere organizată într-un pub din Constanţa, respectiv Inter. Au plecat de acolo, au mers acasă la un băiat şi apoi la fată acasă, la insistenţele ei, după cum au specificat acuzaţii. Aici au întreţinut relaţii sexuale cu ea, au filmat şi clipurile video au ajuns pe internet. Mama fetei ar fi dat peste imagini şi a depus plângere la Poliţie. Cei cinci, dar şi al şaselea, se consideră nevinovaţi.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218