REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Amânare în dosarul unor ţepari prin metoda ‘Accidentul’

Amânare în dosarul unor ţepari prin metoda ‘Accidentul’

Replica API 22 februarie 2018 | 00:00 464

Tribunalul Constanţa a amânat, pentru luna martie, dosarul penal deschis pe numele mai multor indivizi „cu greutate” privind numărul infracţiunilor pe care aceştia le au la activ. Este vorba despre membri unui grup infracţional care acţionau prin metoda „Accidentul”, formată din Florin Cristofor Demir, Gheorghiţă Severin Ciocîrlan, Ionel Ciocîrlan, Radu Sorin Leonard şi Marian Tudorache, trimişi în judecată pentru înşelăciune, unii dintre ei fiind deja încarceraţi în penitenciar, acolo de unde îşi coordonau activitatea infracţională. La termenul de miercuri, instanţa a fost nevoită să ia act de solicitările a doi dintre inculpaţii arestaţi, privind imposibilitatea de a se prezenta la termen, întrucât se aflau la Judecătoria Tulcea, unde sunt anchetaţi pentru alte fapte similare, în alte dosare.

De precizat că poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au destructurat un grup infracţional, format din cele 5 persoane enumerate. Astfel, în perioada noiembrie 2016 – ianuarie 2017, trei dintre bărbaţi, deţinuţi în cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Tulcea, au iniţiat şi constituit grupul infracţional în cauză, la care au aderat şi celelalte persoane.

Celor în cauză, poliţiştii constănţeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, le-au probat 10 infracţiuni de înşelătorie, comise asupra unor bărbaţi şi femei domiciliate în localităţile Constanţa, Eforie, Băneasa, Hârşova şi Săcele – judeţul Constanţa. Prejudiciul în cauză este de aproximativ 83.800 de lei şi nu a fost recuperat. Patru dintre bărbaţi urmează a fi trimişi în judecată în stare de arest preventiv, iar un altul sub control judiciar. În penitenciar se aflau, pe vremea când dădeau ţepe, Ionel Ciocârlan, Sorin Leonard Radu, Marian Tudorache şi săgeţi: Florin Cristofor Demir şi Severin Gheorghiţă Ciocârlan.

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614